Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

GIPS - OLT

/ #100 Semnale au fost!

2012-09-05 20:28

Semnale au fost. Avertismentul a fost dat inca din data de 28.08.2012. Dar nu a avut nimeni ochi ca sa vada si urechi ca sa auda. Au fost informati cu totii: presa, partide politice, senatori, deputati, consilii judetene, primarii, sindicate, ambasadori, televiziuni. Toti au tacut si nu au pus pe ordinea de zi acest subiect.

Citam, spre exemplu, din mesajul transmis si retransmis de inca trei ori parlamentarilor PNL :
"Avand in vedere ca, pana in acest moment nu am primit din partea Dumneavoastra nici un raspuns la mesajul de mai jos si nu am vazut reactia pozitiva a PNL cu privire la acest subiect, va supun atentiei - in calitatea Dumneavoastra de partid parlamentar, membru USL formatiunea politica aflata la guvernare - subiectul generat de privatizarea OLTCHIM.
Va rugam sa va alaturati demersului nostru - in sensul celor mentionate in mesajul de mai jos - daca nu puteti sau nu sunteti in masura sa va manifestati la un nivel superioar celui declarativ.
Convingerea noastra este ca, in calitatea pe care o aveti de titulari ai MECMA, privatizarea OLTCHIM - ARPECHIM a fost indrumata de catre reprezentantii Dumneavoastra in ministerul mai sus mentionat pe o strada cu sens unic - strada menita sa deserveasca ineresele personale si de grup ale unor membri PNL.
Noi nu dorim altceva decat pastrarea locurilor de munca si functionarea OLTCHIM - ARPECHIM la capacitate maxima, in asa fel incat sa putem asigura zilnic livrari de cca. 1,5 - 2,0 milioane de EURO.
Nu dorim transformarea OLTCHIM - ARPECHIM intr-un morman de fiare care sa genereze - prin vanzarea acestora, surse financiare potentialilor investitori - interesati si sedusi de privatizarea OLTCHIM numai pentru inchiderea OLTCHIM si inlaturarea propriei concurente".

Atentie, se inchid uzine! Urmeaza ARPECHIM - OLTCHIM.
http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim