Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Margareta

/ #197 Re: cmts - amr 3 luni

2016-12-14 12:12

#190: Dana - cmts - amr 3 luni 

 ILS a stiut tot timpul de abuzurile celor 7 ,,fanatici,, din comisia de psihologia muncii, raspunzatori de abuzurile nejustificate asupra psihologilor, abuzuri sustinute de el si acoperite timp de 4 ani . Acum se deghizeaza in aparatorul psihologilor si face apel ca acestia sa reactioneze fata de abuzurile membrilor comisiei de munca si transporturi, indivizi ce au confiscat activitatea profesionala in favoarea protejatilor acestora, fara sa-i intereseze de ceilalti psihologi practicieni in care au bagat frica. O asa zisa ,,comisie,, abuziva, adunatura de asa zisi ,,psiho-logi,,, ce baga frica in ,,co-fratii si co-legii" psihologi nu e necesar sa mai existe in colegiu.

El scrie pe pagina personala

,,Transformarea psihologiei intr-o afacere comercială a furnizorilor de teste dăunează grav psihologilor care trăiesc din cabinete!
Practic, unii membri ai comisiei de specialitate au desfășurat adevărate turnee de formare profesională in multe dintre județele tarii, speculând teama psihologilor in fata comisiei.
Aceiasi membri au condiționat înființarea de cabinete in domeniu de achiziția testelor "cu licenta comercială", precum si de îndeplinirea altor condiții abuzive (prezentare de contracte, facturi, etc.), imposibil de realizat. Practic nu a existat nici o preocupare pentru psihologii practicieni, ci doar o campanie de denigrare a conducerii Colegiului, precum si o tendința absurda de a selecta psihologii care pot lucra, dupa criterii APIO. Aceleasi personaje care activează ca furnizori si promoteri ai testelor comerciale le regăsești in facultăți, cursuri... soții, soți, prieteni, colaboratori!
Cu toate reacțiile conducerii împotriva acestor practici, cu câteva excepții, psihologii intarzie sa reacționeze si sa se solidarizeze împotriva celor care ii abuzează si a celor care le confisca activitatea profesională.
Cu excepția domnului președinte Doru Munteanu si uneori, a dlui Puiu Mihai, restul membrilor nu s-au implicat niciodată intr-o activitate de promovare a psihologiei muncii in fata instituțiilor si autorităților publice.
Lipsa reactiei poate da naștere unor monștri, ai demagogiei!,,