ANULAREA LEGII ANTI-FUMAT . LEGEA ANTI-FUMAT - ABUZ SI ATENTAT LA LIBERTATEA INDIVIDUALA!

remus_romeo

/ #298

2016-11-02 23:59

Consider că este o mare prostie si atât. Aceasta lege nu-l va determina pe fumător nici să nu mai fumeze nici să fumeze mai puțin.

Toate localurile din oraș sunt goale acum că vremea s-a răcit. Concluzie? Cei ce sunt atât de deranjați de fum oricum nu-și fac veacul prin localuri. Deduc că nu-i vorba aici decat de impunerea forțată a voinței lor.

Cat despre sănătate asta era prioritatea 0. Mor oameni cu zile prin spitale, nu au ăștia nici mănuși și vata.... Încă puțin și o să respirăm cu porția cu toții.

Credeam că piața reglementează singura astfel de situații, clienți predominant fumători - local unde fumatul este permis, clienți predominant nefumatori - local unde fumatul este interzis. E simplu. Asta e democrația, posibilitatea de a alege. Mă mir că mai avem încă drept de vot.

Iar dacă statul tine atât de mult la sănătatea mea ar putea la fel de bine sa- mi asigure un trai decent.

Asta ne omoara: contabil mort de epuizare, polițist amenințat de clanuri mafiote, bătrânul care s- a aruncat în fața trenului neavand bani pentru medicamente, alimentatia (ghiciți de ce) asta bogata si naturala, etc. Civilizarea asta forțată e ultima mea problema. Asa ca decât să-i deranjez de 2 ori pe an pe nefumatori (nu prea am observat mai multi în barurile unde-mi beam cafeaua) mai bine o servesc acasă împreună cu toți cei afectați, proprietari de localuri, vânzători, distribuitori, producători, transportatori, etc.