ANULAREA LEGII ANTI-FUMAT . LEGEA ANTI-FUMAT - ABUZ SI ATENTAT LA LIBERTATEA INDIVIDUALA!


Musafir

#1

2016-02-11 00:58

Pentru ca sunt fumator si mi se incalca acest drept individual.

Musafir

#2

2016-02-11 07:56

Desi nu sunt fumator dar aceasta lege mi se pare un atentat la libertatea omului de a face ce doreste cu corpul sau si o discriminare adusa fumatorilor. Nu mai suntem stapani pe viata noastra si ni se dicteaza ce sa facem si cum sa facem. Pe vremea comunistilor eram mai liberi decat in aceasta asa zisa democratie. Dar parlamentarii si presedintele au aprobat-o aratandune ca noi nu contam ca indivizi doar suntam sclavii lor.


Musafir

#3

2016-02-11 09:34

Asa este legea fumatului o lege care incalca dreptul de libertate al individului la a face ce doreste. Aceasta lege cum este scrisa interzice fumatul in spatii inchise deci nu poti fuma nici intr-o cusca daca ar fi facuta intr-un local. Pur si simplu esti scos afara pentru a fuma timp in care oricine iti poate manca mancarea lasata pe masa sau bea bautura din pahar. Este o lege tampita la fel cu ce propune Dragnea noua lege a defaimarii prin care nu mai ai voie sa spui cat de prosti sunt cei ce fac legile la noi ca iei o amenda cat costa casuta ta si devi boschetar. Au ajuns toti bogatanii tari sa faca legi de capul lor ca romanii sa devina iar slugi la boieri ca pe vremuri. Halal democratie dictata de hotie.


Musafir

#4

2016-02-11 09:38

consider ca legea este o discriminare adusa fumatorilor !!!

Musafir

#5

2016-02-11 09:48

Pentru ca este totul foarte adevărat !!!

Musafir

#6

2016-02-11 09:58

Nu sunt fumatoare. Am prieteni care se pot abtine de la o tigara la munca sau la restaurant, o perioada, dar este alegerea mea unde vreau sa respir. Ce facem in statiuni ? Ce facem in hoteluri cu balcoane inchise ? Ce facem in gari ? Langa spatiile de joaca din parc, afara, nu se spune clar, cati metri inseamna distanta de apropiere? Ce faci la mare pe nisip? Este o lege mai mult decat aberanta, incalca drepturile omului liber. Se pot crea spatii separate, aerisite, cu afisaj de avertizare. Atentie : - Alcoolul este mult mai periculos si duce la crime cand este consumat si se vinde si consuma pe oriunde. Autovehiculele, explorarile de metale, cianurile, e-urile si colorantii din alimente, pesticidele din agricultura, ucid la fel oamenii, ca si animalele. Astea de ce nu se interzic ? Drogurile si medicamentele vandute la colturi de strazi sunt si mai periculoase, se constata seringi aruncate pe oriunde, rezultatul este ucigator, oricine iti ia gatul pentru banii necesari drogurilor.

Musafir

#7

2016-02-11 12:13

Nu sunt fumator dar am avut ocazia sa vad coleg la locul de munca care vroia sa se lase de fumat si timp de trei zile cu acel om nu puteai face nici o treaba pentru ca era un om chinuit de insasi trupul lui prin dorinta de a fuma. Dupa trei zile a fumat doua tigari una dupa alta si a redevenit omul de incredere care face o treaba buna. Mai pe scurt ca sa priceapa si idiotii care au votat legea, omul acela fumator era "chinuit" ca nu poate fuma. Prin aceasta lege aberanta s-a deschis portita si pentru legalizarea altor abuzuri la viata privata a cetateanului dar mai ales la sanatatea fumatorului care nu se poate lasa de fumat. Trebuia pastrata vechea lege care prevedea local pentru fumatori sau pentru nefumatori sau vagon pentru fumatori sau nefumatori dar asa s-a facut cel mai mare abuz la libertatea fumatorilor. Eu am atras atentia si in Petitia pentru respingerea legii de parlamentari dar ei au votat cum stiu sa voteze, adica impotriva cetateanului si in favoarea clientelei. NU SUNT FUMATOR dar sunt scarbit de aceasta lege abuziva.

#8

#8

2016-02-11 12:23

Hahahahahaha....ma faceti sa rad in hohote. Fumatorilor li se incalca drepturile....Doamne Maica Domnului!!! Dar nefumatorilor, care sunt nevoiti sa inspire aerul poluat de fumul de tigara, lor nu li se incalca drepturile. Nu mai vorbim despre copii. Nu poti merge nici pe strada pentru ca 8 din 10 oameni fumeaza...De s.ar interzice de tot, peste tot, pentru ca mai rau ne imbolnavim noi nefumatorii, decat cei care fumeaza.


Musafir

#9

2016-02-11 12:33

am un cafe-bar de cartier .aprox.173 m ,unde am amenajat spatii pentru fumatori si nefumatori(separate cu usa termopan) si in care am investit multi bani cand ne-au obligat cu legea .Acum nu stiu cum sa fac pentruca nu mai am alt spatiu unde sa fac o terasa ,aprox.80% sunt fumatori,si practic este discriminare pentru cei care fumeaza.Daca vor fi controale pe aceasta tema ar fi indicat sa inceapa de la alesii tarii (parlament).(...........)pentru cine a gandit legea.

Musafir

#10 Re:

2016-02-11 12:39

bai nesimtitule, tu zici ca 80% fumeaza.La tv. se spune ca 75% sunt nefumatori .Dute la biserica sa mirosi a tamaie .(.............)#8: #8 -  

 


Musafir

#11 Re: considera

2016-02-11 14:24

#4: -  

 


Musafir

#12 Re:

2016-02-11 16:23

#1: -  

Pentru ca ai fost nesimtit o sa fumezi afara


Musafir

#13 Re:

2016-02-11 16:27

#9: -  

 Ghinion , daca nu mai renteaza cu nefumatori o sa inchizi


Musafir

#14

2016-02-11 17:11

O lege nesimtita discrminatorie
Propun si eu ca fumatorii sa plateasca doar jumatatea notei de plata in cafenele si restaurante , asa cred ca e ok. Iar cei ce impun asemenea legi Romaniei sa nu mai urce la volan dupa ce au baut ca nesimtitii considerand acest lucru normal , deoarece nu e interzis prin lege.

Musafir

#15

2016-02-11 17:11

Normal ar fi ca fiecare patron sa isi aleaga profilul restaurantului sau a barului si sa scrie mare pe usa: PENTRU FUMATORI sau PENTRU NEFUMATORI iar fiecare cetatean cu plozi sau fara plozi intra unde doreste. Voi credeti ca daca copii nu vor vedea fumatori in restaurante nu se vor apuca de fumat ??? Ba da pentru ca majoritatea se pauca in scoala prin pauze imbiati de un colegi: ia si tu o tigara si nu mai fi fetita ! Asa ca legea asta este un abuz al statului la adresa tuturor cetatenilor romaniei fie fumatori sau patroni de localuri. Curtea constitutionala era obligata sa respinga legea ca fiind neconstitutionala dar am fost obligati de "straini" sa fie votata cum vor urma si altele ! Ati vrut democratie, veti avea democratie fara drepturi, veti fi roboti condusi de bogatii lumi, care rezista rezista, care nu i se scot piesele de schimb si la gunoi cu ei. Vedeti ce se intampla in Norvegia unde parintele este deposedat abuziv de copii iar copii cresc singuri fara dragostea materna (chear cu o palma la fund cand face boacane) si vor ajunge ca niste zombii la 16 ani cu inele in nas si fara dragoste pentru cei din jur. Tocmai buni sa fie exploatati pentru bunastarea miliardarilor.


Musafir

#16

2016-02-11 18:44

Eu consider ca acest viciu care distruge vieti ar trebui interzis cu desavarsire. Sigur ca interesele financiare sunt foarte mari si primeaza in fata sanatatii oamenilor, ceea ce nu mi se pare normal


Musafir

#17

2016-02-11 19:31

Pái care Vrea sa fumeze e liber

Musafir

#18

2016-02-11 21:39

Nu mi se pare normal, eu ca persoana fizica sa mi sa puna mana in gat sa nu mai fumez in localuri, in timpul veri mai merge o tigara afara, dar iarna, ce fac fumatori, inghetata cu aroma de maini si tigari, doar na ei trebuie sa faca sa se duca lumea la spital, cu degeraturi la maini... O fost foarte corect cu doua spati in localuri, unul de fumatori, iar altul de nefumatori, dar asa, sa scoti afara lumea, nu este corect! Am ajuns o tara in care parlamentarul doarme, presedintele e German, si oameni se plang de salari, de datori, o tara in care multi ar vrea sa se mute aici, datorita peisajului, in care crezi ca esti in rai, dar cand vine vorba de drepturi, asteapta la usa, sau vorbeste ca eu nu te ascult! Romania trezestete, deschi ochi la ce se intampla! 

Andrei

#19 Re: #9

2016-02-11 23:41

#8: #8 -  

 Bai  Einstein.Tu vezi de viata ta si lasa oamenii sa faca ce doresc.Eu sunt impotriva homosexualilor,si daca s-ar linge toti pe strada si in parc,propun sa dam o lege in acest sens,sa le interzicem.Dar atentez la dreptul omului de a avea libertate.Asa ca,daca sunt deranjat eu,nu e o problema, ma uit in alta parte.Daca vorbim de copii,atunci le spun foarte frumos ca nu e ceva normal din puncul meu de vedere,dar asta nu inseamna ca oamenii nu au voie sa o faca.De aia suntem liberi si europeni,sa putem face lucruri care nu atenteaza la binele cuiva sau la demnitatea lui,iar fumatul nu o face!


Musafir

#20

2016-02-12 01:12

Pt ca si aici in Spania s-au dus de rapa negoturi care ne puteau oferi un loc de munca, fie cu fumatori sau nefumatori

Musafir

#21

2016-02-12 08:57

ingradirea dreptului la libertate;lege fascista
Laura Cristina Marin
Musafir

#22

2016-02-12 10:16

Avem nevoie de localuri speciale pentru fumatori!
Cu o asemenea lege nu se poate trai!
Este un abuz grav la dreptul de alegere personala si la libertate!!!


Musafir

#23 Re: corecta lege

2016-02-12 10:43

Aceasta lege ne apară un pic pe noi nefumatorii care suportam fum prin stații de autobuze si ne stricați dispoziția si sănătatea ...mancaiar câinii pe fumători ...#2: -  

 


Musafir

#24 Re:

2016-02-12 10:44

#3: -  

 Băi melule, legea nu încălca nimic mai mult de atât voi mă îmbolnăviți pe mine cu tutunul vostru.

O lege bună , bravo PSD.


Musafir

#25 Chestie de bun simț...

2016-02-12 11:34

Încă un căcănar minoritar căruia i se încalcă drepturile... Mâine, vine criminalul în serie și zice la fel. Poimâine vine homosexualul și vrea să ne-o tragă tuturor, că altfel îi încălcăm drepturile. Cert este că, până la proba contrarie, e dovedit că fumatul ucide. Criminalul ucide. Etc. etc. Așa că, măi, fumătorule, du-te și fumează pe banii și sănătatea ta unde vrei. Până mai poți. Până n-ai crăpat de dragul țigării... Mori singur, nu trage și pe alții după tine, impotentule!