Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #48665 Disponibilizati, indemnul lui Voda Piperea este: nu stati ... la nevoie, iesiti in strada!

2016-09-21 07:39

Nu stati. Trimiteti e-mail-uri, dati telefoane, intrati si comentati pe paginile de socializare ale parlamentarilor. La nevoie, iesiti in strada. Altfel, riscati sa pierdem ...!


Gheorghe Piperea: La nevoie, ieșiți în stradă

Autor:
Alexandra Cruceru
 

Gheorghe Piperea le cere românilor să reacționeze și să pună presiune pe parlamentari, pentru ca aceștia să nu mai tărăgăneze și să voteze mai repede două legi care sunt în favoarea consumatorilor. De asemenea, îndeamnă pop ulația să iasă în stradă, la nevoie.

Din păcate se trage de timp în Parlament cu privire la ambele legi pe care consumatorii de credite (și nu numai) le așteaptă - și cea a independenței ANPC, și cea a conversiei la cursul istoric. Nu prea mai e timp de amânări. În curând, se intră în campanie, iar Parlamentul nu va mai prea lucra. Dezbaterile pe cele doua legi - poate la Sfântul Așteaptă. Cei ce vor fi câștigat din această tragere de timp vor delincvenții care abuzează de puterea lor economică (pentru că pot și pentru că le permiteți).

Nu stați. Trimiteți e-mail-uri, dați telefoane, intrați și comentați pe paginile de socializare ale parlamentarilor. La nevoie, ieșiți în stradă. Altfel, riscați să pierdem chiar și legea DIP.

PS Tocmai am aflat dintr-un mesaj în privat că unii angajați ai BNR dau în plată”, a scris Piperea, luni, pe Facebook.

 
Gheorghe Piperea
Luni

Din pacate se trage de timp in Parlament cu privire la ambele legi pe care consumatorii de credite (si nu numai) le asteapta - si cea a independentei ANPC, si cea a conversiei la cursul istoric. Nu prea mai e timp de amanari. In curand, se intra in campanie, iar Parlamentul nu va mai prea lucra. Dezbaterile pe cele doua legi - poate la Sfantul Asteapta. Cei ce vor fi castigat din aceasta tragere de timp vor delincventii care abuzeaza de puterea lor economica (pentru ca pot si pentru ca le permiteti).
Nu stati. Trimiteti e-mail-uri, dati telefoane, intrati si comentati pe paginile de socializare ale parlamentarilor. La nevoie, iesiti in strada. Altfel, riscati sa pierdem chiar si legea DIP.

PS Tocmai am aflat dintr-un mesaj in privat ca unii angajati ai BNR dau in plata.