Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

/ #48514 Re: PRELUARE "STIRE" de pe facebook "CHIMISTII UNITI":

2016-09-12 09:39

#48016: - PRELUARE "STIRE" de pe facebook "CHIMISTII UNITI": 

 CONVOCATOR!

SAMBATA 17.09.2016, LA STRANDUL DIN OSTROVENI - CLERUL OLTCHIM ("popii" PIPEREA, BALAN, STANESCU, AVRAM, TALPASANU, SPIRU-CIOBESCU) VA INVITA LA MAREA POMANA, CU OCAZIA ZILEI CHIMISTULUI SI CU OCAZIA IMPLINIRII A 50 DE ANI DE LA "FACEREA" OLTCHIMULUI. LA POMANA POATE PARTICIPA NUMAI "POPORUL" OLTCHIM! NUMAI VIII NU SI MORTII (ADICA DISPONIBILIZATII)!

=====

Daryana Andreea în Chimistii Uniti

14 ore ·

 

Slujbă mare la Oltchim

Vineri 12/08/2016, în incinta Catedralei Administrative din Oltchim, a avut loc o slujbă cu trei preoți predicatori și anume: Părintele Avram, Părintele Spiru Ciobescu și Părintele Zmeu.
Strana a fost asigurată de către supușii slujitori din sindicatele Liber, Victoria, Speranța și nou botezatu Chimistul.
Nu a participat niciun aghiotant al lui Piperea și nici Preaneferictul Bogdan Stănescu, întrucât este cercetat de ANI.
De asemenea nu a participat nici Sindicatul Dreptate si Adevăr, întrucât este considerat satanist, necredincios și denigrator.

Cei Trei Predicatori le-au solicitat membrilor stranei prezente, să transmită poporului din Oltchim următoarele:
Să luăm aminte
- în viitorul apropiat, Clerul va organiza o mare pomană, cu ocazia zilei chimistului și cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la facerea Oltchimului. La marea pomană poate participa tot poporul Oltchim, numai că nu s-a stabilit nici data și nici locația. Au fost 2 propuneri ori la Baza de Agrement Fedelesoiu (în prezent aflată sub sechestrul ANAF), ori la Ștrandul din Ostroveni. Unii oameni cred că e mai bine la Ștrand, mai ales dacă pomana va fi pe la jumătatea lunii noiembrie. Bucuria mare abia acum începe. Clerul a anunțat că li se vor distribui enoriașilor participanți și tichete valorice pentru a-si putea procura mici si bere, că se anunță zăpușala mare în perioada aceea.
Strana a cântat atunci în cor "dă Doamne!"
- de asemenea Clerul a mai spus că Oltchim are un profit uriaș pe primul semestru din anul în curs și își va permite să mai achite în jurul datei de 09/09/2016 ceva din salariile restante, dar și în cazul acesta nu a precizat cât va da.
- de asemenea s-a precizat că nu se vor face disponibilizări în acest an.

La final, cei Trei Mari Predicatori au mulțumit stranei pentru credința și supunerea nemărginită și le-a cerut să nu cadă în păcatul și în ispita satanei precum cei de la Sindicatul Dreptate si Adevăr, că mare păcat ar fi și nu vor putea fi iertați. Strana a cântat "aliluia slavă ție Pipereo, slavă ție"! S-au mai făcut câteva mătănii apoi s-au sărutat mâinile celor Trei Predicatori și au plecat cu inimile pline de credință în Piperea și Stănescu să anunțe poporului Oltchim, marea bucurie.