Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

TRASEUL BANILOR. Pasul I: Casa de avocatura SOVA ia bani grei de la Turceni-Rovinari, Oltchim etc...

/ #48430 TRASEUL BANILOR. Pasul I: Casa de avocatura SOVA ia bani grei de la Turceni-Rovinari, Oltchim etc...

2016-09-06 13:21

TRASEUL BANILOR. Pasul I: Casa de avocatura SOVA ia bani grei de la Turceni-Rovinari, Oltchim etc...la presiunile politice ale lui Ponta. Pasul II - Ponta primeste o parte din bani si un autoturism de la Casa de avocatura a lui Sova

Pasul I: Casa de avocatura SOVA ia bani grei de la Turceni-Rovinari, Oltchim etc...la presiunile politice ale lui Ponta

Turcescu.ro Jaful Şova- Ponta explicat punct cu punct de Turcescu.ro. DOCUMENTE ÎN EXCLUSIVITATE!

Jaful de la Turceni si Rovinari facut de Dan Sova (din care spun procurii DNA ca s-a infruptat tare si urmaritul penal Victor-Viorel Ponta) e explicat punct cu punct in documentul de mai jos care constituie o proba importanta in dosar. Cititi-l ca sa intelegeti exact cum au stat lucrurile:

Iar acum e momentul sa vedeti ce „minuni” ascundea casa de avocatura a marelui domn Sova. Niste minuni de contracte cu statul, desigur! In documentul de mai jos apare si autoturismul Mitsubishi Lancer Evo despre care face vorbire comunicatul DNA: „probele administrate au relevat faptul că Ponta Victor-Viorel (…) a beneficiat în mod gratuit de dreptul de folosință al autoturismului marca Mitsubishi Lancer Evo 10, achiziționat de SCA „Șova și Asociații” în sistem de leasing financiar de la Romstal Leasing (rate în valoare de aprox. 6.000 lei/lună), iar ulterior, în luna iunie 2009, de sumele de bani reprezentând avansul și alte cheltuieli aferente contractului de leasing în momentul preluării acestuia de către Ponta Victor-Viorel, în total suma de 79.641,11 lei„.

(preluare turcescu.ro/ )

NOTA BENE: Ce spunea Ponta despre masina - pe vremea aceea nu se stia ca masina e platitat de Sova

Procurorii DNA arata, in comunicatul in care anunta ca s-a inceput urmarirea penala pe numele lui Victor Ponta, ca premierul a folosit gratuit o masina, ale carei rate le platea firma lui Dan Sova. Este vorba de un Mitubishi Lancer Evo 10, cu un motor puternic, de 300 de cai. Pro Tv aminteste ca in iunie 2009, Ponta isi prezenta bolidul in cadrul emisiunii Pro Motor. „Nu e o masina, e o jucarie pentru baietii mari care cheltuie mai multi bani pe jucarii. Este ce-mi doream. Are cam tot ce isi doresc cei pasionati de curse”, marturisea Victor Ponta in urma cu sase ani.

Pasul II - Ponta primeste o parte din bani si un autoturism de la Casa de avocatura a lui Sova