Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

USG obligatăsă se supunăcondiţiilorCET Govora

/ #48427 USG obligatăsă se supunăcondiţiilorCET Govora

2016-09-06 12:58

USG obligatăsă se supunăcondiţiilor CET Govora

6 septembrie 2016

CET Govora a câștigat litigiul cu Chech Sodă. Tribunalul Vâlcea a trebuit să ia o decizie în urma denunțului făcut de Remus Borza, administratorul judiciar al CET Govora, în ceea ce privește contractul dintre furnizorul de energie termică şi polonezii de la USG.

Borza a denunțat contractul deoarece nu mai este de acord ca CET Govora să furnizeze către USG abur tehnologic sub preţul pieţei.

Conflictul dintre CET Govora și Uzinele Sodice Govora, deținute de polonezi de la Chech, a început la începutul lunii august, când administratorul judiciar al CET-ului, Remus Borza a cerut combinatului să plătească aburul tehnologic furnizat măcar la minimul cerut de piață și nu sub acest preț, lucru pe care polonezii l-au refuzat.

Remus Borza, a anunțat săptămâna trecută că dacă Tribunalul Vâlcea va da o decizie în favoarea USG-ului, el nu va avea altceva de făcut decât să își depună mandatul și să bage CET-ul în faliment, deoarece nu poate conduce o companie care merge pe pierdere din cauza contractelor defectuoase.

Adi STROESCU