Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #40936

2015-07-03 12:53

Autorule, f.u.t.u.t.e-n gura de retardat si pe tot nemul tau daca nu inchizi o data acesata mizerie. Tu nu vezi bai imbecilule ca asta nu se potoleste? Fota vad ca se mai baga si el din cand in cand dar mai rarut. Pe el ii cred ca nu mai are ce su.ge dar tu de ce nu te gotarasti? Vrei sa su.gi si tu?

Bai cre-ant retardata nu intelegi bai imbecilule ca si noi suntem disponibilizati ca si tine? Nu intelegi bai boule ca de fapt din cauza unora ca tine avem si noi aia care ne mai agitam de suferit, din cauza unora ca tine care stau in varful patului si in pauza unei labe mai posteaza niste tampenii pe petitie. Bai animalule decat sa stai si sa rererere la infinit si fara sa ai nici-un rezultat mai bine te alaturai si tu celor care au facut greva foamei si pentru aia ca tine care stau pe fotoliu si asteapta sa le pice vreo para malaiata. Animalelor de oameni disponibilizati , chiar nu intelegeti ca fara lupta nu veti castiga nimic?

Te dai inteligent dar esti prost de mori , tu ne inveti pe noi dar tu esti in aceiasi situatie ca noi. Ba nu vezi cat de prost esti?

Totusi iti dau un sfat , decat sa stai toata ziua sa faci laba si sa postezi tampenii , mai bine ai incerca sa ti-o su.gi singur