Susține echivalarea asistentelor medicale cu postliceală


Musafir

/ #234

2015-06-29 20:59

Succès si nu uitati sa cereti o explicatie in legatura cu imposibilitatea efecruarii facultatii la zi si a normei totale de 100% de servici. Totodata, a platii rétroactive a salariilor, pentru aceleasi atributii si chiar pentru prestatiile in plus, pentru durata cat colegele au fost prézente la cursuri, deci absente la servici.

 

De acord cu semnarea petitiei, argumentand ca nivelul academic avut de absolventii de universitate, NU POATE FI DOVEDIT PRACTIC, DATORITA IMPOSIBILITATII DE A EFECTUA O UNIVERSITATE LA ZI SI A EXISTENTEI UNUI PONTAJ DE SERVICIU DE TIMP PLIN, PENTRU APRIAPE TOTI ACESTI ABSOLVENTI.
 . De undeva s-a absentat, dedigur daca nu, probabil in cadrul laboratoarelor de genetica, s-au creat clonele viitorilor absolventi- studentii la zi, cu 5,6,7 ore de curs/zi plus laboratoare si stagii si cu acelasi numar de ore, fara diminuari de orar. Aceasta si pentru ca aceste universitati costa enorm si a-r fi imposibila supravetuirea personala fara un salariu complet.
 . Cu aceste argumente si cateva verificari de pontaje si orare, se poate stopa continuatea in acest fel, se pot cere aceleasi salarii retroactiv, pentru cei cu postlicealà, ce au muncit in locul acestor "asistenti calatori", protejati de medicii sefi, pregatiti sa devina slugile lor devotate. Chiar de pare greu, incepeti in forta, pentru a obtine ce dorim si apelati la organisme de control europene, deoarece IN EUROPA NU POTI FRECVENTA O SCOALA LA ZI, DECAT ATUNCI CAND DIMINUEZI NORMA DE LUCRU, FIIND PLATITE ZILE DE CONCEDIU PENTRU CURSURI SI EXAMENE CLARE, PE TOATA PERIOADA ANULUI.
 Aveti curajul de a cere aceste anchete, pentru a opri formarea prapastiei discriminatorii intre noi si pentru a
 se face o echivalare reala. Nu ve-ti avea problème pentru ca pontajele, in spécial ale asistentilor sefi- slugi devotate-, pot dovedi toate acestea.
 . Personal, unde muncesc in Europa, sunt mandra sa fiu apreciata, pentru scoala facuta, echivalata european, atat la nivel de diploma, cat si salarial.
 . Curaj si sunt aici daca pot ajuta- sunt asistent médical, cu o licenta in drept, mandra ca s-a zbatut sa-si aduca familia intr-o lume cu principiicsi reguli clare, imposibil de a fi incalcate!