Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #40710 Câteva teme de reflecţie pentru Piperea - "prea-cinstitul avocat" si o concluzie: smenul este la ...

2015-06-28 18:08

#40708: Câteva teme de reflecţie pentru Piperea - "prea-cinstitul avocat" si o concluzie: smenul este la putere! Lasati-ne in pace si nu ne mai luati de prosti. Nimic nu e pe gratis……, iar omenia a apus demult.

Si iata ce zicea "fratele" mai mare al VOXPUBLICA, REALITATEA TV acum fix 2 ani si o luna:

Avocatul Gheorghe Piperea apără "tunarii" de la Oltchim!

Sâmbătă, 25 Mai 2013 10:27 Sursă: REALITATEA TV

Informaţii bombă în cazul administratorului judiciar al Oltchim! Gheorghe Piperea, cel care pozează în salvatorul societăţii, e avocatul unui grup infracţional care a dat un tun de aproape două milioane de euro, culmea, unei societăţi la care statul este actionar prin intermediul...SC OLTCHIM S.A. Râmnicu Vâlcea. Reţeta e simplă şi folosită de mai toţi ,,tunarii,, - contracte fictive prin care au încasat bani pe o marfă care nu a fost livrată niciodată plătitorului fraierit. Adică statului.

Se pare că Vosganian și-a găsit și omul, și recompensele, în aceiași persoană. Banii vin spre Gheorghe Piperea atât din administrarea judiciară a Oltchim, cât și din apărarea celor care-l devalizează. Dacă pentru administratorul judiciar, banii vin din toate direcțiile, situația nu este la fel de roz și pentru angajați.

Mai mult decât salvatorul Oltchim, Gheorghe Piperea este apărătorul celor care l-au devalizat. Proc_urorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Pitesti au trimis in judecata sase inculpati pentru un prejudiciu care se ridică la peste 1,8 milioane euro.

Dacă acuzații sunt apărați de administratorul judiciar, cine apără angajații și patrimoniul combinatului?