Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #36788 PONTA ORGANIZEAZA CHERMEZA IN CURTEA OLTCHIM LA 3 ANI DE LA "REVOLUTIA" DIN SEPTEMBRIE 2012?

2015-04-27 14:20

http://www.stiripesurse.ro/

Unde il trimite Predoiu pe Ponta sa aniverseze 'trei ani de ghinion'

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 16:53

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu il ataca pe premierul Victor Ponta care a avut ideea aniversarii a 3 ani de la motiunea de cenzura care a inlaturat Guvernul Mihai Razvan Ungureanu.
El ii s ugereaza sa invite la masa romanii carora le promisese locuri de munca sau sa faca 'chermeza' programata la Parlament in curte la Oltchim sau Arpechim.

"Pentru că nu a redus TVA la 20% din aprilie, aşa cum a miniţit o întreagă naţiune, Ponta face în schimb o chermeză la Parlament. Între timp, Teodorovici se lamentează din poziţia de ministru de finanţe, că nu înţelege de ce pe primul trimestru guvernul din care face parte nu a cheltuit 2 miliarde de lei. Îi s ugerez lui Ponta să nu mai facă atâtea chermeze cu baronii şi parlamentarii PSD, ci să-i invite la masă pe cei 1 milion de oameni cărora le-a promis locuri de muncă acum trei ani şi i-a lăsat cu buza umflată. Alternativ, îl invit să-şi aniverseze cei trei ani de ghinion pentru România în curte la Oltchim sau Arpechim", a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.