Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #35608 DJ Vulpescu - "bratul armat" al lui Ponta, loveste in plin, din nou!

2015-03-23 14:22

http://www.nasul.tv/2015/03/23/exclusiv-flux24-un-nou-megadosar

 

 

 

Un alt dosar fierbinte care stă să explodeze este cazul CORESI. Compania CNI Coresi SA este o companie cu capital integral de stat, formată din sucursalele Imprimeria „Ardealul” Cluj, Imprimeria „Oltenia” Craiova, Imprimeria de Vest Oradea şi sediul central situat în Casa Presei Libere Bucureşti, aflată în subordinea Ministerului Culturii. UNIUNEA SINDICATELOR TIPOGRAFILOR DIN ROMÂNIA,CLUJ-NAPOCA a trimis dosarul CORESI FLUX 24. Un dosar cu adevărat exploziv. 

-----

INSOLVENȚĂ CU DJ-UL LUI DOMNUL DAN

Faptul că a fost vândut sediul Imprimeriei „Oltenia” Craiova fără licitaţie atrage multe semne de întrebare, pe care le corelăm cu cele descrise mai jos.
Am arătat deja, că procesul de insolvenţă aflat pe rolul Tribunalului Municipiului Bucureşti şi-a derulat deja primele etape. Administrator special al Coresi SA a fost desemnat directorul general interimar al companiei, Ilie Marius Bogdan. Printre reprezentanţii în Adunarea Generală a Acţionarilor se află un nume deja cunoscut opiniei publice: Remus Vulpescu, fost şef al Corpului de Control al premierului Victor Ponta, fost şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), cel care a solicitat insolvenţa Hidroelectrica SA şi a gestionat dezastruos tentativa de privatizare a Oltchim SA Râmnicu Vâlcea. Administrator judiciar al Coresi SA a fost numită societatea Victrix capital SPRL Bucureşti, coordonată de avocatul Cristian Ghiţă.