Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Evghenie
Musafir

/ #3359

2015-03-10 15:26

”Eu sunt Calea, Adevarul și Viața...

Eu sunt Lumina lumii...

Lasați copiii să vină la Mine și nu-i opriti!
Societatea fără Dumnezeu naște numai imbecili și cerșetori.


Dă totul pentru Dumnezeu și pe Dumnezeu să nu-L dai pentru nimic în lume.
Sunt gata sa mor pentru Dumnezeu, Ortodoxie și Neam.
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Tu cea mai dulce Mamă, ajută toate mamele să nască și să-și renască copiii în frica de Dumnezeu și păzește copilașii noștri de toți cei ce le vânează sufletul.

† ” Spune-i celui ce lucrează răul că rău va petrece, iar celui ce lucrează binele, că va fi răsplătit și nu vei greși niciodată.” (Sf. Nicolae Velimirovici)

† ” Omul ajunge cea mai cumplită fiară atunci când iese Dumnezeu dintr-însul.” (Sf. Nicolae Velimirovici)

† ” Când eram copil credeam că există Dumnezeu, dar acum știu că există Dumnezeu.” (Sf. Nicolae Velimirovici)

† ” Am păcătuit și ne-am luat răsplata. L-am defăimat pe Domnul Dumnezeu și ne-am primit pedeapsa. Ne-am întinat de toată fărădelegea și ne-am curățit prin sânge și lacrimi. Am călcat în picioare tot ceea ce era sfânt pentru străbunii noștri și de aceea am fost la răndul nostru călcați. Am avut școală fără credință, politică fără cinste, oaste fără dragoste de țară, stat fără binecuvântarea Lui Dumnezeu. De acolo ni s-au tras năruirea școlii, a politicii, a oastei și a statului. Douăzeci și cinci de ani ne-am străduit să nu fim noi înșine și de aceea străinii ne-au învăluit cu întunericul lor. Douăzeci și cinci de ani ne-am batjocorit strămoșii că se închinau împărăției cerești și de aceea am pierdut și împărăția pământească cea leproasă. Cu ce măsură i-am măsurat pe Dumnezeu și pe strămoși, cu aceea am fost măsurați.” (Sf. Nicolae Velimirovici)

Să vă ajute Dumezeu!