Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #35032 Mai calm, maestre, mai calm !

2015-03-05 08:03

Mai calm, maestre, mai calm !

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/12559-mai-calm-maestre-mai-calm

04 March 2015 10:23Written By Gheorghe Smeoreanu

În ziarul Râmnicu Vâlcea Week au apărut următoarele alergaţii, că alegaţii nu le pot spune:

 

“Unde eşti tu PCC, Doamne, că ţi-am face acum statuie. Cam aşa ar suna lucrurile după doi ani de faliment mascat la Oltchim. Sau dă-i românului mintea de pe urmă.
Ce s-a întâmplat în realitate în ultimii 5 ani în Râmnicu Vâlcea? Nimic mai simplu, am asistat la cea mai mare mani------re din 1990 până încoace, sub sloganul mascat „nu ne vindem ţara” dar cu corolarul, „mai bine o distrugem noi”.
Pe scurt, în anii 2007-2008 a apărut în Vâlcea una din cele mai grosolane mani-----ri mediatice a fostei conduceri de la Oltchim, prin care ni s-a vândut cea mai gustoasă gogoaşă, precum că, un acţionar „demonic”, agenţi de spionaj ai imperialismului străin vor să distrugă combinatul Oltchim, să pună mâna pe el şi apoi să-l ducă în colaps, iar noi vâlcenii puri, cu ADN-ul lui Decebal şi Deceneu trebuie să facem front comun să ieşim cu suliţele la înaintare şi să apărăm marea moştenire a popo(r)ului. Adică să apărăm un combinat în care s-a furat înzecit, s-a căpuşat, au fost unşi parlamentari, au fost mituiţi salariaţi cu măriri salariale absurde când tot angrenajul mergea pe pierdere.”

 

Mai calm, maestre editorialist, că Zaremba e după colţ.
Dacă nu marşa pisisiul, guvernul acela european numit comisie accepta transformarea datoriilor în acţiuni, accepta preluarea pirolizei de la Arpechim, precum şi acordarea sumei de 40 de milioane pentru repornirea combinatului. Firme serioase de consultanţă spuneau clar că în aceste condiţii Oltchim era viabil.
Articolul la care trimit este logic dar pe invers, e un articol gay, dar acum e legal.
Citiţi aici !