Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #34472 CREANTELE OLTCHIM:

2015-02-23 08:45

"creanţe salariate, creanţele ce izvorăsc din raporturi de muncă între debitor şi angajaţii acestuia. Aceste creanţe sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creanţe de către administratorul judiciar/lichidator.

i) creanţe chirografare - creanţele persoanelor care nu beneficiază de o garanţie reală asupra bunurilor din patrimoniul debitorului; aceste creanţe pot fi curente la data deschiderii procedurii, dar şi creanţe noi, aferente activităţilor curente în perioada de observaţie; "

 

SA-I MAI AUD EU PE UNII DINTRE NOI DISPONIBILIZATII DEZINFORMATORI SI PLECATI CU SORCOVA GENUL DRAGHICI SAU BURDOAZA, TOANTA SI MULTI ALTIII ...CA NU SUSTIN TERMENUL DE CREANTE SALARIALE SI CA-I DOARE PE EI PROSTIA... BA TAMPITILOR CE SCRIE BOLOVANILOR SUS, CUM DOREATI VOI CREANTELE  CARE NU BENEFICIEAZA DE GARANTIE PLATI CURENTE FARA STATUT DE SALARIU CARE NU-S PROTEJATE DE LEGE HANDICAPATILOR , UITATI-VA BINE...,SE OBSERVA DIN COSMOS, DUPA BOTUL VOSTRU SPURCAT, AZI EREAU CA SI PIERDUTE SUMELE DE BANI... FIIND INTR-ADEVAR CHIROGRAFARE SI PIERDUTE DE PIPEREA SI BDO DUPA CRETINISMUL VOSTRU, NUMAI CA IN ACTE NU S-A LUAT IN CALCUL CRETINISMUL VOSTRU.

PE CAND NOI DISPONIBILIZATII OLTCHIM 2013 AVEM CREANTE SALARIALE PLATI COMPENSATORII 2013 SI SCRIE FOARTE CLAR SUNT IZVORATE DIN RAPORTUL DE MUNCA PROTEJATE SUMELE DE BANI DE TOATE LEGILE...., CRETINIZATILOR,  SA VA MAI AUD EU PE VREUNU DIN VOI CA SPUNETI CRETINITATI, DEOARECE INCA VOI NU V-ATI TREZIT NICI DUPA ESECUL LUAT IN INSTANTA CU EXECUTORIE SI IREVOCABILA SENTINTA SI AVETI O SUNTINTA PE  MONUMENTE DE PROSTIE DE LE DETINETI SI PE LIMITA SI LIMBA VOASTRA DE INTELEGERE.

BAAAA SA BAGATI IN CUTIA AIA CRANIANA, CREANTE SALARIALE SE ACHITA 100 % SI IN INSOLVENTA SI IN FALIMENT SUMA INTREAGA CONFORM DECIZILOR SI ACTELOR CU CARE AM PLECAT ACASA.

 CREANTE SALARIALE,CREANTE SALARIALE,CREANTE SALARIALE....

"GHEORGHE PIPEREA:

 


BURSA 11.02.2015

  Avocatul Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai Oltchim, ne-a declarat, în urmă cu puţin timp, că datoriile combinatului către salariaţii disponibilizaţi în anul 2013 se ridică la circa 9 milioane de euro şi că reprezintă creanţe care vor fi plătite cu prioritate, conform planului de reorganizare finalizat recent.
     Domnia sa a dezminţit informaţiile potrivit cărora aceste creanţe sunt chirografare şi ne-a explicat că, fiind datorii generate în timpul procedurii insolvenţei, legea stipulează că trebuie achitate cu prioritate. Avocatul ne-a spus că salariaţii disponibilizaţi vor începe să-şi primească banii după aprobarea planului de reorganizare."

 

CE SCRIE BOLOVANILOR AICI:

DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM 2013:

 DECIDE:

Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

 

 

CREANTELE OLTCHIM.

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014


La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii curente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850 Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Bugetul de stat 7,334

Bugetul local 1,542

TOTAL DATORII 50,340

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare

pag 81 din 315

Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

Plan de Reorganizare S.C. OLTCHIM S.A. Ramnicu


link directional => Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:

 5 februarie 2015 - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia;

9 februarie 2015- publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare;

2 - 10 martie 2015- votarea planului in cadrul adunarii creditorilor;

in termen de 15 zile de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia.

JUDECATORUL-SINDIC E CEL CARE A CONFIRMAT  DISPONIBILIZATII 2013 SI ACTELE CREANTE CARE LE ARE ORICE DISPONIBILIZAT IN POSESIE CU TOATE DECIZILE SI ASPECTELE PREVAZUTE IN LEGE.