Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE OLTCHIM.

/ #33674 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: baniii baa!!!!

2015-02-10 18:09

#33672: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: baniii baa!!!! SUMELE TREBUIESC ACHITATE CONFORME CU LEGEA CARE SPECIFICA ACHITARE, IAR  ACESTE CREANTE SALARII PRIORITARE ..., N-ARE VOIE NIMENI SA SE LEGE DE ACESTE SUME SALARII SI TOT CE CUPRINDE SALARII, NU AU VOIE PE LEGE, OBLIGATIA SCRISA IN LEGE ESTE CA ADMINISTRATORUL JUDICIAR SA LE CUPRINDA PESTE TOT PENTRU ACHITARI SI SA LE TINA EVIDENTA LOR, FIRESC SA SE ASIGURE CA SE SI RESPECTA LEGEA FIIND PRIORITARI LA ACHITARI....

 Sa ne intelegem. Oltchim ESTE IN INSOLVENTA DIN IANUARIE 2013. Piperea si-a luat doi ani de pasuire si proba de insolventa pentru ca nu a depus acest plan de reorganizare, folosindu-se de planul de reorganizare de deschidere procedura insolventa.... si  din 2015 si-a anuntat acesti  trei ani de foc de cand a depus planul real sau final de reorganizare care poate suferii si el modificari numai ca este demarat oficial in procesul insolventei, fara oprire si cu riscuri mari...etc., SINDICATELE CONVENINDU-LE SITUATIA SI FACAND HAOS INTRE NOI IN ACEASTA PERIOADA 2013-2015 DE MANA CU STATUL ROMAN..., iar din anul asta 2015 a intrat direct  insolventa, pe intelesul tau. Tot ce se intampla acum este viteza conform legii insolventei Legea 85/2006  [ALFFEL CREDITORII AIA MUUULTI COADA..., HALESC LA PROPRIU OLTCHIM SI BAGA FALIMENT EI ], fiind pana-n 2015 cu multe rateuri si abateri, grave si foarte grave etc.....

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

p.s. TOATE SUMELE SALARII INAINTE SI IN TIMPUL INSOLVENTEI AU FOST SI IMPOZITATI IN TABELE SI CUPRINSE PESTE TOT, ACEASTA FIIND INCA O GARANTIE A ACTELOR PE CARE LE DETINEM SI TOATE ACTELE PE  CARE LE AVEM.

Bursa de Valori Bucuresti, in data de 20 ianuarie:

5 februarie 2015 - propunerea planului de reorganizare si depunerea acestuia;

 

9 februarie 2015 - publicarea in Buletinul Procedurilor de Insolventa a anuntului referitor la planul de reorganizare;

 

2 - 10 martie 2015 - votarea planului in cadrul adunarii creditorilor;

in termen de 15 zile de la depunerea la tribunal a procesului-verbal al adunarii creditorilor, prin care planul a fost aprobat, judecatorul sindic trebuie sa se pronunte asupra confirmarii acestuia. 2015.

 

“Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...). Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora. Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…). Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%. Celelalte creanţe chirografare primesc 0%”, se arată în planul Rominsolv – BDO.