Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

/ #2955 Re:

2015-01-29 21:36

#2952: -  

 Sunt constient ca acest lucru nu se va intampla niciodata. Romanii au o mentalitate absurda, irationala, tampita pana la urma urmei. In mod cert cu tiganii care fura, ne fac de ras samd. nu se va intampla nici in 200 de ani (dar exista si tigani care sunt opusul celor precizati anterior - dar FOARTE RAR se intalnesc). De politicieni nici nu mai mentionez. Regresam in loc sa progresam, deja fiind intr-un loc critic in topul saraciei in Europa.

Nu toti copiii sunt prosti. Din moment ce profesorii sunt luati in bataie de joc de catre stat, de catre parinti de multe ori, de catre elevi, de ce sa se mai straduiasca? De unde sa le vina satisfactia? Tot respectul profesorilor care incearca sa faca o diferenta in aceasta tara uitata de lume; profesorilor care incearca sa schimbe tara, elev cu elev, om cu om; profesorilor care sunt chinuiti de sistemul educational invechit.

Probabil ca generatiile urmatoare vor fi mai deschise la minte si vor duce tara mai departe, dar tot ce ramane de facut e sa ii educam.