Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Ponta renunţă la titlul de doctor.

/ #31059 Ponta renunţă la titlul de doctor. CE SCRIE PRESA STRĂINĂ

2014-12-16 19:29

Ponta renunţă la titlul de doctor. CE SCRIE PRESA STRĂINĂ


Premierul vrea astfel sa puna capat speculatiilor cu privire la doctoratul sau, insa respinge acuzatiile de plagiat, despre care spune ca sunt motivate politic, scrie agentia Reuters.

In plus, potrivit sursei citate, Ponta incearca astfel sa reconstruiasca increderea in Guvernul sau, la cateva saptamani dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale.

Reuters noteaza si ca, dupa infrangerea surprinzatoare de la scrutinul prezidential, din urma cu o luna, Ponta si-a remaniat Cabinetul, duminica, inlocuindu-i pe tehnocratii din ministerele cheie cu politicieni apartinand aliatilor din coalitia de guvernare.

Sursa citata mai aminteste cum a izbucnit scandalul de plagiat in care a fost implicat premierul Romaniei, dar si ca acuzatii similare au determinat mai multi politicieni europeni sa renunte la functiile lor, inclusiv presedintele Ungariei, precum si fostul ministru roman al Educatiei Ioan Mang.

Si agentia Associated Press, citata de ABC News, scrie ca premierul a renuntat la titlul contestat la mai mult de doi ani de la acuzatia de plagiat.

Citeşte mai mult pe ziare.com


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net