Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #25401

2014-08-21 12:50

", ATI UITAT CAND SE URLA NU IESITI CA SPERIATI INVESTITORII SI VA DAU AFARA (SINDICATUL) DIN COMBINAT, RAMANETI PE DRUMURI...,"

"Sa nu mai SPUNEM CA DISPONIBILIZATII AU FOST INSELATI LA RECOMANDAREA SINDICALA DE AVOCATI CARE AU FOST DIN PARTEA LOR PUSI....!!!!!"

Cei care au fost in greva foamei tot respectul pentru ei !!!!! TU N-AI DREPTUL SA VORBESTI CA LIDER DE SINDICAT SAU LOCOTENENT DE SINDICAT, n-ai stat tu in greva foamei cu oamenii aceia sau legat cu lanturi de gardul Oltchim-ului, ori voi instigati chiar la alte fenome, mai extreme..., iar umblii cu fofarlica si sa nu mai spunem ca ai fost ILEGAL fara acordul majoritatii si sindicatului care a semnat CCM, pe care are reprezentare si voi nu. La marsul din oras au fost ~2000 (anul 2012) cu aprozimatie, ger, viscol si ninsoare, este vorba de traseul in mars de la sediul Oltchim la Prefectura pe jos, nu cele facute de la sediul Politiei incolonate catre prefectura (si acelea sunt corect ce ai spus), dar au fost actiuni care ne-au lasat fara rezolvarea problemelor nici pana azi... SITUATIA S-A AGRAVAT MAI RAU.

"Salariatul a stiut sa vina la munca, s-a urcat in autobuz, masina, tren, bicicleta, moped si alte mijloace de transport, a venit la program si a muncit daca i-sa dat de lucru, ori cei care au avut au muncit si muncesc in continuare, n-au avut ei probleme cu justitia si cu legile, multi nu stiu nici CCM-ul pentru ca aveau sindicat platit care nu si-au facut decat din artificiu treaba si sa dea bine la presa, ori conducerea se ocupa de alte magarii, care le stiti si voi, acum spui tampenii si ti-ai batut nemernicule joc si tu cu imbarligarea si instigarea ta, pus la comanda sa fabulezi si sa injuri ori sa ameniti."'

SI TOATE ACESTEA PE BANII ANGAJATILOR SI MUNCA LOR.  SALARIATI ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI, S.C. OLTCHIM S.A RAMNICU VALCEA.