Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #22633 Procesul murdar al secolului. Statul contra Roibu

2014-06-21 14:52

#22629: - Procesul murdar al secolului. Statul contra Roibu

DOM PIPEREA ASA NE-A FOST VORBA ... UNA SPUI SI ALTA FUMEZI?

"Pe 20 aprilie ar trebui să se definitiveze tabelul creanţelor, dar nu se va întâmpla, pentru că vor fi contestaţii la acest tabel, unele făcute chiar de foştii administratori, de sindicate. Teoretic se poate ajunge la o soluţie în iunie, dar practic nu se va întâmpla să avem un plan de reorganizare mai devreme de septembrie-octombrie 2013, pentru că aşa este realist să considerăm. Acela este momentul în care vom propune creditorilor un program de reorganizare, fie noi, fie administratorul special, fie împreună, iar în planul de reorganizare se va prevedea şi metoda de privatizare pe care o recomandăm noi şi care urmează să fie aprobată de creditori", a spus Piperea, pe 13 aprilie 2013, la un post privat de televiziune."

http://www.capital.ro/pipereacomitetul-creditorilor-oltchim-aprobat-luni-este-format-din-avas-electrica-bcr-bt-si-mfc.html

DOM PIPEREA ASA NE-A FOST VORBA ... UNA SPUI SI ALTA FUMEZI? AI SPUS CA VEI AVEA UN PLAN DE REORGANIZARE IN "septembrie-octombrie 2013, pentru că aşa este realist". VI IN DATA DE 18.06.2014 SA NE SPUI CA VEI AVEA UN PLAN DE REORGANIZARE LA SFARSITUL LUI AUGUST 2014 SAU IN DECEMBRIE DUPA PRIVATIZARE! ASTA MA FACE SA CRED CA NU AI MASURA REALITATII SI CA ESTI DUS ... CU PLUTA PE "MEANDRELE CONCRETULUI".
RUSINE DOM PIPEREA, RUSINE!!!