Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #21881 RASPUNDERE PENALA PENTRU TOTI CEI CARE INCALCA LEGEA SI ACTELE

2014-06-10 13:47

ACTELE NU SUNT COS DE GUNOI < ACTELE REPREZINTA DOVEZI SI RESPONSABILITATI CU OBLIGATII DE EXECUTARE > VOIT EI TREBUIE SA PUNA IN APLICARE ACHITAREA BANILOR DIRECT CATRE CEI INDREPTATITI. ASA CUM BANCILE DACA VA CAUTA SI VA IMPUN PLATA RATEI LUNARE LA ZI, ALTFEL SUNTETI BLOCATI SI VIRATI BIROULUI DE CREDIT CU SANCTIUNILE RESPECTIVE SI PREJUDICIUL RIDICAT FORTAT SI NU VOIT,  ADUCAND LA ZI PLATA CATRE BANCI. TOT ASA SE PUNE LEGEA IN VIGOARE, FORTAT SI IMPUS, DE LEGIUITOR.

VORBELE NU NE INTERESEZA SI MINCIUNILE LOR, AVEM ACTE SI DOVEZI DE NEPLATA CATRE NOI DAR IMPOZITATE CATRE NOI.

ACT, acte, s. n. 1. Document eliberat, emis etc. de o autoritate prin care se atestă un fapt, o obligație, identitatea cuiva etc; înscris1. ◊ Act de acuzare = concluzie scrisă întocmită de organele judiciare spre a dovedi vinovăția cuiva. 2. Manifestare a activității umane; acțiune, faptă, fapt. ◊ Expr. A lua act (de ceva) = a declara în mod formal că a luat cunoștință (de ceva); a afla. A face act de prezență = a apărea undeva pentru scurt timp, din datorie sau din politețe. A face un act de dreptate = a recunoaște meritele și drepturile unei persoane nedreptățite. ♦ Rezultat al unei activități conștiente sau instinctive individuale care are un scop sau tinde către realizarea unui scop. 3. Diviziune principală a unei opere dramatice reprezentând o etapă în desfășurarea acțiunii. — Din lat. actum, fr. acte.
Sursa: DEX '09 (2009) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

ACT, acte, s. n. 1. Document eliberat, emis etc. de o autoritate prin care se arată un fapt, o obligație, identitatea cuiva etc. ◊ Act de acuzare = concluzie scrisă întocmită de organele judiciare spre a dovedi vinovăția cuiva. 2. Manifestare a activității umane; acțiune, faptă, fapt. ◊ Expr. A lua act (de ceva) = a declara în mod formal că a luat cunoștință (de ceva). A face act de prezență = a apărea undeva pentru scurt timp, din datorie sau din politețe. A face un act de dreptate = a recunoaște meritele și drepturile unei persoane nedreptățite. ♦ Rezultatul unei activități conștiente sau instinctive individuale, care are un scop sau tinde către realizarea unui scop. 3. Diviziune principală a unei opere dramatice, reprezentând o etapă în desfășurarea acțiunii. – Din lat. actum, fr. acte.