Abuzul vanzarii conditionate taxa radio-tv pe factura de energie


Musafir

/ #40

2014-04-04 08:10

O varianta este asa cum s-a scris in comentarii ca sa ne faca figura guvernul prin hotararea de aplicare a legii potrivit art. 1, pct. 3 care ma lasa in ceata, dar mai e si pct. 2 la fel de ambiguu. Pentru astia trebuie sa rezulte clar ca nu ma califica din oficiu platitor de taxa radio-tv daca sunt posesor de receptoare radio-tv.
Aliniat separat pentru actualii platitori."In tremen de x zile sau x luni, actualii platitori de taza radio-tv se adreseaza o singura data prin cerere scrisa furnizorului de energie electrica (sau SRRTV) pentru anularea taxei".
Alta varianta sa-si codeze serviciul si atunci vor beneficia de el doar abonatii care l-au solicitat.
Cei care beneficiaza de sevicii de la furnizorii de servicii prin cablu vor beneficia de serviciile SRRTV doar in masura in care acestia au facut abonament cu SRRTV pentru serviciile SRRTV la solicitarea clientilor. Oricum operatorii de servicii prin cablu platesc abonament SRRTV si el este inclus in contractul individual dintre noi si acesti operatori, iar noi il mai platim odata pe fatura de energie electrica.
Nu mai avem antene individuale pentru receptia semnalului RadioTV, iar cei care mai au le au tot printr-un abonament cu o societate ce ofera servicii prin cablu, asta chiar si in satele izolate.
SRRTV prin sistemul de relee nu asigura o acoperire buna si semnalul retransmis in acest fel este de proasta calitate. Nu au fost interesati sa faca ceva bun pentru abonatii lor doar sa toace banii.
Firmele prin cablu au venit in intampinarea abonatilor imbunatatind numarul si calitatea serviciilor, s-au extins pana in satele izolate daca au fost interesati in marirea profitului nu ca TRANTORII de la SRRTV. - Un contribuabil indignat si scarbit!!!



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...