STOP grațierii lui Gică Popescu


Musafir

/ #114

2014-03-07 11:53


Daca tot a fost provocata aceasta discutie inutila, atunci:
1. Gica Popescu trebuie sa ramana in continuare un exemplu. Astfel ca trebuie sa ramana in puscarie! Mai mult, trebuie chiar sa refuze gratierea.
2. Ce!? exista palmares, sau reputatie, care substituie respectarea legii ???
El si-a asumat greselile, chiar a spus ca este responsabil pentru tot ce a facut.
Fragment dintr-un interviu realizat de Rise Project: „Frații Becali sunt cei care v-au atras în Dosarul Transferurilor.
Nu vreau să vorbesc despre acest lucru. N-am vorbit niciodată, de când a început acest dosar. Nu voi vorbi nici acum și nu voi vorbi nici după aceea, după ce va fi terminat. Nu m-a atras nimeni în acest doar. Fiecare e responsabil de ceea ce face, de propriile acțiuni. Eu sunt responsabil de tot ce am făcut, inclusiv de acest lucru.” Si daca elda dovada de maturitare si coloana vertebrala si recunoaste ca este responsabil pentru orice face el, atunci de ce se mai trezesc nu stiu ce vai de mine oameni de football, sa spuna ca nu e bine ???
Ce tot fac oamenii astia de football? Ce tot atata om de football? Circul asta footbalistic, credinta asta footballistica, creeaza niste sentimente imposibil de stapanit de orice fel de logica si/sau ratiune.

Plus de asta a fost doar un fost footbalist de succes. Nu cercetator cu rezultatea deosebite, nu medic care face operatii complicate, nu soldat cu acte de vitejie pe front, si nu e nici gravida cu n copii de care nu are cine sa aiba grija, etc. Ii va prinde bine puscaria, si noua la fel.
Sa fim seriosi, s-au lasat de football si s-au apucat de combinatii. S-a mai trezit si Antonescu sa mai recupereze capital de imagine pe seama microbistilor, si sa le genereze sentimente nedreptate si sa empatizeze cu ei. Si primul ministru plagiator la fel.
Football-ul e un sport, un spectacol, mai nou un circ. Un circ perfect pentru infractionalitate.
Noi nu avem nevoie de astfel de exempe.

Asca ca lasati vrajeala !