STOP grațierii lui Gică Popescu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția STOP grațierii lui Gică Popescu


Musafir

#1

2014-03-06 18:28

Cum tocmai vroiam sa atac direct pe semnatarii eliberarii, vreau sa le atrag atentia ca nu numarul mare de admiratori ai infractorilor sunt problema, ci infractorii politicieni care incearca sa le cumpere voturile participand la nimicirea tarii. De fapt victimile tot acesti lumpeni baliti dupa genii ca alde Becali sau Gica si compania sunt. Intr-o tara mocirloasa in care presedintii celor mai importante partide sustin niste infractori viitorul suna trist.

Musafir

#2

2014-03-06 18:28

pentru ceea ce a facut in fotbal si-a primit onorurile cuvenite.
pentru faptul ca a furat, trebuie sa plateasca in mod egal, ca toti ceilalti cetateni.
FIAT JUSTITIA, ET PEREAT MUNDUS...
klaudyuxxx

#3

2014-03-06 18:31

nu gratierii oricarui HOT!
alexutzu

#4 offffffffff

2014-03-06 18:35

nu vom evolua niciodata ca tara.....ca societate...daca vom avea aceasta mentalitate.....infractorul trebuie gratiat pt ca.....si gasim motive....el nu s-a gandit la consecinte inainte de a savarsi infractiunea....pt ca nu pot sa cred ca nu a stiut in ce se baga sau ca ceea ce face reprezinta o infractiune.......
alexandra

#5

2014-03-06 19:38

Mi se pare terifiant demersul celor care sustin gratierea unui infractor.
Gica Popescu este un om. Cu bune si rele.
A gresit.
Sa-si ispaseasca pedeapsa cu decenta, pentru a ramane idolul celor care umpleau stadioane.
Il admir pentru daruirea de a fi fost un talentat fotbalist.
Dar nu pot fi de acord sa fie scos din lotul infratorilor. Dovediti, judecati si pedepsiti.
Legea este dura, dar dreapta.
In fata legii suntem toti egali.
Cinste judecatorilor care si-au respectat juramantul!
Sa fie un inceputul intrarii noastre in normalitatea pe care o asteptam de 25 de ani si la care avem dreptul!
Astept sentinte la fel de dure si pentru batalioanele de gascari,pardon, politicieni.

Musafir

#6

2014-03-06 19:59

A muncit, a fost platit, a furat afost platit ! Cam atat si fara pra multe comentarii.
Dinache

#7 Nejustificat

2014-03-06 20:08

Ce a facut Gica Popescu ? A furat? De la cine de la voi? De la stat ? Eu nu vad nici un furt ? Voi il vedeti ? Poate la stat vad hotia. Vorbiti si semnati o petitie pe care nu o intelegeti doar pentru ca nu stiti cum e sa muncesti sa alergi si sa dai bani la altii. Statul nu pierde si nu este furat . Decat ca in unele cazuri nu primeste sau nu ia. Explicativ pe intelesul romanului statul nu pierde niciodata pentru ca nu ii bagi statului mana in buzunar ci invers. Asa ca unde e hotia ? La Gica Popescu care a recunoscut ce a facut si a platit statului doar pentru ca asa se impune de catre ei ( tineti cont ca nu a furat sau vatamat vre-o persoana) sau la stat care cere niste bani necuveniti intrucat statul nu a investit in jucatorul transferat nici un ban pentru antrenament,imagine,echipament , etc.
Va multumesc.
dreptatea si justitia nu sint acelasi lucru

#8 sa mai si gindim

2014-03-06 20:14

Sinteti atit de simplisti in argumentatie, ca e clar ca nu e vreun jurist printre voi. adica nu ati inteles ca in cazul unei infractiuni economice sau de evaziune fiscala important e recuperarea prejudiciului nu saii trimita cu frenezie la inchisoare. Daca nici procurorii nu au vrhisoare, voi chiar nu ginditi aplicat la speta? Nu ginditi ca stiti pltini legea e lege, adica ce sa fie legea castravete sau un citaita. Pai statul e interesatsa-si recupereze banii si dupacetateanul condanat sa-si cheltuie baniitot in tara. Parca ati scrie de violator sau de unul care a injunghiat. Eu am intrat la drept cind era u 15 pe loc la universitatea bucurestio. Dar pe atunci nu promovai de la judecator stagiar in 5 ani la curtea de apel. Oare asta nu aduce atingere justitiei? Mai puneti materia cenusie la lucru. Suum cuique tribuere, nu e chiar egalitate ca la oi nici in justitia de acum doua mii de ani, in incropeala noastra romaneasca poate ca e, numiti-o voi justitie.
Musafir

#9 Fiecare om trebuie sa raspunda in fata legi

2014-03-06 20:26

Foarte bine ca s-a rezolvat dupa atatia ani acest caz care intr-o tara normala sentinta era data cel mult intr-un an.
Vedeti,la noi acum ceva vreme toti au fost gasiti nevinovati ???????
Completul de Judecatori care au dat ace-a decizie ar trebui sanctionat la salariu, ai gresit platesti, ai gresit voit sau ai fost obligat,platesti, ai dat o solutie eronata cu o multime de dovezi la dosar atunci trebuie sa platesti altfel niciodata la noi adevarul nu va fi mai presus de minciuna.
Sa ne aducem aminte ca aceste cazuri au fost descoperite de cercetarile strainilor care au constatat ca de exemplu un jucator a fost cumparat cu 2 Milioane euro la ei in acte si la noi in acte a aparut cu 70 Mii EURO. Asta nu este oare hotie ???
Se spune ca ei nu au luat banii ci au fost folositi de Cluburi. Asta nu mai conteaza atata timp cat tu ai semnat un document fals. Daca erai om cinstit atunci nu semnai ci cereai un document real si legal.
Concluzia, la noi generatia veche este invatata cu pile si relatii, vedeti cazul FRF unde deja se stia cine trebuia sa iasa, oare mai este asa ceva posibil in tara noastra ???
In sfarsit se misca si la noi ceva in bine.
Statul vrea bani, atunci sa ia banii negri din ultimi 23 de ani, sau macar sa ii ia pe cei de acum incolo.
Legea e lege si trebuie respectata de toti.Cine greseste sa plateasca.Cine e cinstit sa fie fara frica iar cine umbla cu sutitu sa tresara la tot pasu.
PRESEDINTELE nu o sa gratieze pe nimeni asa cum nu la gratiat nici pe G,Becali pentru ca PRESEDINTELE e in zodia Scorpionului si la ei dreptatea si adevarul e pe primul plan si se lupta pentru dreptate .
Trebuie si la noi sa intre in constinta romanilor cuvantul corect si cinstit si daca vreti un exemplu mergeti in Elvetia si vedeti cum gandesc oamenii si ce stil de viata au.

Musafir

#10

2014-03-06 20:36

Au inebunit cu totii ! Spun ca daca esti "legenda", legile ti se suspenda ! Ce treba are cariera cu legea ?! A..! Inca ceva : domnul M.Gadea-ant3, dupa ce posteaza intrebarea sunteti de acord sau nu cu gratierea,face ca mesajele care nu-i sunt pe plac, sa dispara... Apoi vine in emisiune si se lauda cu mesajele publicului care cer la unison gratierea...Dezamagitor e faptul ca atunci cand adresezi o intrebare nu te astepti ca unele raspunsuri sa fie negative !

Musafir

#11

2014-03-06 20:41

Este un om ca toti ceilalti,important este ca si-a recunoscut vina!

Musafir

#12

2014-03-06 20:48

Puscarie!!!
Dodlora Bazar

#13

2014-03-06 20:50

ptr toti cei care il sustin pe Popescu: subnteti din alta lume si nu intelegeti nimic. Sau poate sunteti si voi neste mici mafioti si de asta sariti de cur in sus ptr escrocu asta.
Sper sa putrezeasca in puscarie !!!!

Bravo judecatotilor ca si-au facut datoria!!!

Musafir

#14

2014-03-06 20:54

De ce nu e hagi bagat scandaluri de genu?

Musafir

#15

2014-03-06 20:59

a furat, sa plateasca
ova

#16

2014-03-06 21:07

Ciudat ! De ce nu este eliberat pe cautiune ? Sa plateasca ca in America o suma pentru libertatea lui deci o pedeapsa de acest gen se putea solutiona mai favarabil pentru Stat ! Asta e o mascarada ieftina pentru o democratie ieftina ! Haide Gica ! Eliberare pe cautiune ca in America ! Traim vremuri mafiote trebuie luat in calcul asta !
Nina

#17 Gratierea lui gica popescu

2014-03-06 21:16

Nu sunt de acord cu gratierea lui gica popescu. Prostia,lacomia si hotia trebuiesc pedepsite si nu au legatura cu performanta sportiva.

Musafir

#18

2014-03-06 21:16

Daca e bine ce a facut ,hai sa facem si noi la fel sa vedem ce sau Cine ne mai iarta si pe noiiiii...... E corect sa se aplice legea pentru oricine o incalca.
Gicutza

#19 Asta este o petitie initiata de basisti

2014-03-06 21:28

Pentru ca sluga lui base trebuia sa fie la FRF a fost arestata o valoare a sportului romanesc! Si-a platit datoria! In schimb, cu ce tupeu vine mucosul ala arogant? Ce a facut el pentru Romania ca sa stea protapit acolo? DEci despre asta vorbim. Justitia? Care? Cand vom vedea ca nu mai primeste ordine de la base, poate o sa mai credem in ea! Treaba esre asa de cusuta cu ata alba, incat sper sa nu aiba niciun nemernic tupeul sa vorbeasca de vreo coincidenta!
romulanul

#20 Re:

2014-03-06 21:30

#16: ova Eu zic sa stai linistit. Nu intelegi nimic. Paote doar aia cu e baiat bun de-l nostru, ce daca a furat ceva (pana la urma de la colegii lui). Cautiunea se plateste inainte de proces, ca sa fii judecat in stare de libertate - asta daca-ti vine s-o stergi sa ramana ceva. Si Gica a fost judecat in stare de libertate - De aici si aroganta sa devina presdintele FRF - ar fi fost si un bun exemplu. Ca Mitica. Il asteptam si pe el sa-si vada prietenii inauntru intr-un costum asortat.

Un om prea mic pentru a schimba ceva...

#21

2014-03-06 21:36

Sunteti cu totii niste pupincuristi. Va mai mirati de ce nu evolueaza tara...aruncati cu pietre si faceti toti pe lupii moralisti insa singura voastra problema este ca nu ati fost si voi in stare sa furati pe langa Basescu si gasca lui de corupti...din cauza oamenilor ca voi mi-e sila ca traiesc in tara asta,din cauza voastra toti oamenii capabili pleaca din tara si din cauza voastra suntem considerati o tara din lumea a treia...sunt atatia oameni care nu stiu unde e Romania pe harta pentru ca nu stim sa ne facem ordine in ograda si nu stim sa apreciem ce avem. Felicitari! O sa duceti tara departe cu mentalitatea asta inchisa si cu orizonturi restranse...Si credeti ca minunatul senator care a facut petitia este un sfant?Sunt curioasa ce masina conduce si cu cine si unde isi ia masa de pranz...la ce club de fite...sunteti prea usor de dus de nas de promisiuni false...
Sorin POP
Autorul acestei petitii

#22 Re: sa mai si gindim

2014-03-06 21:40

#8: dreptatea si justitia nu sint acelasi lucru - sa mai si gindim

ok, ai dreptate, nu suntem juristi. dar si ce zici tu aici :" in cazul unei infractiuni economice sau de evaziune fiscala important e recuperarea prejudiciului" pare un pic cam lax...adica ne da legea/statul liber la furt si daca ne prinde dam linistiti banii inapoi iar data viitoare incercam sa fim un pic mai destepti sa nu ne prinda.

incearca sa iti scoti corectorul de text, ca nu se prea intelege ce vrei sa zici.

Sorin POP
Autorul acestei petitii

#23 Re:

2014-03-06 21:43

#21: Un om prea mic pentru a schimba ceva... -

Am inteles ca esti revoltata, dar ne zici simplu daca esti pentru sau impotriva unei posibile gratieri. Eu unul nu am inteles de ce parte te situezi.

alt musafir

#24 stire la PRO TV

2014-03-06 21:43

Cateva parti din stire.
INTERVIU Sebastian Bodu povesteşte ancheta din "Dosarul Transferurilor": "A trebuit să trimit Garda Financiară peste LPF

V-aţi fi aşteptat la un astfel de deznodământ?
Dacă m-aţi fi întrebat înainte de deciziile Curţii de Apel de ieri, aş fi zis că şansele sunt egale, 50-50.

Cum a pornit acest „Dosar al Transferurilor” ?
A plecat de la investigaţiile jurnalistice, de la nişte articole de presă, care mi s-au părut bine scrise. De regulă, nu poţi începe o investigaţie pentru orice apare în presă, dar de această dată ancheta era bine documentată, mi-a atras atenţia. Plus că eram deranjat de faptul că lumea fotbalului s-a considerat mereu un stat în stat. Am demarat această investigaţie, am început cu procurarea contractelor de la Ligă, am făcut solicitare să ni se dea documentele referitoare la acele transferuri şi, surpriză, nu ni s-au dat!

Ce aţi văzut în documentele de la LPF?
M-a umflat râsul! M-am uitat la sume, erau ridicole! Mi-am zis, „Băi, să fie”! A fost primul indiciu că ceea ce se scria în presă era corect. Apoi a urmat partea cea mai grea a investigaţiei, să aflăm sumele reale. Asta însemna să le primesc de la administraţiile financiare din ţările respective în care evoluau jucătorii transferaţi. Germania, Italia, Spania, Ucraina, etc.
NO COMENT, NO COMENT, NO COMENT. oare mai crede cineva ca sunt nevinovati ?

adevarul

#25 pentru cel de la #21

2014-03-06 21:55

Aici discutam de CINSTE, ADEVAR, CORECTITUDINE SI NU FACEM politica.
Cred ca ai gresit petitia.
Dute la petitia: Tara arde si baba face alta coalitie.
Aici discutam de minciuna din ultimi 24 de ani si ne intrebam cand va veni adevarul pe aceste meleaguri.
Oamenii au plecat din tara din cauza minciunilor de la Revolutie, de la Mineriada,de la minciuna ca dupa 5 ani vom trai ca in vest.
Atunci au plecat intelectualii tarii si s-au remarcat in alte tari.
Cei care pleaca acum sunt muritorii de foame fara fabrici, fara case, fara servicii medicale, plini de datorii pe la banci.
Dar noi facem politica sa nu se vada MIZERIA DE LA NOI.
Adevarul va omoara.