Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

SPERAM,SPERAM, SPERAM CA VA FI BINE

/ #504 Ministerul Culturii trebuie sa investeasca in Istoria Tarii si sa respecte populatia ei.

2014-03-03 13:14

Si ca sa inchei cu stirile despre Istoria tari am mai gasit o stire care arata adevarul despre situatia din teren a siturilor din Romania care era acum doi ani, care este si azi si care va fi si in anii urmatori daca nu se investesc bani pentru pastrarea, imprejmuirea si conservare lor.
Dar Domnilor Arheologi, pentru a primi domniile voastre fonduri nu trebuie sa aruncati cu noroi intr-un hoby si in practicantii acestuia.
Ar fi fost mult mai simplu si mai onest sa faceti o petitie la Guvern in care sa cereti aceste fonduri si nu sa faceti aceasta Mascarada la adresa Detectiei in Romania.
Ati ajuns de tot rasul-plansul mai ales ca sunteti persoane cu Facultati si Doctorate.
Acum poate a auzit si Ministerul Culturi de aceasta tiganie si poate noul Ministru va face rost de fonduri ca sa va Satisfaca doleanta ca Muzeele sa primeasca bani de investitii.
Aici aveti stirea veche dar actuala.
http://www.dezvaluiri.ro/investigatii/ancheta/491700-arheologia-romaneasca-supravietuieste-doar-gratie-lucrarilor-de-pe-autostrazi.html
Sa auzim numai de bine si sa incercam sa fim OAMENI ca doar asa se va face ceva constructiv si nu distructiv.
PENTRU VOI DE PE DETECTIEMETAL CARE AVETI BUTOANELE, LASATI COLEGII SA-SI EXPRIME IDEEA,BUCURIA, NEMULTUMIREA,SAU DREPTUL LA REPLICA SI DACA MAI SCAPA CUVINTE VULGARE ATUNCI VOI PUTETI CORECTA DAR FARA A DISTRUGE IDEEA PENTRU CA UNI DINTRE VOI NU AVETI CURAJUL SA VA SPUNETI NEMULTUMIRILE.