Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

/ #16125 Experienta lui Armand Laurentiu Spiru - Ciobescu

2014-01-27 19:48

http://magictictac.ro/despre-noi

Principala activitate a societatii o reprezinta distributia si comercializarea produselor alimentare si a bauturilor. Infiintata in anul 1992, SC MAGIC TIC -TAC SRL a cunoscut de-a lungul existentei sale un trend de dezvoltare crescator.
In anii `90 societarea avea ca si activitate principala vanzarea de produse alimentare si a bauturilor in sistem en gros si en detail.
In anul 1997 se pun bazele activitati de distributie in sistem vansales (vanzare directa la beneficiar), care debuteaza cu produse lactate, avand ca si zona de acoperire municipiul Rm. Valcea.
In 1999 gama sortimentala a produselor de distributie se largeste cu produse precum pestele congelat, carne de pasare congelata.
In anul 2001 se infiinteaza sectia de prelucrare, conservare peste, in anul 2002, societatea deschide primul magazin specializat pentru comercializarea pestelui proaspat si congelat.
Incepand cu anul 2001 se dezvolta activitatea de distributie in sistem presales, prin precomenzi luate de agentii de vanzari prin cresterea fortei de vanzari si cresterea capacitatii de depozitare si transport in conditii de regim termic specific ( -18 grade C). Acestea au avut ca rezultat largirea ariei de acoperire deservite de societate, a numarului de clienti ( nu numai din municipiul Rm. Valcea, ci si din judetul Valcea ), precum si imbunatatirea portofoliului de produse distribuite. Unitatea a beneficiat de un program de modernizare şi retehnologizare graţie unui program inceput în 2007, prin care au fost extinse şi modernizate atât spaţiile de producţie prin achiziţionarea de noi utilaje şi echipamente precum şi spaţiile de depozitare şi desfacere.
Compania are ca politică actuala strategia dezvoltarii relaţiilor de afaceri pornind de la respectul faţă de client şi înţelegerea necesităţii de a vinde produse care satisfac într-o măsură cât mai mare cerin­ţele şi aşteptările clienţilor. Totodata compania are implementat un sistem de management integrat, managementul calităţii 9001:2008 şi cel de siguranţă alimentară 22000:2005 conform standardului HACCP care defineste politica actuala.