Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

In Piperea Veritas

/ #11838 OLTCHIM A TEPUIT TIGANII DE LA STREHAIA BUNA GLUMA DOMN PIPEREA

2013-11-17 20:10

Tare faza ca Oltchim a tepuit tiganii de la Strehaia.
Cine nu crede sa acceseze:
http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/adevarul-live-avocatul-gheorghe-piperea-despre-situatia-combinatului-oltchim-1_520c8a87c7b855ff56dc5deb/index.html
Esti patetic domnule Piperea !!!!!!!!

Uite ca DNA spune altceva !!!!! Deci cum este pana la urma profesorul in insolventa apara bagabontii de la Strehaia.Misto nu????

Domnule Piperea iti reamintim comunicatul DNA:
http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=4450&jftfdi=&jffi=comunicat
COMUNICAT

Prin decizia penală nr.1083 din 30.10.2013, Curtea de Apel Alba a hotărât următoarele:

Condamnă pe inculpatul Mihai Ion, administrator de fapt şi director general la SC GEN FERO CHIM SRL Bucureşti, la pedeapsa închisorii de 3 ani (revocând beneficiile suspendării condiţionate a executării pedepsei de 2(doi) ani închisoare aplicată printr-o sentinţă penală a unei alte instanțe), urmând ca acesta să execute în final 5 ani închisoare, pentru complicitate la abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată. Instanța a mai interzis inculpatului, pe o durată de 2 ani, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și dreptul de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii.