Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

DOTTORE

/ #8134 Re: Transcrierea conferintei de presa - CAPITOLUL III OLTCHIM -

2013-09-27 18:02

#8094: S. MAX - Transcrierea conferintei de presa - CAPITOLUL III OLTCHIM -

Acum urmeaza "bomboana pe coliva".

Asa cum stiam  si stim cu totii asa zisele rezultate uluitoare ale Oltchimului  condus de Piperea & Co si Spiru & sotia & Co au fost masluite. O spune si Vosganian (ce-a auzit si el): se vehiculeaza tot felul de cifre: ca are pierderi de nu stiu cat; aceasta cifra nu e relevanta ca o buna masura din pierderile alea sunt contabile si vin din nivelul amortizarilor.

Ce nu stie sau nu spune Vosganian este ca in situatiile Oltchim prezentate nu se regaseste suma de cca. 5.000.000 Euro platiti de AJOFM (in locul Oltchim) salariatiilor in lunile aprilie, mai si septembrie.

Ce nu mai stie sau nu mai spune Vosganian este ca economiile realizate sunt facute pe spatele salariatiilor disponibilizati si ai celor trimisi in somaj tehnic; si este vorba de cca. 3.000.000 Euro.

O alta gogoasa este unflata de folosirea ca termen de comparatie a "profitului operational" (profit înainte de aplicarea dobânzilor, taxelor şi amortizari) pentru ca acesta nu este profitul real.

Aceste "inginerii financiare" ale administratorilor judiciari si ale "mega directorilor" ("mega ciocoilor") de la Oltchim fac ca pierderile Oltchim sa fie mai mari decat cele prezentate in "situatiile financiare cosmetizate" de ei cu cca. 28.000.000 Euro pentru primele 8 luni.