Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

oltchimista nouă

/ #4671 Re:

2013-07-05 04:03

#4669: SALARIAT -

ue si fmi nu cer decat sa se elimine gaurile negre de la buget. atata tot.

incompetentii care ne conduc au facut gaurile negre la buget prin deciziile intelepte pe care le-au luat in toti anii de la revolutie si pana acuma.

si pentru rememorarea "performantelor" obtinute de prietenii liberali in conducerea eficienta a tarii si a judetului, pe langa oltchim avem si cazul tuturor societatilor locale, apa, canalizare, transport, regii locale si nationale umplute de pseudospecialisti membrii psd si pnl

incununarea a fost data de cazul domnului distrugator de usg - popescu, actualmente director eta si cazul mult mai celebrului bisnitar - primarul puscarias francu.

in oltchim nu avem decat copii fidele ale incompetentilor liberali: guran cel cu picioarele pe birou, frumoasa di padurea adormita mardare (hoata de grupe de munca), marele profesor de mediere munteanu, cautatorul de aur prin furculitele de la cantina spirulina, mai vechiul lucrator in oltchim, om de mare caracter talpasanu si cel mai mediatizat personaj din aceasta poveste trista, cernev, distrugatorul de canalizari.

cat despre soarta oltchimistilor, ea a fost pecetluita de ani buni, la ministerul economiei si la cei mai buni administratori din tara asta a banului public, vesnicii membrii ai consilului de administratie de la oltchim - avas.

daca nu stiati, in cadrul ministerului economiei exista un nucleu transpartinic adunator de bani pentru campaniile electorale ce actioneaza mana in mana cu cei de la avas. astfel, actionarul minoritar, securistii polonezi si est-germani, au uns unde a trebuit, cu ceva milioane de euroi acest nucleu inaintea campaniei electorale. rezultatul il stim cu totii - faimoasa privatizare DD. suspect este faptul ca DD s-a oprit la mijlocul drumului.

domnul vosganian ne v-a minti in continuare, fara nici o tresarire de muschiulet de pe fese sau buci, fara nici o problema de constiinta. asa ca va avea curajul sa vina la valcea pentru ca nu are nicio apasare, el e cu salariul si spaga la zi.