Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CRISTI

/ #4668 Restante salariale

2013-07-04 19:38

Domnii de la "Salvati Oltchim" au perfecta dreptate,insa au uitat sa spuna ca sunt persoane (TESA) care in aprilie au luat 300-400 RON. Nu vreau sa intru in polemica, cu personalul muncitor, dar nu este vina noastra ca suntem ingineri,economisti,etc. si avem un alt statut social.Toti suntem in aceeasi oala a domnilor Piperea si Ponta (fosti colegi!).
Cum poate dl. Vosganian si dl.Ponta sa ne spuna ca de ce sa dea contravaloarea CO ptr. cei care au fost disponibilizati?? Inseamna ca nu cunosc legislatia in vigoare (L53/2011 si CCM la nivel national), si spune ca nu trebuie respectata.Daca functionarii statului nu respecta legea, noi de ce am respecta legile privind taxele si impozitele??De aceea nu se scot la lumina banii negrii si economnia subterana, de aceea cad decat cei care nu mai cotizeaza acolo unde trebuie si ne dau noua prafuri in ochii cu aceste cazuri,etc..
Domnilor,asa cum am spus in 30.08.2012 se doreste falimentarea Oltchimului si Arpechimului de catre anumite persoane cu iz politic, pentru a se putea umfla buzunarele pana la glezne ale acestora.
De ce oare dl.Ponta a acordat "zeroMV" posibilitatea sa consume gaze din productia romaneasca pentru generarea de energie electrica la pretul diferit de pretul"cosului de gaze" din Romania si apoi sa exporte sau sa vanda aceasta energie la cotatie?(continua politica profesorului care a vandut PETROM-ul).Oare acest fapt nu este subminarea Economiei Nationale si a ROMANILOR????
Aceste bogatii naturale sunt ale intregului popor si nu a unei clici care a avut sansa sa fie la momentul potrivit in locul potrivit.
Acest VOSGAUREAN AL ECONOMIEI ROMANESTI sa ne lase cu minciunile si teoriile lui si sa se intoarca la pian. Cum vrea el sa industrializeze Romania in conditiile in care sustine ca Statul nu trebuie sa mai fie actionar si sa vanda tot ai.sa fie inchise (Societatile la care Statul mai are actiuni).
Cum la OMV, Statul Austriac are peste 50%,in Polonia la fel,in Ungaria la MOL la fel, etc..
Sunt multe de spus dar toate la timpul lor.