Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Andu`

/ #2172

2013-03-21 16:50

O asemenea lipsa de profesionalist nu mi-a fost dat sa intalnesc in toata viata mea si nu m-am nascut ieri; Ponta & Comp sunt total pe langa subiect, promiteau cu surle cu trambite ca vor face si drege la Oltchim, Varujan asta e picat din stele, habar nu are pe ce lume traieste, promite reindustrializarea Romaniei, dar nu ia nici o masura in sensul asta (cel putin la Oltchim).
S-au certat in parlament pe tema motiunii, au facut un pseduo-raport pe tema activitatii combinatului, dar depasiti fratilor momentul, luati si ceva masuri pt repornirea activitatii, ca la capitolul promisiuni sunteti fruntasi! E de apreciat pana la urma demersul lui Diculoiu (desi personal il urasc, mi-e scarba de individul asta pana la cer), insa daca vrea sa faca ceva, sa faca pana la capat, nu sa imi spuna mie cat de greu este si ce probleme mari sunt la Oltchim, cand personal stiu f bine lucrul asta! Du-te bai Diculoiule, du-te bai Cernev si care dracului mai sunteti prin sefi prin sindicate, duceti-va la Bucuresti, stati in spinarea alora zile intregi pana va baga cineva in seama, faceti ceva, ca sa incasati cotizatiile lunare, nu va doare mana! Au venit cei din Pitesti sa faca miting, de apreciat, dar mergeti fratilor la Bucuresti sa va spuneti pasul; cand am avut probleme noi-astia din Valcea, cand luam salariile cu mult intarziate fata de voi, nu v-am auzit sa fiti solidari cu durerea noastra, v-ati cam vazut de drum.
Mergeti la Bucuresti, pichetati acolo, ca de acolo ni se trage raul cel mare!
Jegul ala de Ponta nu a trecut O DATA pe la Oltchim, desi, cand merge in Gorj, inevitabil trece prin zona noastra! Nu vi se pare deloc ciudat? Parca il si aud cum il urechea pe Chitoiu pt un eventual rateu al privatizarii Oltchim; l-a sanctionat pana l-a facut vicepremier sau ce dracului o fi!