Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul


Musafir

#27734 Hai la Vot, mai, hai,hai !

2014-04-28 13:02


Mândră bărcuţa, meşter plimbaciul!
Primiţi cu democraţia?
Bucuroşi! Pixuri, brichete, galoşi.
S-au mai pregătit: găleţi, ulei, zahăr, sare.
Pe locuri, fiţi gata de europarlamentare!
Sentimente de aleasă mândrie peste tot: un pui, un vot.
De sub ape, din cripte, de luni, ieşiţi, că se dau promisiuni!
S-au aliniat partidele, s-au aşezat sorţii.
La urne se vor întâlni viii cu morţii.
Mascaţii cu demascaţii, hoţii cu proştii.
Toţi ai noştri.
Scoateţi ştampilele, tipăriţi buletinele.
Vă dăm, ne daţi.
Frumoasă-i democraţia, de la Feteşti la Urlaţi!
Ca o vinere neagră, ca o promoţie la tigăi.
Votaţi, măi!
Trec europarlamentarele ca inundaţiile.
Vine seceta şi Dumnezeu cu mila.
O să-l plimbaţi pe Ponta cu cămila.


antibasist

#27735 Re: Hai la Vot, mai, hai,hai si asa le dam o lectie basistilor!

2014-04-28 15:01

#27734: - Hai la Vot, mai, hai,hai !

Copy-paste ?????? ha-ha-ha-ha-ha si astia rad de ponta ca-i copy-paste!

basau la puscarie

#27736 Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

2014-04-28 16:13

#27734: - basescu cel mai mare hot al Romaniei !

Cine trece-n Valea Seaca
Si cu dreapta o tot freaca
Din zori pan-la asfintit?
Nea Basina hot vestit.

 

(Presedinte de nimic
Nea Basina cel pitic.)

Zece ani cu voinicie
S-a pieptanat pe chelie
Si tot prada neincetat
De ne-a bagat in cacat.

Zi si noapte-n gura mare
Rage pana zici ca moare
Si din tara peste tot
Fug romanii cat se pot.

Caci el are punga plina
Si un ochi inspre slanina.
Dar cu noi e mitocan,
Ne da supa de bulan.

Si-are in PMP o toanta
Si o curva bagaboanta
Si nu-i pasa de nimic
Nea Basina cel pitic.

 


Musafir

#27737

2014-04-29 07:59

Să nu uiţi, domnule Ponta!

Victor Ponta, nu uita că ai promis un milion de locuri de muncă, scăderea TVA-ului la 19%, nu doar pentru produsele de panificaţie, reducerea CAS, reducerea cheltuielilor cu administraţia, un sistem medical performant, la fel unul de educaţie. Câte ai realizat înainte să pleci la Palatul Cotroceni? Victor Ponta, nu uita că o presă liberă, pe care ai promis-o în campanie, nu înseamnă să te prezinţi în fiecare seară în studiourile unor televiziuni prietene, abonate la fondurile de stat, în timp ce pe ceilalţi îi bagi în categoria fasciştilor-comuniştilor-legionarilor-băsiştilor. Nu-ţi dori o presă de aplaudaci, că vei sfârşi rău!

Ştim cu toţii, domnule Ponta, că veţi candida la prezidenţiale. Că jocul acesta, „nu candidez”, „candidez, dacă mă vreţi”, este doar o strategie electorală, că vreţi să vă impuneţi voinţa în faţa baronilor pentru ca aceştia să vă accepte toate dorinţele. Că aşteptaţi să vedeţi ce se întâmplă pe dreapta, dacă Antonescu şi Blaga îşi rup gâtul după europarlamentare.

Că vreţi ca partidul să vă înghită şi susţină, pe lângă candidatură, şi premierul, şi viitorul preşedinte al PSD, gen Daniel Constantin şi Dan Şova. Că nu vreţi să lăsaţi nimic la întâmplare, că veţi controla partidul în continuare. Că nu veţi ajunge la Palatul Cotroceni pentru a vă izola, ci pentru a vă potenţa puterea, că veţi folosi toate puterile constituţionale câştigate de Traian Băsescu în cei zece ani de mandat. Ştim că nu vă doriţi o Constituţie nouă, dar aplicaţi-o corect pe aceasta.

Dar înainte de asta:

Victor Ponta, nu uita că ai promis un milion de locuri de muncă, scăderea TVA-ului, nu doar pentru produsele de panificaţie, reducerea CAS, reducerea cheltuielilor cu administraţia, un sistem medical performant, la fel unul de educaţie. Câte ai realizat înainte să pleci la Palatul Cotroceni? Guvernul pe care îl conduci a reîntregit salariile celor din sectorul bugetar, fără să facă o reformă serioasă, fără să mişte un deget pentru cei din mediul privat.

Victor Ponta, nu uita că lupta împotriva lui Traian Băsescu nu înseamnă să afişezi pe un ecran zilele până la care preşedintele îşi încheie mandatul de drept. Nu uita că nu este o luptă pentru ca grupul din jurul tău să devină şi mai influent. A-l învinge pe Traian Băsescu în luna noiembrie a lui 2014, când îi expiră mandatul, nu este o mare victorie, este un eşec. Dacă în cei doi ani de când eşti premier nu ai reuşit să schimbi nimic din sistemul acestuia, ci doar le promiţi oamenilor să reziste, înseamnă că nu ai făcut nimic. Nici măcar nu ai spus clar ce trebuie schimbat, cine e vinovat de „dictatura lui Băsescu”. Mai bine ai spune oamenilor ce ai reuşit să faci în această luptă, ce vrei să faci în viitor, nu ce nu ai putut face.

Victor Ponta, nu uita că o presă liberă, pe care ai promis-o în campanie, nu înseamnă să te prezinţi în fiecare seară în studiourile unor televiziuni prietene, abonate la fondurile de stat, în timp ce pe ceilalţi îi bagi în categoria fasciştilor-comuniştilor-legionarilor-băsiştilor. Nu-ţi dori o presă de aplaudaci, că vei sfârşi rău! Nu uita că o întrebare merită un răspuns, nu un mişto. Când tratezi pe cineva cu zeflemea, să nu ai pretenţia să te respecte. Nu repeta, domnule Ponta, greşeala lui Adrian Năstase, renunţă la ştirile false dirijate direct din Palatul Victoria!

Victor Ponta, nu uita că ai fost pentru scurt timp procuror, că ai promis o justiţie liberă şi independentă, nu că vei prelua tu sistemul şi că procurorii tăi îi vor urmări pe cei ai PDL, PMP, Băsescu, Udrea. Că ai respect pentru munca procurorilor şi că poţi garanta, din calitatea de premier sau preşedinte, o justiţie echitabilă pentru cetăţenii ţării, nu că asişti pasiv şi neputincios la „răfuieli politice”.

Victor Ponta, nu uita că prima măsură pe care ai luat-o când ai câştigat preşedinţia PSD a fost să renunţi la trecut, la Voiculescu şi la Antene. Acum anunţi că vei candida dacă vei avea sprijinul PC – Antene. Când ai fost mai puternic, atunci sau acum?

Victor Ponta, nu uita că un preşedinte nu poate spune ceva în exterior şi altceva acasă. Că nu trebuie să te raportezi mereu la Traian Băsescu pentru a arăta că eşti mai bun, ci trebuie să te compari cu promisiunile şi idealurile tale înainte de a ajunge premier.

Victor Ponta, nu uita, astăzi eşti puternic din punct de vedere politic şi purtat pe braţe de armata de aplaudaci şi investitori din jurul tău. Eşti candidatul cu cele mai mari şanse pentru a ajunge la Palatul Cotroceni. Dar toate se pot nărui într-o clipă, cum s-a întâmplat în cazul mentorului Adrian Năstase.

Victor Ponta, nu săpa groapa altuia, înainte de a fi sigur că eşti sigur pe unde calci!

 

Cristian Andrei


Musafir

#27738 Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

2014-04-29 08:15

#27736: basau la puscarie - Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

Altceva mai stii, jegosule, decat sa fii vulgar si cretin ? Cu "argumentele" astea nu ai pe cine convinge ca sunteti mai buni, dimpotriva, starniti scarba si compasiune, sunteti bolnavi si nici nu meritati sa fiti bagati in seama, sictir !

basau la puscarie

#27739 Re: Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

2014-04-29 09:59

#27738: - Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

Jegos e fiul lui m@th@ care te-a c@c@t asa prost, hai ca-ti dau eu motive sa spui pe bune ca sunt vulgar si cretin...sau...tu ai voie sa faci pe altii vulgari, cretini, bolnavi, sictir, iar cand voi sunteti injurati faceti pe victimele ?

Voi, basistilor, ce sunteti prin definitie prosti v-ati gasit sa faceti pe altii asa cum suntei voi ???

Nuuuuu, s-a intors lumea cu bsau-n sus !!!

Hai, basit prost (pleonasmul e intentionat) sa-ti dau cateva argumente ptr. care basaul e cel mai mare hot al Romaniei, iar voi basistii cei mai prosti oameni de pe suprafata Terrei :

1. Flota, unde exista un dosar pe numele puscariabilului basescu si nu esrte cercetat pe motiv de "imunitate", imunitate ce, conform legii, nu exista ptr. presedinte decat in cazul declaratiilor politice !!! La putin timp dupa "ce-a rezolvat" flota, basaul, a facut cursuri in Norvegia ( Cursurile Avansate de Management in Industria Transportului Maritim ale Academiei Norvegiene facute in '95) fiind bursier al statului Norvegian, asta in timpe ce el era DEPUTAT in PARLAMENTU ROMANIEI !!! Cum putea sa fie DEPUTAT si RENUMERAT ptr. asta in acelasi timp cat a facut cursurile in Norvegia ??? Esti capabil, basist prost, sa explici lucrurile astea ??? Sa.ti mai spun ca firma care a intermediat ptr. studiile puscariabilului este Klaveness, adica aceeasi firma cu care basau' a negociat vinderea flotei si, ce sa vezi firma e Norvegiana !!!

2. Casa din Stefan Mihaileanu pe care si-a dat-o singur in calitate de primar si incalcand legea, una din legile incalcate fiind legea 112 din 1996.

3. Terenul de la Nana. basaul si-a dat un credit de peste 700 000 de euro de la CEC, asta in conditiile in care CEC-ul nu acorda o asemenea suma de imprumut nici unei persoane fizice sau juridice, lucrul asta se putea verifica la momentul respectiv pe site-ul CEC-ului, dar si in conditiile actuale ale acestei banci de stat ce nu acorda ca imprumut o asemenea suma !!! De unde a avut basaul restul de 300 000 de euro ptr. achitarea pamantului daca el o viata intreaga a fost bugetar si a avut un salariu de bugatar ce, in cele mai multe momente nu depasea si nici nu depaseste 1500 de euro pe luna ???  De unde are basaul bani sa achite rata de aproape 7000 de euro pe luna ptr. pamant in conditiile in care este bugetar si nu a dat recolta (nu s-a facut inca) s-o vanda, el avand salariaul spus mai sus( am fost mariminos si i-am pus la"salariu" o suma mai mare decat este ea in realitate)

De unde a avut basaul bani ca sa insamanteze cu grau terenul de la Nana, avand in vedere ca insamantarea pe un hectar costa, dupa toate cheltuielile si subventiile, aproape 100 000 de euro ??? Poti sa raspunzi si la asta, basist prost ???

P.S. basaul a fost ptr. o perioada scurta de timp "patron" avand o firma ce se ocupa cu facutul ghetei si al inghetatei, unde nu a avut profit si a fost  falimentata, deci singurele surse de venit ale puscariabilului a fost salariul de bugetar, nevasta-sa nemuncind nici inainte de revolutie, nici dupa.

Astea 3 exemple sunt doar cateva din cele muuultele exemple de hotie ale basaului, le-am spus pe cele mai cunoscute pe repede-nainte !

Daca-n 10 ani de presedentie basista n-ai devenit antibasist, atunci esti basist si, deci, PROST !!!

Acum sper ca nu te mai miri de ce voi basistii sunteti prosti prin definitie !!!  :)))



Musafir

#27740 Re: Re: Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

2014-04-29 11:02

#27739: basau la puscarie - Re: Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

Informeaza-te corect, PONTOLOMACULE, si daca e vinovat de ceva o sa raspunda dupa terminarea mandatului, nu cand vrei tu, cand nu mai are imunitate, ca asa e legea :

Dosarul "Flota"

Fostul Parchet National Anticoruptie (PNA) a trimis in instanta în 10 august 2004 dosarul "Flota", in care erau inculpate 80 de persoane. Conform rechizitoriului din 2004, fraudarea statului s-ar fi produs prin asocierea CNP Petromin SA Constanta cu grupul Torvald Klaveness Oslo din Norvegia, in perioada 1991-2000.

Cele 80 de persoane trimise in judecata au fost acuzate de abuz in serviciu, uz de fals si delapidare.
Printre inculpati se numarau fostii ministri ai Transporturilor Traian Basescu, Paul Teodoru si Aurel Novac, fostul ministru Radu Sarbu si alti inalti functionari de stat. Dosarul "Flota" contine 192 de volume, avand 48.000 de file. Partea de dosar care-l priveste pe Traian Basescu a fost separata, deoarece, conform Constitutiei, presedintele are imunitate. De altfel, Basescu a renuntat la imunitatea parlamentara in 1996 si s-a pus la dispozitia procurorilor pentru a fi anchetat in legatura cu dosarul in care era parte.

Traian Basescu este singurul parlamentar, din istoria postdecembrista, care a demisionat din Legislativ pentru a se pune la dispozitia justitiei care cerceta cunoscutul dosar "Flota". "Pentru a proba ca niciodata nu am facut din imunitatea parlamentara o pavaza pentru ilegalitati, cu deplina incredere in justitie, dar si in corectitudinea actelor mele din timpul guvernarii, astazi, 9 aprilie 1996, demisionez din Parlamentul Romaniei", afirma in plenul Camerei Deputatilor actualul sef al statului. In declaratia sa, Basescu isi exprima convingerea ca cercetarea sa are implicatii politice, dar sublinia: "Nu doresc sa raman in politica sub apasatoarea suspiciune ca m-am refugiat la adapostul atotputernicului privilegiu al imunitatii parlamentare".

Dosarul "Casa din Mihăileanu"

În 2003, presedintele si sotia sa au devenit proprietari ai unui apartament de 370 de metri patrati si ai unui garaj de 40 de metri patrati pe strada Stefan Mihaileanu, intr-o vila interbelica din Bucuresti.

În acea perioadă, Traian Basescu era primarul Capitalei, iar imobilul respectiv intra sub incidenta legilor privind casele nationalizate si pe fostii lor proprietari. Practic, primarul Basescu a locuit cu chirie in apartamentul din Mihaileanu, repartizat de stat ca locuinta de serviciu. În 2003, a facut o cerere catre primaria pe care o conducea, pentru a dobandi dreptul de a cumpara apartamentul, in baza Legii 112/1995 privind dreptul chiriasilor din casele nationalizate. Desigur, cererea a fost aprobata.

Dosarul "Nana"

Creditul la CEC si contractul de vanzare/cumparare sunt pe numele IOANEI BASESCU, e majora si raspunde pentru faptele sale. Daca ANTERIOR contractului s-au facut ilegalitati in retrocedarea terenurilor de catre primarii PSD, ei vor si raspunde penal !

Ioana Băsescu, fiica președintelui Traian Băsescu, a dat publicității vineri contractul încheiat cu CEC Bank, contractul de cumpărare a terenurilor de 290 de hectare din comuna Nana, județul Călărași, precum și contractul de ipotecă imobiliară.

Ioana Băsescu a depus cererea acordare a creditului pentru achiziţionarea terenului de la Nana în data de 30 august 2013, aceasta fiindu-i aprobată în 6 septembrie, iar în 9 septembrie a semnat contractul de creditare, având de achitat o rată lunară de 30.206 lei până în august 2043.

Contractul de credit se referă la "credit pentru investiţii imobiliare" pe o perioadă de 30 de ani şi menţionează că aportul propriu al Ioanei Băsescu este 21,30% din valoarea de achiziţie.

Potrivit documentelor, creditul la CEC Bank, în valoare de 4.600.000 de lei, este acordat pe o perioadă de 30 de ani iar rata lunară se ridică la suma de 30.266,51 lei, cu o rată anuală a dobânzii variabilă — 1,90% marja fixă plus ROBOR (4,63% la 1 iulie 2013).

Potrivit contractului, Ioana Băsescu a achitat un avans de 278.337,45 euro, echivalentul în lei, adică 21,30% din valoarea de achiziție a terenului.

Prima rată a fost achitată în luna septembrie.

Din documentele date publicității de fiica președintelui reiese și că suma împrumutată de la CEC Bank a fost garantată cu terenul achiziționat.

Prin contractul de ipotecă, datat 9 septembrie, garantul Ioana Băsescu consimte la constituirea şi intabularea unei ipoteci imobiliare de grad I în favoarea băncii, pentru valoarea de 4.600.000 de lei şi dobânzi, dobânzi penalizatoare, costuri şi speze aferente.

Terenul a fost evaluat la 7.215.390 de lei, cu 23% mai mult decât suma pentru care a fost cumpărat. Valoarea totală evaluată a garanţiilor reale imobiliare este de 7.215.390 lei din care banca acceptă în garanţie 5.050.773 lei.

Ioana Băsescu a achiziționat mai multe parcele de teren, de mărimi diferite, cu o suprafață totală de 290,41 de hectare în comuna Nana, județul Călărași, de la firma SC Berfige SRL, cu sediul în București, reprezentată de Bertola Fioravante, cetăţean italian cu domiciliul în Monaco, potrivit contractului de vânzare-cumpărare, în luna septembrie a acestui an.

Istoricul parcelelor de teren cumpărate este trecut în contractul de vânzare-cumpărare.

Contractul stipulează că prețul de vânzare a fost de 5.844.864,25 lei.

Suma totală achitată de Ioana Băsescu până la finalul contractului cu CEC Bank va fi de 10.896.378,24 lei.

 


Musafir

#27741 Re:

2014-04-29 13:13

#17226: Fan Hitler -

De ce nu ma mira ce te numesti Fran Hitler. Pe ce baza scrii asemenea magarii ce dovedeste o ignoranta crasa si o lipsa de educatie de neconceput. De ce nu te duci in tara si sa iesi in strada daca te nemultumeste atita "nedreptatea"?? Iata de ce DNA ce face interesul celor ce doresc distrugerea poporului roman isi permite sa fie "deasupra" legii mentinind o dictatura intr'un stat considerat european si deci democratic. Unde este aici democratie? Dar dvs stiti etimologic vorbind ce inseamna cuvintul democratie? Ma indoiesc astfel nu ati scrie astfel de ineptii. Si, sinteti roman, dvs????

 


Musafir

#27742 Re:

2014-04-29 13:16

#17229: Nelu -

Vad ca il cunsoateti personal pe Dl Voculescu altfel nu imi explic comentariul dvs. Dvs ce ati facut pentru tara sau cine va plateste sa scrieti astfel de magarii fara nici o acoperire. "In bon ton sint pravili grele". Sint sigur ca acest dicton va este complet necunoscut. Sau stiti ca pina la proba contrarie orice om este considerat nevinovat? Dvs va faceti vinovat din start pentru comentarii fara nici o baza de probe care sa va ateste spusele pline de josnicie.

basau la puscarie

#27743 Re: Re: Re: Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

2014-04-29 13:52

#27740: - Re: Re: Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

hahahahahahaha, informeaza-te tu corect, basist prost !

hahahahahahahahahahaha, auzi la el " si daca e vinovat de ceva o sa raspunda dupa terminarea mandatului, nu cand vrei tu, CAND NU MAI ARE IMUNITATE, CA ASA E LEGEA" !!!

IA SA VEDEM, BASIST PROST, CE SPUNE LEGEA :

IA UITE BASIST PROST CE SPUNE PARCHETUL GENERAL AL basaului :

"S-a apreciat că în conformitate cu dispoziţiile art. 84 alin. 2 raportat la art. 96 alin. 1 din Constituţie, Preşedintele României se bucură de imunitate”

SI UITE, BASIST PROST, CE SPUNE SI CONSTITUTIA LA ARTICOLELE INVOCATE DE PARCHETUL GENERAL :

ARTICOLUL 84 alin. 2 din Constitutie :

(2) Preşedintele României se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică în mod corespunzător.

Acum sa vedem ce spune art. 72 alineatul 1 la care face referire articolul 84 alin. 2 :

ARTICOLUL 72
(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.

UNDE, SCLAV BASIST, SPUNE IN ARTICOLELE ASTEA DIN CONSTITUTIE CA SEFUL TAU IUBIT ARE IMUNITATE, ALTA DECAT CEA LA OPINII POLITICE ???

ART. 96 alin. 1 n-are treaba cu "imunitatea", ci cu inalta tradare (poti sa-l citesti si tu in cazul in care stii sa citesti, dar la cat est de prost, ma indoiesc)

M A A A A A R S,   J A V R A   B A S I S T A  !!!

Auzi la el, si-a dat demisia ca sa fie din nou deputat dupa care Minstru al Transportului si astfel sa beneficieze de "imunitatea" care-i place asa de mult !!!

basaul a intrat in functia de presedinte al Romaniei cu dosarul "flota" pe rol, era inca acuzat de delapidare etc, de ce nu s-a autosuspendat ca sa fie cercetat si judecat in dosarul asta, daca tot o arde "corect", dar nu-i asa basist prost, la asa ceva nu poti sa raspunzi, n-ai cum !

hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha !!!

Despre cum a facut cursurile gratuit in Norvegia unde prezenta era obligatorie, el fiind deputat in Parlamentul Romaniei de unde-si ridica diurna si era trecut ca fiind prezent, nici o vorba basist jegos, nu-i asa ???

M A A A A A R S,  J A V R A   B A S I S T A  !!!


In cazul dosarul "casa din Mihaileanu", basau', conform legii 112 pe care tu ca un prost ce esti o citezi, NU AVEA DREPTUL DE A CUMPARA CASA !!!


"Problema este că Băsescu nu avea dreptul să beneficieze de o repartiție de la stat, în condițiile în care mai primise o casă în Constanța, iar în momentul în care i s-a dat vila din Mihăileanu, actualul președinte  era chiriaș într-o casă administrată de RAAPPS, locuind alături de Nicolae Văcăroiu și Adrian Năstase."

"O altă neregulă a fost comisă în februarie 2003, când Traian Băsescu a cumpărat casa din Mihăileanu, în baza Legii 112. Ori actul normativ interzice cât se poate de clar cumpărarea unei locuințe de către un chiriaș care are sau a avut și a înstrăinat o altă locuință. Iar exact într-o asemenea situație se afla Traian Băsescu. În octombrie 2002, acesta devenise proprietarul unei vile din Otopeni, pe care i-a donat-o fiicei sale, Ioana, o lună mai târziu."

DE UNDE O FI AVUT basau' 280 000 DE DOLARI (cu banii jos) CA SA CUMPERE IN 2002 VILA PE CARE I-O DONEAZA LUI FIICA-SA, EL FIIND BUGETAR CU UN SALARIU IN JUR DE 1500 EURO PE LUNA, AI BASIST PROST, DE UNDE ???

SA VEDEM CE ZICE LEGEA AIA, BASIST PROST, PE CARE SI TU O INVOCI CA UN TANTALAU CE ESTI (legea 112/1995):

"ART. 9
(1)Chiriasii titulari de contract ai apartamentelor ce nu se restituie in natura fostilor proprietari sau mostenitorilor acestora pot opta, dupa expirarea termenului prevazut la art. 14, pentru cumpararea acestor apartamente cu plata integrala sau in rate a pretului.
(2)De prevederile alineatului precedent beneficiaza si chiriasii care ocupa spatii locative realizate prin extinderea spatiului initial construit.
(3)In cazul vinzarii apartamentelor cu plata in rate, la incheierea contractului se va achita un avans de minimum 30% din pretul apartamentului.
(4)Ratele lunare pentru achitarea contravalorii apartamentului se vor esalona pe o perioada de maximum 15 ani, cu o
dobinda reprezentind jumatate din dobinda de referinta stabilita anual de Banca Nationala a Romaniei.

(5)Tinerii casatoriti, in virsta de pina la 30 de ani, precum si persoanele trecute de 60 de ani vor plati un avans de 10%, iar plata in rate lunare se esaloneaza pe o perioada de maximum 20 de ani. Comisionul cuvenit unitatilor specializate care evalueaza si vind apartamente este de 1% din valoarea acestora.

(6)Fac exceptie de la prevederile alin. 1 chiriasii titulari sau membrii familiei lor - sot, sotie, copii minori - care au dobindit sau au instrainat o locuinta proprietate personala dupa 1 ianuarie 1990, in localitatea de domiciliu .
(7)Chiriasii care nu dispun de posibilitati materiale pentru a cumpara apartamenul in care locuiesc pot sa ramina in continuare in spatiul locativ respectiv, platind chiria stabilita prin lege.
Apartamentele dobindite in conditiile alin. 1 nu pot fi instrainate 10 ani de la data cumpararii."

Iti extrag din articolul asta 9, pasajul ca sa intelegi si tu (desi e greu, tu fiind basist si implicit prost) de ce basaul n-avea voie, prin lege, sa-si cumpere casa:

"FAC EXCEPTIE DE LA PREVEDERILE ALIN.1 CHIRIASII TITULARI SAU MEMBRII FAMILIEI LOR-SOT, SOTIE, COPII MINORI-CARE AU DOBANDIT SAU AU INSTRAINAT O LOCUINTA PERSONALA DUPA 1 IANUARIE 1990, IN LOCALITATEA DE DOMICILIU."

Ai inteles acum, basist prost, de ce nu avea puscariabilul voie sa-si dea singur casa, el fiind primarul care a semnat, ca sa nu mai zic si de conflictele de interese...

Ia uite ce frumos e si articolul 10, alta demonstratie de ilegalitate facute de proprietarul puscariabil pe care-l pupi tu in bas :

ART. 10
Sint exceptate de la vinzare apartamentele care, la data intrarii in vigoare a legii, beneficiaza de dotari speciale, cum sint: piscina, sauna, sera, crama , bar, vinoteca sau camera frigorifica.
Sint, de asemenea, exceptate de la vinzare locuintele care au avut destinatia de case de oaspeti, de protocol, cele declarate monumente istorice si din patrimoniul national, precum si cele folosite ca resedinte pentru fostii si actualii demnitari.

SI IA UITE CE TREBUIE SA SE-NTAMPLE CU CASA PUSCARIABILULUI :

ART. 11
Actele juridice de instrainare incheiate cu incalcarea prevederilor art. 9 alin. 6 si ale art. 10 sint lovite de nulitate absoluta.

Nasol, nu-i asa basist prost ???

hahahahahahahahahahhahhaha !!!

M A A A A A R S,   J A V R A   B A S I S T A   !!!

Acum despre "dosarul Nana" : basaul a recunoscut la Moise Guran, la tvr1, ca terenul este al lui, in acte fiind trecuta fiica-sa ptr. ca el nu putea sa ia creditul de la CEC din cauza varstei si al venitului, CEC ce, oricum, nu avea si nu are in politica sa acordarea unor credtie ca asta de mare, asta fiind si singurul credit acordat de CEC ptr. o suma asa de mare:

http://www.romaniatv.net/basescu-a-scapat-pasarica-presedintele-a-recunoscut-ca-si-a-cumparat-terenul-de-la-nana_127991.html

DE CAND, BASIST PROST, DA CREDIT CEC-ul PTR. O SUMA ASA DE MARE, INDIFERENT CA ESTE GARANTAT CU "ACEL CEVA" CUMPARAT, IA UITE BASIST PROST CARE ESTE SUMA MAXIMA PE CARE TI-O DA CEC-ul PTR. CUMPARAREA UNUI TEREN :

https://www.cec.ro/home/persoane-fizice/credite/credite-pentru-investitii-imobiliare/credite-ipotecare/credite-in-lei/cumpararea-de-terenuri.aspx

Nasol basistule, nu-i asa, deja nu ies cei peste 1 000 000 de euro(4 600 000 lei), ceea ce oricum nu putea sa i se acorde, atat basau' cat si fiica-sa neavand suficente venituri !!!

De unde ar fi avut fiica-sa bani sa achite creditul daca veniturile ei din notariat sunt mici, lucru verificabil, dar na, cum sa stii tu unde poti verifica cat castiga un notar ???

DE UNDE A AVUT, BASIST PROST, SEFUL TAU DE-L PUPI IN BAS TOT TIMPUL, BANI (CEI APROAPE 300 000 DE EURO) SA ACHITE AVANSUL PTR. TEREN EL FIIND BUGETAR ??? ( a recunoscut ca terenul este al lui, am aratatat mai sus, basist jegos)

DE UNDE ARE, BASIST PROST, SEFUL TAU DE-L PUPI IN BAS TOT TIMPUL, BANI SA PLATEASCA RATELE(CEI APROAPE 7000 DE EURO), EL FIIND BUGETAR SI NICI RECOLTA N-A VANDUT-O PTR. CA NU S-A FACUT ???

DE UNDE ARE, BASIST PROST, SEFUL TAU DE-L PUPI IN BAS TOT TIMPUL, BANI SA PLATEASCA INSAMANTAREA, ASTA COSTANDU-L APROXIMATIV 100 000 DE EURO, EL FIIND BUGETAR ???

DE UNDE A AVUT BANI SA PLATEASCA IMPOZITUL PE PAMANTUL CUMPARAT, IN JUR DE 2500 DE EURO, SEFUL TAU PE CARE-L PUPI TOT TIMPUL IN BAS, BASIST PROST ???

NIMIC DESPRE ASTEA, NU-I ASA PUPINCURIST BASIST CE ESTI ?!!

M A A A A A R S,   J A V R A   B A S I S T A   !!!

DACA-N 10 ANI DE PRESEDNTIE BASISTA NU AI DEVENIT ANTIBASIST, ATUNCI ESTI BASIST SI, DECI, PROST !!!

basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#27745 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

2014-05-01 20:36

#27744: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

Banuiam ca esti frumos ca din chour scos, acum cu porpria-ti poza mi-ai demonstrat !

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !

Ia de palngi basist prost :

http://gctinvalentin.files.wordpress.com/2012/09/udreabaseeba.jpg...



basitii sunt prosti, dar pe ei ai mira lucrul asta !

#27748 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basescu cel mai mare hot al Romaniei !

2014-05-01 20:45