S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-12 07:27


Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-09-12 07:59



Musafir

#2503 Re:

2013-09-12 08:05

#2492: -

hahahahaha fanatici extremisti

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-12 08:12



Musafir

#2505

2013-09-12 08:28

Nu sant de acord cu emisiunea in cauza.Romania a fost ,este si va fi o tara ortodoxa.Ceea ce postul tv respectiv incearca sa faca prin acel show inseamna paganism.Doamne fereste de mai rau.

Musafir

#2506 Re: Re: ''Povestiri adevarate'' sau propaganda ieftina

2013-09-12 08:31

#2500: Cătălin M. - Re: ''Povestiri adevarate'' sau propaganda ieftina

Puteau sa aiba o oarecare finete sau creativitate macar, dar povestea cu jucaria de plus - vorbim totusi despre doi barbati care par sa aiba in jur de 30 de ani... - e prea de tot.

Iarasi nu inteleg un lucru (pe care l-am remarcat de-a lungul anilor pe diverse canale tv sau in reviste si ziare: povestile cu nonconformisti care pretind ca nu au spus aproape nimanui secretul lor (aventuri, homosexualitate, fetisuri etc) ''de teama ostracizarii sau a concedierii'' insa sunt protagonistii unor reportaje pe care le vor vedea milioane de oameni. La fel este si cu insul din povestea respectiva, a carei fata nu se vede. Suntem sufiecient de prosti incat sa credem ca familia si colegii nu i-ar recunoaste vocea sau partenerul la televizor?

 


Musafir

#2507

2013-09-12 09:58

cam aiurea cu homosexualii. dupa ce ca-s ridicoli, se mai si mandresc cu asta. nu vor sa inteleaga ca au sincope in perceptia realitatii si a adevarului si vor sa le transforme dupa gandirea lor "minoritara".

Musafir

#2508 Re:

2013-09-12 14:06

#2505: -

Tara ortodoxa? Eu stiam ca Romania e o tara democratica, un stat laic.

Paganism? LOL.


Musafir

#2509

2013-09-12 14:35

Romania se schimba. Nu mai are ce cauta fanatismul religios in societatea moderna. Puteti sa latrati cat vreti, in douazeci de ani generatiile ceausiste nu vor mai avea multe de spus.
Trebuie sa ne aliniem occidentului si asta e directia. Unde se duc romanii la munca si in vacante? In occident. Ce limbi straine se preda la scara larga in scolile romanesti? Engleza, franceza, spaniola, nu rusa, turca sau araba. Din nou, occident.
Nu va convine? E problema voastra. La fel si cu parteneriatele civile, cu cat mai multe tari occidentale adopta aceasta lege, cu atat mai mult cresc sansele ca si in Romania sa se intample acest lucru.
Cătălin M.

#2510 Re: Re:

2013-09-12 14:38

#2508: - Re:

Crezi sau nu crezi, Dumnezeu este deasupra oricăror forme de organizare omenească. Că oamenii Îl dau deoparte (tot ei întrebîndu-se miraţi şi revoltaţi unde e cînd le e greu), punîndu-se în locul Lui e altă discuţie, care nu face obiectul acestei petiţii, dar are legătură cu ea, chiar şi numai marginal.

Cătălin M.

#2511 Re:

2013-09-12 14:46

#2509: -

Faci cel puţin o confuzie, identificînd fanatismul religios cu generaţiile ceauşiste care, după cum le spune numele, sînt apanajul unui regim ateu de sorginte marxistă, cel al lui Ceauşescu, demolatorul de biserici.


Musafir

#2512 Re:

2013-09-12 15:36

#2509: -

''Trebuie sa ne aliniem occidentului''

Atata vreme cat avem libertate de gandire, de constiinta, nu ''trebuie'' sa ne aliniem nimanui. Romanii sunt cei care decid directia, nu altcineva. Teoretic asa ar trebui sa fie.

E buna asta, ne schimbam principiile fundamentale pe baza locatiilor unde mergem in vacanta.


Musafir

#2513 Re: Re:

2013-09-12 16:09

#2511: Cătălin M. - Re:

Pai nu voi, astia nascuti in perioada ceausista va dati mari fanatici religiosi? La asta ma refeream, nu la faptul ca Ceausescu darama biserici.


Musafir

#2514 Re: Re:

2013-09-12 16:13

#2512: - Re:

Ba eu cred ca trebuie sa ne aliniem si se va intampla asta in urmatorii ani, intr-un termen relativ lung. Si chiar asa, romanii dicteaza directia si cum am spus mai sus, directia e occidentul, ti-am dat si niste argumente. Cat despre sarcasmul legat de mersul in vacanta, se vede ca nu ai iesit in viata ta din tara (cel putin nu in occident). Dar am o noutate pentru tine: foarte multi romani au iesit si au putut observa diferentele dintre civilizatii.

Asa ca ori va bagati mintile in cap si va treziti spiritul de adaptare la lumea civilizata, ori ramaneti sa va plangeti pe internet si tocati teorii ale conspiratiei si ale propagandelor pentru restul batranetilor voastre.

Treziti-va la realitatea anului in care traiti.


Musafir

#2515 Re: Re: Re:

2013-09-12 16:42

#2514: - Re: Re:  

 voi, homosexualii, dati trezirea la realitate? voi, care stati in genunchi pentru placeri trecatoare de bieti muritori, cu spiritul malformat? voi nu veti fi in stare sa faceti vreodata (atata timp cat ramaneti asa) diferenta dintre bine si rau, dintre demnitate si lasitate, dintre adevar si minciuna, dintre moralitate si decadere. la voi totul este pe invers, nu doar gesturile fiziologice. homosexualitatea induce in orice civilizatie, anarhia, abaterea de la norme, de la natural si de la orice lege logica.  voi vorbiti de civilizatie, despre cultura? voi care confundati iubirea cu labilitatea emotionala?! "iubirea" voastra este un cal troian care ascunde in el toata desfranarea, incapatanarea si grotescul. voi nu iubiti. voi urati natura, urati tot ce este curat si frumos in lumea asta. cu mentalitatea voastra aveti puterea sa distrugeti toate sistemele sanatoase ale societatii. daca ar fi doar dupa voi, dar nu e. homosexualitatea propagata prin propaganda nu este decat o ideologie. ideologiile vin si pleaca, dovedindu-si limitele si grotescul nascut din gandirile recte ale unor oameni avizi de dominatie. Adevarul insa, ramane vesnic.


Musafir

#2516 sa revenim putin

2013-09-12 16:47

nu "homosexualitatea" este acceptata in tarile occidentale ci...
17. Din păcate, fundamentele dreptului internațional sunt atacate agresiv prin acțiuni ilegale de o gloată zgomotoasă de activiști și de organizațiile locale sau internaționale pe care aceștia au reușit să le uzurpe. Activismul distructiv atacă în mod regulat instituții internaționale reputabile, în special ale ONU, precum Comitetul pentru Drepturile Copilului, Comitetul pentru Eliminarea Discriminării Împotriva Femeilor, Comitetul Drepturilor Omului dar și organisme ale Consiliului Europei, inclusiv Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

18. Acestea se reduc în fapt la efortul concertat al unui grup restrâns de indivizi de a schimba societatea în mod radical, la scală globală, pentru urmărirea agendei lor proprii. Avem de-a face cu un tip de inginerie socială care, deși pare pacifistă și civilizată, în realitate este foarte agresivă în manifestări. Pretinzând că „susține valori democratice”, ea nu conține nimic democratic, deoarece ocolește voința popoarelor suverane. Deși se folosește de ajutorul unei retorici a „iubirii pentru libertate”, este incompatibilă cu libertatea însăși, deoarece, consecvent, reduce orice opoziție la tăcere. Scopul sau final este instalarea unui regim dictatorial care va interzice ceea ce întreagă societate consideră valorile ei de bază: demnitatea, familia, credința și morala.

19. ONG-urile care promovează idei anti-familie sunt active în cele mai importante agenții internaționale și lucrează insistent și cu dibăcie pentru influențarea deciziilor. Aceste grupuri de influență își plasează agenții/reprezentanții în delegații oficiale guvernamentale, unde încearcă să ocupe poziții superioare. În același timp, asupra organizațiilor care apără viața, familia și morala se exercită presiuni deosebit de mari, până la a li se interzice participarea în procesele decizionale internaționale.

http://www.culturavietii.ro/2013/09/11/protejarea-familiei-la-nivel-international-restabilirea-adevaratului-inteles-al-dreptului-international/#.UjAlv8YwcYd

dovada este ca homosexualitatea nu este acceptata in mod natural in oricare dintre societatile civilizate ci devine impusa.
Cătălin M.

#2517 Re: Re: Re:

2013-09-12 17:01

#2513: - Re: Re:

Ideea era că "generaţiile ceauşiste" nu au cum să manifeste un fanatism religios din simplul fapt că au fost educate în spiritul materialist al vremii. Cînd ţi se spune incă din clasele primare că Dumnezeu nu există, că religia este o superstiţie în care cred doar babele proaste iar partidul, în frunte cu multiubitul tovarăş este singurul călăuzitor al omului spre cele mai înalte culmi nu cred că poţi deveni "fanatic religios". Sau poate ca da, dar unul de altă factură, căci şi comunismul era o religie în sine.

Că mulţi din cei născuţi în acea perioadă au devenit credincioşi are mai multe cauze: faptul că au depăşit perioada de determinism hormonal, cînd neliniştea sexuală este mai puternică decît raţiunea, faptul că vîrstă i-a înţelepţit, dîndu-şi seamă că lumea pur materială este o absurditate, ajungînd astfel să-şi modifice scara axiologică, în care valori ca tradiţie, rădăcini, neam, familie, cultură, credinţă, libertate, fericire nu mai sînt doar vorbe goale sau prost înţelese şi nici speculaţii ideologice etc.

Ce e ciudat este faptul că generaţiile actuale dezvoltă un ateism la fel de agresiv (în cel mai bun caz un relativism religios dizolvant), deşi se presupune că nu mai au parte de aceeaşi educaţie materialistă ca acum 30-40 de ani şi chiar studiază religie 12 ani. Dar timpul trece şi pentru ele.

 


Musafir

#2518

2013-09-12 17:31

UITATI-VA!

"Documentar despre munca și influența dr. Alfred Kinsey, considerat „tatăl revoluției sexuale”. Dar a eliberat într-adevăr Kinsey lumea de vederile puritane cu privire la sex? Sau a ajutat la dezlănțuirea ororilor din ziua de azi?"

http://www.culturavietii.ro/2013/09/12/video-sindromul-kinsey/#.UjH5R8YwcYd
http://www.kinseysyndrome.com/index.html

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-12 19:31



Musafir

#2520 "Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi folosesc"

2013-09-12 19:54

Dacă cei fără de Dumnezeu spun tinerilor că în viaţă nimic nu-i păcat, că totul este natural, trebuie să li se răspundă acestora că acel „natural” este unul decăzut care aduce numai rău în viaţa omului, mai ales în viaţa tânărului. Acestora le amintim cuvintele Sfântului Apostol Pavel: „Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate îmi folosesc. Toate îmi sunt îngăduite, dar nu toate zidesc” (I Corinteni 10,23).
ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-12 20:16



Musafir

#2522

2013-09-12 20:50

IPS Pimen e fost colaborator al securitatii, de ce nu vrei sa stie lumea acest lucru? :P
Ma... mai zici de gay ca fac propaganda :)))

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-13 00:39



Musafir

#2524 Re:

2013-09-13 07:13

#2522: -  

 oricine iesea din tara trebuia sa "raporteze" ce a facut pe unde a fost. poate avea sau nu relevanta. se pot face speculatii la nesfarsit. nu cred ca problema se poate trata atat de simplist, dar daca tu vrei...

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-13 07:25





Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...