Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#17001 Re: mare ti-e gradina !

2014-02-10 15:11

#16998: - mare ti-e gradina !

Daca a vazut Tiberiu Parnau treaba asta atunci e clar, ai dreptate.

In rest, ce sa zic, mai trage-te pe falcile alea ca poate ai obosit, ca de coerenta in exprimare nici vorba!

Iarta-ma ca am indraznit sa am pareri diferite de ale voastre! Mai baga ca vad ca ai argumente, ca de limbaj, ce sa zic.

Ca sa vezi ce oameni a avut dl Roibu pe langa dumnealui, sigur erai un privilegiat care nici nu stie pe unde sunt sectiile in Oltchim.

Mai zii ca-mi place.

 

FPS : daca ti-ai fi exprimat grija fata de sindicate si acum cativa ani poate nu eram in situatia asta.


Musafir

#17002 Re: puscartabil tu esti bai muist cernevist

2014-02-10 15:13


Musafir

#17003 Re:

2014-02-10 15:14

#16999: -

SA MORI TU DACA TI-A MANCAT TIE VRE-UN LEU OLTCHIM, BAAAA SA DEA DUMNEZEU  SA-TI AUDA GANDURILE!!!!! CA BINE NU O VEI DUCE, TU SI NEAMUL TAU. HOTII STRIGA HOTI !!!! NU TE OMORA, CA DUMNEZEU NU DOARME, TE JUDECA DUPA CEEA CE FACI SI PORCAIESTI TU AICI, PE MUNCA SI SPINARAE ALTORA. N-ai baaa nicio scoala si esti total absent de la viata asta. Taci ca macane si o musti rau. DUUUU-TEEEEEEEEE PARTIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEE...........

 

p.s. Mai musc'o o data!!!!!


Musafir

#17004 Re: Re:

2014-02-10 15:19

#17003: - Re:

Chiar te rog sa ma crezi ca si eu sper ca Dzeu sa nu doarma !

Hai ca ma plictisesti, Doamne ajuta!


Musafir

#17005 Re: Re: Re:

2014-02-10 15:21

#16939: - Re: Re:

Eu ce-am spus: sa fie trsi la raspundere vinovatii!
Faptul ca tu spui ca nu este necesar sa citesti rapoarte pentru ca ai habar de ce se intampla in orasul asta inseamna ca te adapi din eter sau de la "ochiul si timpanul" precum felix.
Acest lucru se si vede din ceea ce postezi pe aici mai ales din "si acum uite, marea problema este ca nu a reusit Talpasanu sa-l schimbe pe Cernev din fruntea sindicatului". Unde se scrie pe aceasta petitie acest lucru? Niciunde. Asta inseamna si demonstreaza ca tu ai adus subiectul asta aici cules de tine prin metoda "ochiul si timpanul".

Ar fi bine sa mai pui mana pe "almanahele" alea si sa mai citesti ca sa te informezi pentru ca in aer mai sunt si microbi si s-ar putea sa te virusezi.

Fi sigur ca cei care trebuie sa le citeasca le vor citi si vor trage concluziile corecte.

S. MAX
Musafir

#17006 OLTCHIM – ADEVĂRATELE CAUZE ALE INSOLVENŢEI.

2014-02-10 15:25


OLTCHIM – ADEVĂRATELE CAUZE ALE INSOLVENŢEI.
• În sfârşit, ex-directorul general Constantin Roibu rupe tăcerea!

Acest memoriu este o analiză obiectivă a cauzelor reale a insolvenţei Oltchim precum şi cu privire la Raportul Administratorilor Judiciari BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL şi ROMINSOLV SPRL asupra cauzelor care au generat insolvenţa Oltchim la data de 13.03.2013.

"În calitate de manager al Oltchim pentru mai mult de 20 ani, împreună cu echipa pe care am coordonat-o, cu care am construit una dintre cele mai reprezentative companii din România, mă consider îndreptăţit să formulez critici şi să am opinii bine fundamentate referitoare la cauzele reale ale insolvenţei. Consider că opinia publică din România, inclusiv partenerii de afaceri ai societăţii şi cei instituţionali, merită să cunoască adevăratele cauze care au dus la insolvenţa Oltchim, aşa cum sunt văzute din interior, şi nu prin ochii celor care au drept scop primar muşamalizarea adevărului în interesul unor grupuri de interese şi încasarea unor comisioane de succes din înstrăinarea activelor Oltchim, indiferent de consecinţe."

Articol preluat din VOCEA VALCII:
http://www.voceavalcii.ro/2014020919512/OLTCHIM-%E2%80%93-ADEV%C4%82RATELE-CAUZE-ALE-INSOLVEN%C5%A2EI.html

 

Din punctul meu de vedere este corecta pozitia fostului Director General - domnul Constantin Roibu. Memoriul dansului este un drept la replica fata de Raportul domnului Gheorghe Piperea si este si dreptul nostru de-a citi si alta opinie in afara cele exprimate in Raportul Rominsolv - BDO.


Musafir

#17007 Re: Re: Re: Re:

2014-02-10 15:29

pentru #17004

PAI SA RASPUNDA, POLITICUL, AGA, TOTI SI TOATE. PUNE TU MANUTA AIA DE SCRIITOR SI CITITOR IN STELE SI MUNCESTE OCHII PE ARGUMENTE. CA ASA POT SI EU SA SPUN MULTE DE TINE, CHIAR DACA NU TE CUNOSC. MACANE RAU SI TU SPUI TAMPENII. CREZI IN CONSTIINTA TA CA OLTCHIM E APROZAR, FACTURI SI ACTE CA LA PIATA?!!!

 

PAI DIN CAUZA UNORA CA VOI SUNTEM UNDE SUNTEM. LATRA LA LUNA MULT SI PROST, DAR PIERD IDEEA SI EVENIMENTELE.


Musafir

#17008

2014-02-10 15:37

Pe scurt, ca mai am de schimbat un neon la lustra,
nu am negat nici o data ca politicul nu este responsabil pentru ceea ce s-a intamplat la Oltchim. Din contra: a fost si inca este!

Cine a gestionat insa toate astea? Cine a fost manager? Daca eu ca sef te pun sa-ti impusti colegul crezi ca te face mai putin vinovat?

Era presiune politica? Pai dl Roibu, cu demnitate, trebuia sa-si dea demisia!
Si iti spun ca acum venea pe cai foarte mari.

Apropos, notiunea de "sageata" iti spune ceva?

S. MAX

#17009 De ce a fost dat la o parte ministrul Gerea.

2014-02-10 15:39

#17006: S. MAX - OLTCHIM – ADEVĂRATELE CAUZE ALE INSOLVENŢEI.

"De ce a fost dat la o parte ministrul Gerea

Andrei Gerea, deputat PNL de Argeş, a stat în fruntea Ministerului Economiei câteva luni. Cei din Argeş, dar şi cei din Vâlcea şi-au pus speranţele în el, că va face ceva pentru redresarea Oltchim. A făcut ministrul Gerea ceva extraordinar pentru Oltchim? Nu, dar măcar nu a minţit ca Varujan Vosganian. A spus foarte clar ce se mai poate face în situaţia actuală şi a purtat un dialog civilizat atât cu cei de la Arpechim, cât şi cu cei de la Oltchim.

Ar fi putut face ceva ministrul Gerea pentru Oltchim? Nu. În conjunctura actuală, în care soarta Oltchim este bine stabilită de Guvernul USL, nimeni nu mai poate face nimic. Oltchim este sortit pieirii, scoaterii lui de pe piaţa internaţională, acolo unde a stat timp de 20 de ani. Adică exact ce şi-a dorit PCC-ul. De ce credeţi că PCC-ul şi-a anunţat intenţia de a nu mai participa la privatizare? Pentru că scopul PCC-ului a fost dintotdeauna scoaterea Oltchimului de pe piaţa internaţională. A reuşit PCC-ul asta? A reuşit.

În acest moment, Oltchim nu mai este un concurent serios pentru PCC pe piaţa externă. Vor veni prin interpuşi la licitaţie? Este posibil, dar la fel de posibil este să nu vină, pentru că ştiu că Oltchimul care se dă la privatizare acum nu mai este Oltchimul care a fost şi nu-i mai poate crea probleme în piaţă. Avea cum să răstoarne ministrul Gerea această situaţie? În nici un caz. Jocurile sunt făcute la nivel înalt şi punct. În schimb, rămâne întrebarea: de ce a fost dat la o parte ministrul Gerea? N-a fost lăsat măcar să încheie privatizarea pe care a pus-o la punct.

Răspunsul este cât se poate de evident: ministrul Gerea este prea legat de situaţia Oltchim şi, chiar dacă n-a ridicat probleme, nu se ştie cum ar fi reacţionat la eventuale ordine privind câştigătorul licitaţiei. Până la urmă, Andrei Gerea venea de la Piteşti, acolo unde Arpechim este legat ombilical prin Oltchim. Privatizarea Oltchim este un punct de plecare şi pentru redresarea Arpechim. Ministrul Gerea nu avea cum să se întoarcă acasă, la Piteşti, să dea ochii cu alegătorii săi după o privatizare eşuată sau manipulată a Oltchimului. Deci, n-ar fi reacţionat, probabil, la ordine. Aşa că băieţii s-au pus la adăpost. L-au trimis pe Andrei Gerea înapoi la Piteşti, iar ce va urma vom afla la sfârşitul lunii martie, la licitaţia de privatizare a Oltchim.

Mai credeţi că Oltchim va fi salvat? Noi nu!"

Preluare articol scris si publicat de Gabriela Bercea in "VIATA VALCII":
http://www.viatavalcii.ro/index.php/component/content/article/49-opinia-mea/23784-de-ce-a-fost-dat-la-o-parte-ministrul-gerea.html


Musafir

#17010 Re:

2014-02-10 15:47

#17008: -

Aprozar este pustiule in capul tau. Nu te spala si nu te invie nimeni, esti un om pierdut. Hai lasa macaneala. Aberatiile tale sunt scoase din context. Joaca-te cu emoticoanele pe chat, e mai frumos acolo. Lasa ce stim noi si ce e cu noi. Tu esti paralel TOTAL.


Musafir

#17011 Re: MAGIC TIC-TAC...!!! NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

2014-02-10 15:51

#16918: - MAGIC TIC-TAC...!!! NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

http://magictictac.ro/templates/themza_j15_21/images/logo1.png...

 

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-30 19:12

NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

Bun ii vinu sus pe munte ! MAGIC TIC-TAC

2014-01-30 19:12

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu

CIND NOI MARSALUIAM DE LA OLTCHIM LA PREFECTURA PRIN GER SI VISCOL, ASTA SE CINSTEA SI CHEFUIA  CA ERA UNS DOMN MARE SI DIRECTORI LA OLTCHIM EL SI NEVASTA-SA FUGIND CU MASINILE OLTCHIM !!!!!!

POSTAREA II APARTINE SI NE CONFIRMA CAT DE INDOLENT ERA EL SI NEVASTA-SA PUSI POLITC  CAND ERA BALAN de la CET!!!! TOT CE SCRIE JOS E CREATIA LUI PE FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/armandspiru?fref=ts

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu
December 27, 2012
Bun ii vinu sus pe munte !

Armand Laurentiu Spiru-Ciobescu shared a link.

December 27, 2012 near Ramnicu Valcea
Apar chiar si eu aici :)

http://stirileprotv.ro/stiri/travel/domeniul-de-schi-transalpina-locul-care-ar-putea-sa-rivalizeze-cu-statiunile-din-elvetia-si-austria.html

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/p480x480/526022_526034174...

2013-12-10 18:57

#14121: -  NOILE CAPUSE ALE OLTCHIM ... MAREA CAPUSEALA CONTINUA!

 

===================================================================================

 

SALVAREA OLTCHIM? CAND O ZBURA ...

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRY2-Wj0RSwUFvHAdOLU_sf8R79...


Musafir

#17012

2014-02-10 15:52

Fugi mai cu capra la coafor. Du-te cu prosteala pe la altii, tragi puternic ca poate mai prinzi un loc in loja domnului manager, desi daca merge pe aceeasi oameni tot acolo ajungem.
Hai te pup inca o data :D =))

 

PS : la cine o fi mai aprozar, la mine sau la tine cu caricaturile alea de doi  lei.


Musafir

#17013 Re:

2014-02-10 15:55

#17012: -

Re: Aprozar este pustiule in capul tau. Nu te spala si nu te invie nimeni, esti un om pierdut. Hai lasa macaneala. Aberatiile tale sunt scoase din context. Joaca-te cu emoticoanele pe chat, e mai frumos acolo. Lasa ce stim noi si ce e cu noi. Tu esti paralel TOTAL.


Musafir

#17014 Re:

2014-02-10 16:00

#17012: -

Sa sti ca astia de conduc Oltchim acum si  tara (soarta noastra FARA  viitor), ca tine  gandesc. APROZAR AU IN CAP si ei.

M DIN ELC 3 ACUM UN SANATOS PENSIONAR

#17015 erati voi?

2014-02-10 16:09

DE CIND SI-A DAT DEMISIA VICELE NU MAI TOCATI NIMIC DE EL PE AICI....NU CUNVA ERATYI CHIAR VOI PUCISTI MORCOASE , CAP DE URANGUTAN SI MATALE DOM MAISTORE FACUT DE CERNEV STI TU CUM?
NEA CORNELE ADUTI AMINTE CE ITI SPUNEAM PRIN 2004 DE LICHIAUA ASTA DE RADUL DAR ATENTIE CA EU AM PLECAT DAR TALICA AI RAMAS CU NESPALATUL
laborator agro

#17016

2014-02-10 16:14

bai daca mai ramineti sa va reprezinte un natarau ca morcoase si radu sinteti proaste.
ma refer la sgcl acolo unde venea morcoase si ne facea curve
domnule cernev ne pare rau dar cu un cretin ca asta va parasim
petrochimistul

#17017 Re: Re: Re: Re: Re: Re: SALARIILE

2014-02-10 16:15

#16979: - Re: Re: Re: Re: Re: SALARIILE

D-zeu nu are nicio treaba aici. oamenii cu putere de decizie conteaza. daca sunt hotarati sa faca treaba ori ba,


Musafir

#17018 Re: sa intelegem ca ati fost pupincuriste cerneviste timp de 1an si 4 luni,,pacat

2014-02-10 16:22


Musafir

#17019

2014-02-10 16:23

POSTATI MA IMAGINI CU OLTCHIM IN PERIOADA LUI DE GLORIE CIND PUNEAM CORTURILE PRIN PARCARE ,CIND VENE LEO DIN STREHAIA CU SABIA NIJA SA NE TAIE FARAONU SI MULTE ALTELE .
ACUM POSTATI PORCI CU ARIPI...BINE TRAIM IN SECOLUL PARANOIC SI NU NE MIRA CA AU APARUT PORCI CARE ZBOARA DAR BINE AR FI SA ZBOARE IN CURTEA UNUI PENITENCIAR CA ÏE MULTI PORCI

Musafir

#17020

2014-02-10 16:25

pirvule pina pleca din oltchim scapane de transpirati dihori talpasanu si popescu
la pensie firatai dracu de fosile

Musafir

#17021 L-ATI VOTAT PE CERNEV SI ATI VOTATI MICSORAREA LEFURILOR SI DISPONIBILIZAREA SALARIATIILOR.

2014-02-10 16:48

Uitati ce declara cernev in ZIARUL DE VALCEA - http://ziaruldevalcea.ro/2013/12/16/contractul-de-privatizare-al-oltchim-va-fi-semnat-la-hotelul-double-tree-by-hilton-din-bucuresti/ cu privire la cauzele insolventei:
"alte cauze ale insolvenţei SC Oltchim SA au fost reprezentate de majorarea salariilor într-o perioadă în care se acumulau pierderi masive, investiţii enorme în instalaţiile neproductive, lipsa unor măsuri de restructurare (adica si disponibilizari de salariati) în perioada în care combinatul a fost afectat de criza economică".

Adica, in traducere libera, cernev il cearta pe Roibu pentru ca:
- a marit salariile la Oltchim;
- nu a disponibilizat salariatii de la Oltchim.

Bine tovarasu' cernev, cand Roibu ti-a marit salariul de sef sectie - paznic de zi la "fiare" inerte, de ce nu ai refuzat acest lucru si de ce nu ai cerut sa fi disponibilizat. Ai tras cu dintii de scaunul tau caldut si nu ai cedat decat atunci cand ai fost trecut la dispecerat pe bani mai multi si pe timp liber berechet.

Cand ai fost "uns" ca reprezentant al salariatilor - viitor presedinte de sindicat ti-ai tras si bonus: transferul sotiei de la design.ro la oltchim si nu pe post de palmas si nu pe bani putini.

Cand ti-ai "tras" sindicat cu ce ai momit oamenii ca sa se inscrie in sindicatul tau? Nu cumva cu marirea salariilor, cu functii special si ad-hoc infintate, cu garantarea "vesnica", "intru vesnica ta pomenire", a locurilor de munca pentru membrii tai de sindicat?

Cand 1.000 de oameni au fost disponibilizati tu ai spus "pas" atat pentru tine cat si pentru consoarta ta.

Acum vii sa ne spui ca Roibu a gresit cand ne-a marit salariile si nu ne-a disponibilizat?

Asa gandeste un lider de sindicat si asa sunt aparati salariatii prin masuri de disponibilizare si de inghetare a salariilor?
Ne-ai "convins" (ne-ai manarit voturile) sa te realegem presedinte la SVO.
Sa nu indraznesti sa vii sa ne spui ca trebuie sa acceptam MICSORAREA SALARIILOR si NOI DISPONIBILIZARI!

Si uitati ce comentariu a aparut cu privire la alegerea (demiterea lui cernev):

RAMBO

#16927 A FOST DEMIS CERNEV !

Surse din interiorul S.V.O. ne spun ca joi la sedinte sindicatului, la punctul: VOT DE INCREDERE PTR. CERNEV,acesta a fost DEMIS CU 13 VOTURI (PENTRU DEMISIA LUI), dar voi fraierilor nu ati vazut cind a numarat Cernev (nu era el in masura sa numere voturile) si a zis ca sint 12+1 ptr. ca el sa ramana in fruntea sindicatului, dar totul a fost FALS!
ERAU 12+1 ADICA 13 PTR. DEMITEREA LUI si nu va-ti dat seama fraierilor ca A SPUS INVERS, bineinteles cu ajutorul GRASEI CEA ..... ( ba da .... este, acum am vazuto si eu ) ...... MARCELA.
VA FACUT SPERIETOAREA DE COPII !
Membrii ai sind. VICTORIA cereti insistent o a doua runda de votare ,dar corecta iar numaratoarea sa nu mai fie facuta de SPERIETOAREA DE COPII SI ...... MARCELA.
VA MERITATI SOARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRETTY WOMAN

#17022 Re: 17016 LABORATOR AGRO

2014-02-10 17:11

Bai fetelor am fost inzestrate in sindicatul asta (S.V.O.) numai cu oameni uriti: Cernev- SPERIETOAREA COPIILOR; Morcoace- TIRCOMNIC sau mai nou CAP DE URANGUTAN; Ion Dan- CAP DE CAL; Alin N.- AVORTON; Marcela D.- BETY CEA URITA SI GRASA.
Asa ca hai dracului sa plecam din acest sindicat.
Am avut si noi unul mai spalat ( EMIL ) si la propiu si la figurat si la-ti dat afara.
Despre RADU nu stiu nimic inca nu lam cunoscut
Alege numele de user

#17023 Re: L-ATI VOTAT PE CERNEV SI ATI VOTATI MICSORAREA LEFURILOR SI DISPONIBILIZAREA SALARIATIILOR.

2014-02-10 17:12

#17021: - L-ATI VOTAT PE CERNEV SI ATI VOTATI MICSORAREA LEFURILOR SI DISPONIBILIZAREA SALARIATIILOR.

nu mai vorbiti prostii.

 

IN ZIUA IN CARE cernev nu va mai fi presedinte. nu va mai exista nici sindicatul victoria

pentru ca; sindicatul victoria a fost infiintat cu bani din polonia si la cererea reprezentantului PCC (zaremba) dupa vizita tambalagiului in polonia,

m. s. victoria

#17024 17023 FRAIER

2014-02-10 17:22

FRAIER AI FOST, FRAIER SI PROST VEI RAMINE ,
CERNEV NU MAI ESTE PENTRU MULTI PRESEDINTE AL S.VICTORIA INCEPIND DE JOIA TRECUTA ( 06.02.2014 )
ATUNCI A FOST DEMIS.

Musafir

#17025 Re: Re: L-ATI VOTAT PE CERNEV SI ATI VOTATI MICSORAREA LEFURILOR SI DISPONIBILIZAREA SALARIATIILOR.

2014-02-10 17:22

#17023: Alege numele de user - Re: L-ATI VOTAT PE CERNEV SI ATI VOTATI MICSORAREA LEFURILOR SI DISPONIBILIZAREA SALARIATIILOR.

AICI AI DREPTATE - "IN ZIUA IN CARE cernev nu va mai fi presedinte, nu va mai exista nici sindicatul victoria".

CONCLUZIE:
CERNEV SI-A FACUT SINDICAT NUMAI PENTRU EL IAR SINDICATUL VICTORIA ESTE "JUCARIA" LUI CERNEV.
SI CAND SPUN SINDICATUL NU MA REFER LA MEMBRII DE SINDICAT CARE SUNT COLEGII NOSTRI SI NUMAI MINCIUNA SI PROMISIUNILE LUI CERNEV I-AU FACUT SA CREADA IN CERNEV SI IN VICTORIA.


ACASA LA PENSIE CERNEV. DU-TE SI LASA-NE!