Karting la Palatul Copiilor Constanta

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Karting la Palatul Copiilor Constanta


Musafir

#1

2015-12-13 20:54

Am fost la acest karting in vara si mi-a placut foarte mult , mi-a ranas o frumoasa amintire .

Musafir

#2

2015-12-13 21:50

La palatul copiilor este firesc să-și desfășoare activitatea cercurile respective. Mai degrabă ați face petiția pentru reînființarea cercului, dacă există instructori atât de pasionați de crescut tinere talente. Pentru că astfel sună puțin ciudat - un club sportiv care nu știm dacă plătește chirie pe o pistă (voi presupune că nu, până la proba contrarie a unor facturi) se plânge că ”va muri kartingul” dacă nu i se permite să continue să beneficieze de acest avantaj. Degeaba scoateți în față copiii, când problema e aceeași din Formula 1 până la Pufo - urmărește banul și vei vedea rațiunea pentru care oamenii acționează. Majoritatea cercurilor de asta s-au desființat, nu că n-ar fi bani de la Ministerul Educației pentru material + plata profesorilor (iată, în alte orașe sunt foarte active și programul e național, nu depinde de autorități locale), ci pentru că profii preferă să se privatizeze, să-și facă cluburi, ca să poată face bani.


Musafir

#3

2015-12-13 22:06

Consider ca este necesar sa avem astfel de activitati diverse.. Exista multe persoane interesante de aceasta activitate iar fara pista respectiva..cum vor mai putea sa aiba parte de bucuria de a invata sa conduca intr-un loc sigur? Am fost acolo si am avut parte de mica "plimbare" care m-a facut sa imi mai doresc! Ar fii pacat sa se desfiinteze...

Musafir

#4

2015-12-14 06:37

Petitia pentru Reinfiintarea cercului de karting ar trebui sa fie subiectul principal, daca chiar exista atata pasiune din partea instructorilor de karting de la acest asa zis "club de karting", sau afacere profitabila pentru club. Stie cineva cat costa la Tomis kart participarea la o etapa de campionat, ce tine doar 2 zile? Minim 1500 euro. Ce ziceti e putin? Stiti cat costa accesul pe pista pentru un copil ce detine kart personal nu al clubului? Minim 60 lei ptr 30 minute. Cat plateste un parinte de copil pasionat de karting, la Tomis kart ptr un sezon competitional? Minim 10 000 euro/ copil. Ce ziceti, e in interesul copiilor? Cam acestea sunt conditiile in care copii pot desfasura activitate de karting. P.S : Se poate face karting la un cost sub jumate din cel cerut de Tomis kart. Se poate participa la concursurile de karting scolar, desfasurate de Palatele copiilor, Constanta nu participa la acest campionat avizat de Ministerul Educatiei (cluburile nu castiga atat de multi bani). Poate va inceta hotia la Palatul Copiilor.


Musafir

#5

2015-12-14 10:40

Astia de la Palatul Copiilor Constanta au scos si automatele de cafea, nu mai avem de unde sa ne luam un pahar cand ne asteptam copiii. 


Musafir

#6

2015-12-14 13:00

Orasul duce o foarte mare lipsa de huburi interactive, de distractie si dezvoltare personala. Se construiesc tot mai multe blocuri de locuinte (in ciuda faptului ca nu multa lume isi permite o locuinta noua ! iar nevoia nu este atat de mare) si orasul ramane gol, fara spatii de calitate. S-ar putea investi foarte mult in toata zona Palatul Copiilor si ar putea fi regenerata foarte frumos.
Mihai
Musafir

#7

2015-12-14 14:55

sunt unul din elevii care a frecventat acum mai multi ani aceasta scoala de karting , ba chiar o luna am si lucrat ptr dnul Bacioiu.stiu ce inseamna sa te lupti cu morile de vant,si mi-a parut tare rau si acum dupa mai bine de 12 ani ca nu am reusit sa merg mai departe in campionatul national din motive financiare si din abatul prostesc al unui tata care stia el mai bine ca nu arunca banii pe asa ceva . copii din ziua de azi uita din ce in ce mai mult ce inseamna sa faci un sport sau o munca pentru o adevarata pasiune . acest lucru trebuie cultivat si incurajat pe cat posibil . mult succes si sper ca macar in ceasul al 12-lea cineva cu posibilitati sa salveze acest sport.

 

dar,cum spunea un antevorbitor mai sus,lucrurile trebuie facute transparent,fara sloganuri de genul "ne dati 1500 euro pentru ca pustiul dvs sa participe la o etapa de campionat" cand de fapt sumele reale ar fi mai mici. uneori interferenta unor afaceri private cu anumite competitii ascunde preturi umflate artificial.

deci da ,sper ca aceasta petitie sa puna accentul pe reinfiintarea clubului de karting al clubului elevilor,cu suportul fundatiei.


Musafir

#8

2015-12-14 18:39

Pentru că orice sport este necesar pentru copii si a desfiinta o pistă de karting este la fel de dăunător pentru oraş ca şi desfiinţarea unui teren de fotbal. Nu toti copiii vor să devină fotbalişti, unii vo şi vor deveni campioni la automobilism. Iar inceputul se face cu karting.
Karting- oricand dar nu oricum

#9 Re:

2015-12-14 18:49

#4: -  

 Orice sport si orice aspiratie spre performanta, din pacate, in Romania trebuie sustinuta financiar de parinti, de sponsori, de oricine e interesat de a asigura copilului posibilitatea de a se manifesta prin sport, de a-si dezvolta anumite abilitati. Afirmatii precum"hotie" si denigrarile dvs. nu sunt decat frustrari exprimate cand aveti ocazia. Nu stiu pe ce se bazeaza aceste afirmatii dar va asigur ca nimeni nu obliga pe nimeni sa se urce in kart pentru Clubul Tomis Kart. Orice pilot este liber sa participe in orice competitie doreste, sub egida oricarui club doreste. Daca alegi Tomis Kart o faci pentru ca sunt o echipa de profesionisti, pentru ca au experienta necesara participarii atat in Campionatul National cat si in orice alt campionat international si pentru ca pun suflet in tot ceea ce fac.  Ceea ce va recomand, daca iubiti motoarele si kartingul, in special, este sa sustineti mentinerea si dezvoltarea acestui sport. Nu putem ramane in Constanta cu niste cauciucuri insirate in parcarea de la Maritimo pentru a obtine si sustine performanta. E nevoie de mai mult, e nevoie de Clubul Tomis Kart.


Musafir

#10 Re: Re:

2015-12-15 10:28

#9: Karting- oricand dar nu oricum - Re:  

 Doresc pe aceasta cale sa fac cunoscute opiniei publice cateva aspecte :   1. Sustinerea si dezvoltarea kartingului nu inseamna dezvoltarea de afaceri in conditii neconcurentiale, pe infrastructura statului.  In ultimii 15 ani Tomis kart a platit o chirie modica de 1000 lei/ luna ptr 6 luni si 2000 lei/ luna ptr lunile calde.  Orice privat ce investeste intr- o pista privata poate cere orice tarif doreste, pe o pista ce apartine Palatului Copiilor lucrurile ar trebui sa fie diferite. 2. Posibilitatea de a se dezvolta prin sport a copiilor nu ar trebui sa fie restrictionata de preturile exorbitante si total nejustificate ale clubului Tomis kart ce functioneaza pe o locatie ce apartine Statului. 3. Competentele si performantele dvs profesionale nu au fost puse la indoiala, ci doar costurile pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca.        P. S . Ptr o totala transparenta puteti afisa aici tarifele practicate de Tomis Kart , cele inmanate parintilor , cu antet de Tomis Kart.                 Dezvoltarea kartingului scolar trebuie sa insemne programe de dezvoltare, sustinerea copiilor cu reale talente, dar fara posibilitati materiale, ar trebui sa si dezvoltati ceva in urma facilitatilor de care beneficiati dea lungul timpului.  

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2015-12-15 10:32



Musafir

#12

2015-12-15 14:00

pentru ca m-am saturat sa isi bata joc de noi si copii nostrii ticalosii asezati pe scaune inalte ; in Constanta terenurile din incinta asa-zisului Palat al copiilor stau in paragina , nu i se aproba nimanui sa se foloseasca de ele pentru a amenaja terenuri de sport sau alte activitati 9 sau poate asteapta un investitor sa faca un mall ); sporturile de performanta sunt lasate la voia intamplarii; Constanta are o singura sala de sport la LPS unde performerii se inghesuie din toate sporturile, nu avem terenuri acoperite pentru tenis, etc (spre comparatie Tg. Ocna un oras de provincie foarte mic -cat un cartier al Constantei are doua sali de sport :una a orasului unde oricine doreste poate face sport printr-o simpla programare si una a liceului - singurul liceu ), iar daca, doamne fereste vrei sa inchiriezi sala de sport sa faci cat de cat un antrenament cu sportivii te lipsesti pentru ca documentatia de care ai nevoie si preturile de inchiriere oferite de scoli sunt de neatins; dar, ce vorbesc eu , cine mai are nevoie de copii sanatosi , normali fizic si psihic , in tara asta in orasul asta , ca in curand vom fii stersi de pe fata pamantului care aproape nu ne mai suporta prostia; rusine sa ne fie ca ,noi cei putini nu ne unim odata sa facem ceva pentru a ne putea uita macar in oglinda faptelor noastre fara ca aceasta sa nu se sparga !

Musafir

#13

2015-12-16 05:55

Sa lasam copiilor dreptul de a alege!

Musafir

#14

2015-12-16 18:16

pentru ca este foarte clar ce se vrea prin aceste actiuni. curand acolo vor sari blocuri construite de vreun dezvoltator de "succes" sau vreun nou mall.

Musafir

#15

2015-12-16 21:19

Sunt un parinte chiar incepator in ale motorsportului si as dori sa imi indrum copilul catre karting, ma poate lamuri cineva, sumele scrise mai sus chiar sunt adevarate? 


Musafir

#16

2015-12-17 13:50

Felicitari Si mult succes in continuare

Musafir

#17

2015-12-20 16:03

pt ca ne-am saturat de blocuri construite pe toate spatiile verzi sau de recreere...si copilasii astia trebuie sa se joace undeva!

Musafir

#18

2015-12-21 06:30

Am semnat aceasta petitie pentru ca la Karting te poti relaxa odihnii intrece etc! Este un loc frumos!

Musafir

#19

2015-12-21 07:49

Club de carting a fost acolo tot timpul. Nu imi pasa de manevrele si foamea de bani romaneasca, viitoarele generatii trebuie sa aiba acea bucurie acolo cum am avut si noi.

Musafir

#20

2015-12-30 19:14

Acest loc are povestea lui si aici ne am simtit mereu minunat. Aici s au format campioni!

Musafir

#21

2015-12-31 09:12

Ptr ca o susțin

Musafir

#22

2016-01-03 17:08

Isi bat joc prea mult de toti copii sportivi...,nu ii intereseaza decat ce pot face pentru buzunarul lor..

Musafir

#23

2016-01-04 21:26

Nu lăsați zdrentele sa distrugă orașul și simbolurile lui :D

Musafir

#24

2016-01-05 22:19

Sper ca prin semnatura mea si a celorlati sa oprim distrugerea Constantei..

Musafir

#25

2016-01-07 13:25

Am semnat aceasta petiție pentru ca pe lângă școala de Karting, este si un centru se agrement perfect unde am putut sa petrec momente frumoase, întrecându-ma cu prietenii mei, si ar fi păcat sa dispară aceasta distracție, la fel cum a dispărut si patinuarul.