Ce vrem noi pentru hotii ultimilor 25 de ani

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Ce vrem noi pentru hotii ultimilor 25 de ani


Musafir

#26

2015-02-18 10:38

Sunt de acord intrutotul cu continutul acestei petitii!

Musafir

#27

2015-02-18 11:03

Vreau ca în parlamentul roman sa li se confiște tot ce au luat din frumoasa noastră tara sa li se elimine salariile astea de europeni și sa trăiască și ei ca noi cu salariile pe care ni le oferă sa vedem se pot descurca? sigur or sa moara de foame, de ce trebuie sa muncim în alte tari sa ne plătim dări mai mari decât salariile oferite?? de ce trebuie sa facem producții(mobila,suplimente alimentare) la noi în țara sa le dam altor tari și sa le recuperam la preturi mult mai mari decât poate suporta România??? de ce dările către stat sunt mai mari decât salariile???de ce un Roman nu poate sa se bucure de fericirea venirii unui copil, iar un Rom se bucura de venirea a 10 copii,fără un venit fără o muncă și au parte o viață modesta????de ce trebuie sa lucram ani la rand fără cărți de munca??de ce trebuie sa plătim la spitale mai mult de cât ne peemitem????de ce avem preturi de Europa la mâncare,la chirii,amenzi,obiecte,pastile etc...când salariile nu acoperă nici un sfert din nevoile normale???de ceea?? Suntem o nație deștept, o clasa muncitoare cu putere de munca dubla fata de orice națiune și totuși trăim în umilință și sclavie!!trist o tara cu inima suferinda suntem!!!Vrem sa nu mai fie vândute teritorii ale tarii noastre doar pentru ca un bastan din alta tara are bani!nicăieri în lumea asta dacă nu ești cetățean al tarii nu ai Cum sa Îți cumperi o proprietate.....sa nu mai zic de o pădure sau munți nici nu ar trebui sa intre în calcul.ar fi așa multe de spus,ne-am saturat de suferința noastră sa fie fericirea altora....

Musafir

#28

2015-02-18 13:01

vreu sa vedem si rezultatele acestor petitii.

Musafir

#29

2015-02-18 15:48

Bine ati facut. Hai sa ne unim si sa scapam de nemernicii acestia care ne-au fortat pe multi in pribegie. Cei care nu sunt demn de cinste sa nu faca parte din conducera tarii. Sa sa faca legi drastica inpotriva fiecaruia care fura, ia spaga, ocupa pozitii cu pile etc...Acum avem internetul care ne tine informati. Sunt o gereratie ceausista dar doresc ca tinerii de azi sa nu mai traiasca ce am trait noi. Domnul sa binecuvanteza aceasta tara frumoasa si bogata. Si nu lasati sacalii straini sa ne fure avutia.

Musafir

#30

2015-02-18 16:20

Nu este clar ce se doreste sugera cu sumle alaturate.

Musafir

#31

2015-02-18 19:19

O comisie parlamentară de anchetă va verifica modul cum au fost cheltuiți banii din Fondul de rezervă al Guvernului.
Comisia parlamentară de anchetă a fost formată la solicitarea PNL, cu sprijinul unui deputat din PPDD.

Guvernul a cheltuit, în 2013, un miliard de lei fără justificare, susţine un raport al Curţii de Conturi. Banii erau din Fondul de rezervă aflat la dispoziţia Guvernului, care, spun inspectorii, funcţionează ca un buget paralel.

Raportul Curţii de Conturi arată că banii au fost folosiţi pentru suplimentarea bugetelor unor instituţii şi autorităţi locale. Pentru asta au fost emise 38 de hotărâri de guvern, într-o manieră netransparentă, remarcă documentul.
Inspectorii Curţii de Conturi au descoperit nereguli şi la Ministerul Transporturilor. Nu mai puţin de 6 milioane de lei au fost plătite ilegal directorilor şi administratorilor unor companii din subordine, printre care TAROM, Aeroporturi Bucureşti şi CFR SA. Deşi Guvernul le limitase lefurile la şase salarii medii pe economie, aceştia nu au aplicat legea şi au încasat în continuare mii de euro pe lună.

Directorii si administratorii companiilor de stat, platiti regeste ca sa devalideze statul, sunt mereu recompensati, in loc sa fie pedepsiti! Oare de ce?! intrebarea este, evident, retorica.Corbii nu se mananca intre ei! Problema este cat vom mai rabda? Ce trebuie sa mai vedem/ descoperim pt. a reactiona?! Societatea civila este anihilata! Cumparata sau dezabuzata! Cine s-ar angaja in agregarea societatii civile?

Musafir

#32

2015-02-19 07:57

Va multumesc pentru initiativa care de mult timp trebuia adusa in observatia organelor judiciare.Mai propun ca banii care sant recuperati sa li se stie noul drum ,dar si modul in care au fost folositi.Stiti cum se spune ,cand te arzi cu ciorba sufli si in iaurt.

Musafir

#33

2015-02-19 07:58

Doresc si verificarea si confiscarea averilor tiganilor ,care cu toate ca nu stiu ce este munca,au averi fabuloase obtinute numai din furt si inselatorie si ne fac de ris in toata Europa iar in tara ne sfideaza cu masinile,casele si bani lor.

Musafir

#34

2015-02-19 08:40

Sunt de acord cu ideile care stau la baza acestei petiti si ar trebui sa mai initiem o petitie cu urmatorul subiect : Iesirea Romaniei din NATO. Cand am fost optati in NATO nu a intrebat nimeni poporul. Romanii nu trebuie sa participe la operatiunile de cotropire ale NATO.
Noi trebuie sa fim neutri si sa traim in pace si buna intelegere cu toata lumea.

Musafir

#35

2015-02-19 09:12

traim in tara lui Pazvante Chiorul!

Musafir

#36

2015-02-19 13:24

In caz contrar presedintele ar trebui sa demisioneze .

Musafir

#37

2015-02-19 14:33

Bine ar fi sa tina cineva cont de petitia noastra, ma intreb insa cine?Se vede dupa luna ca politicienii sunt ,, spalati cu cati-va ani de puscarie,, , nu li se confisca decat foarte putin di avere si ma intreb daca toata mascarada asta cu puscaria nu este facuta sa dea bine in occident.

Musafir

#38

2015-02-19 15:01

am pierdut deja 25 de ani din viata...si viata mea e unicà, nu!?; am sperat mereu cà ceva se va schimba...,insà, n-a fost sà fie! acum imi doresc ca màcar fiul meu sà tràiascà intr-o tarà normalà.

Musafir

#39

2015-02-19 15:02

Coruptia este ca un cancer care a infestat Romania.Consider ca este necesar sprijinul nostru pentru ca vedem pe zi ce trece cat de multi sunt si raspanditi in toate institutiile statului.Curatenia trebuie sa se faca din temelie asa cum a spus si presedintele Klaus Iohannis:,,Punct si de la capat"Fara ajutorul poporului procesul ar fi costisitor si de durata iar situatia din tara nu-si poate permite inca 10-20 de ani.

Musafir

#40

2015-02-20 02:37

De cind au inceput arestarile acestor indivizi m-am tot intrebat, de ce nu li se confisca averile dobindite ilegal ?
Nu inteleg care-i substratul , cine nu vrea aceasta, fiindca s-ar putea ca aceea sau acele persoane sa aiba de asemenea unele interese pur personale, care mai devreme sau mai tirziu iar putea afecta si pe ei.

Musafir

#41

2015-02-20 06:45

Cu cererea unor bani pt. promovare ma pune pe ganduri la lucruri necurate in spatele acestei cereri . Regret ca am semnat . Voi atrage ATENTIA tuturor prietenilor mei.
psg22
Musafir

#42 Subiect

2015-02-20 07:09

Aș dori să se aleagă PRAFUL ȘI PULBEREA de toți Mincinoșii , Înșelătorii , Șmecherii , Nedrepții !!!


Musafir

#43

2015-02-20 08:00

Jos coruptia din politica, vrem dreptate si pedepsirea celor ce ne-au saracit tara si din caiza carora suntem pribegi peste mari si tari, vrem un viitor bun pt copii nostri in Romania cu oportunitati de munca si dreptul la un trai decent. Renovarea spitalelor si reducerea coruptiei din medicina romaneasca, reinventarea sistemului de invatamant ca atunci cand un student termina scoala sa fie bine prehatit pt a tine piept jobului pt care a studiat, nu trebuie doar multa materie si zero practica, nu avem nevoie de plagiatori ci de oameni pregatiti si stapani pe meseria ce o aleg de pe bancile scolii. Mai mult respect fata de cetatenii tarii din partea institutiilor si politicii. Reglememtarea salariilor minim pe economie in functie de nivelul de trai si costurile alimentelor si carburantilor in concordanta cu salariu minim.

Musafir

#44

2015-02-20 09:11

Cei rai dirijeaza, deoarece cei buni nu actioneaza.

Musafir

#45

2015-02-20 10:03

Pușcărie și confiscarea averii și celor care au fost în combinație cu ei apoi exilați din țară de pe alt continent ....
valeria

#46

2015-02-20 11:48

Credeti ca vor face ceva? toti din parlament sunt penali,singura solutie     sa nu mearga nimeni la vot ...un an ...si apoi sa -i dam afara pe toti....ca altfel ei se apara intre ei si joaca teatrul ac. de prost gust in fata noastra.


Musafir

#47

2015-02-20 14:07

Oare se poate reintroduce pedeapsa cu moartea sau inchisoarea pe viata pentru cei ce au subminat si distrus economia nationala? Pe cei care au fost prinsi ca au furat sa li se confiste TOATA averea si sa fie lasati in pielea goala sa caute prin containere mancare asa cum i-au adus EI pe o parte a locuitorilor acestei tari si au ajuns someri din vina celor ce "NE CONDUC" !!!

Musafir

#48

2015-02-20 14:39

Ar fi necesar ca toti ,absolut toti din toate partidele dar si cconducerile ministerelor sa fie verificate incepand cu 1989, precum si Securisti si conducerile ministerelor din 89 cei care erau la putere in 89 can Ceausescu a fost inlaturat. Altfel nu fecem nimic. Sa se stie ce s-a intamplat cu averea CC, a PCR a UTC, a sindicatelo a Pionierilor.Cine anume a decis manevrarea acelor sume si unde s-au dus ele. Cum si cu ce bani si-a facut Viorel Catarama firma de asigurari si a inselat populatia peste tot. Si nu numai el toti ca el.Succes dar trebuie inceput odata si odata. Va rog dati acest denunt la DNA.multumesc.

Musafir

#49

2015-02-20 16:21

Sa terminam odată in țara noastră frumoasa cu hotii si corupții! Cine vrea sa fie demnitar, sa facă voluntariat, NU sa fure țara!!! Ce pensie de demnitar?! Pt ce? Pt ca au dormit si furat cât au fost parlamentari??!!NUUUU!

Musafir

#50

2015-02-20 20:16

...........