Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Votati pentru mentinerea religiei in scoli


Musafir

#2026 Re: Re:

2014-12-06 21:21

#2016: - Re:  

 Cred ca ar trebui sa se predea si romana la modul mai serios, ca sa nu se ajunga la oameni care sa nu stie sa scrie. Propun sa se introduca ora de limba romana in locul orei de religie.

Veronica

#2027 Re: Re: Re:

2014-12-06 22:16

#2026: - Re: Re:  

 ”Cred că ar trebui să se predea și româna la modul mai serios, ca să nu se ajungă la oameni care să nu știe să scrie. Propun să se introducă ora de limba română în locul orei de religie”

Domnule, sau doamnă...ați venit cu o idee excelentă pentru dumneavoastră. Presupun că dumneavoastră ați avea nevoie de ore de limba română din moment ce amândouă frazele le-ați scris greșit. Cum adică să se predea și româna-nu se predă în școli limba română. Sunt 4 ore de limba română la fiacare clasă pe săptămână. La modul mai serios? Credeți că nu sunt profesori care predau această limbă în mod serios? În cea de-a doua frază la fel. Cum să se introducă ora de limba rămână în locul orei de religie? Prin aceasta ați dat de înțeles că se predă o oră de religie în școli dar ore de română, nu. În România învățământul obligatoriu este de 8 clase în afară de grădiniță și grupa pregătitoare. Cei care doresc să învețe limba română au la dispoziție atâtea ore că nu ar trebui să fie nici un analfabet în țara aceasta. Credeți că dacă se vor face 10 sau mai multe ore de limbă română pe săptămână la fiecare clasă o să avem mai puțin analfabeți. Pentru cei care nu vor să învețe ar putea face ore de limbă română și la 70 de ani că tot nu ar putea să se exprime corect cum ați făcut dumneavoastră în cele două fraze. Deci lăsați această materie în pace deoarece în timpul acestor ore elevii învață foarte multe lucruri frumoase.


Musafir

#2028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 02:15

#2025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Curat toleranţă a cetăţenilor României! Suprimăm un drept al majorităţii plătit şi cu ani grei de temniţă de o mulţime de creştini, pentru că o minoritate vrea aşa.

În toate ţările UE, excepţie Franţa se face „religie” într-o formă sau alta.

PÂNĂ ACUM NU AM AUZIT DE INTERZICEREA DREPTULUI LA RELIGIE ÎN ŢĂRILE CIVILIZATE.

Ceea ce spuneţi cu interzicerea unor drepturi, indiferent care sunt ele, sună înfricoşător. Până la dictatură, pentru un grup care gândeşte aşa ar putea ajunge la putere, nu este decât un pas.

Iar un grup minoritar, văd că, în virtutea aşa-zisei democraţii, discriminează. 

Fără o cultură integratoare, alegând numai ce vrei din istorie şi cultură, ajungi la teorii „elitiste” care au dus la multe războaie. Aşa putem înţelege mentalitatea jihadistă. Căci dacă schimbăm doar religia lor cu ateismul sau gândirea liber cugetătorilor, pericolul este acelaşi.

Să ne lumineze Dumnezeu.....


Musafir

#2029 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 02:26

#2025: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 O Constituţie, două Constituţii: însăşi Constituţia. Şi încearcă să scrii cu diacritice.

Din respect pentru Doamna Limba Română!

Vrei s-o interzici şi pe ea?

Mâine, nişte chinezi veniţi la noi în ţară, o minoritate, cu putere să zicem şi cu mulţi bani, ar ajunge la putere, şi din această poziţie ar putea exila de pildă şi limba română. Nu-i aşa, să nu discriminăm drepturile minorităţilor.

DOAR PE CELE ALE MAJORITĂŢII.

Chiar aşa: cred că ar trebui să-mi fie ruşine că sunt majoritar! Şi-ar trebui să fiu şi eu exilat pentru sunt înapoiat: Cred în Dumnezeu!

 


Musafir

#2030 Re: Re:

2014-12-07 03:06

#2023: elev - Re:  

Şi pe membrii parlamentul, guvernului, şi o listă foate lungă mai poate fi adăugată, şi care SUNT ÎN POSTURI ÎN CARE POT DECIDE ŞI FURA au salarii mari sau mult mai mari.

Este cumva Patriarhul la conducerea ţării şi dă decizii care au săracit România cu cel puţin 50% din averea care o avea în 1989?

TREZIŢI-VĂ OAMENI BUNI! Atenţia vă este deturnată. Şi asta înseamnă manipulare. Să nu mai vedem pădurea din cauza unui lăstar. 


Musafir

#2031 Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 04:45

#2020: - Re: Re: Re:  

Nu accepţi Biserica dintr-o singură cauză: aceasta îi consideră păcătoşi pe homosexuali. De aceea te-ai alipit de tot ceea ce îţi „confirmă” că Dumnezeu nu există, că Biblia şi Biserica n-au nicio valoare. Şi pe acest firmament ai argumente solide să te mândreşti cu faptul că eşti gay.

Dar ar trebui să ştii că în Biserică sunt consideraţi păcătoşi şi cei care fură, şi criminalii, şi cei care calcă curăţia patului conjugal, şi cei care sunt beţivi, bătăuşi, şi cei care iau viaţa sufletelor încă nenăscute, şi mulţi alţii. Biserica iubeşte pe OMUL păcătos, dar „urăşte” păcatul. Oricare ar fi el. Dacă recunoşti că ai greşit sau te-ai lăsat în seama păcatului (NU ai luptat, pentru că este greu să lupţi sau să cauţi ajutor unde trebuie), poţi şi într-o clipă să devii omul frumos şi sfânt. Poate nu ştii, dar cel mai mare păcat în Biserica este mândria. Pentru că nu-ţi permite să te goleşti de tine, de haina ta negativă, şi să ai curajul să îmbraci una a sfinţeniei. Când omul îşi acceptă păcatele, adică recunoaşte că are aceste păcate, atunci începe întoarcerea. Şi bucurie mare se face în Cer pentru un om care pocăieşte. Se deschid Cerurile, la propriu! Priveşte calendarul: sunt mulţi păcătoşi, hoţi, criminali, prostituate care au ajuns sfinţi. Dar în interiorul lor s-a spart tot, s-au lepădat de sine, au înţeles cum l-au supărat pe Dumnezeu, murdărind chipul lui Dumnezeu din ei, şi toate ale lumii nu au mai valorat pentru ei nici cât o cârpă lepădată.

De aceea, BISERICA URĂŞTE PĂCATUL, DAR ÎI IUBEŞTE PE PĂCĂTOŞI.

Şi acum un exemplu dintr-o altă zonă:Dacă ai un tată beţiv, care face toate relele din lume, ajungând aproape să-şi ucidă familia, ce crezi că se poate face? Tu ca fiu de exemplu ce zici? El îţi poate demonstra că băutura a fost făcută pentru oameni, de, şi vinul este sfânt, şi că oricum ştiinţa a demonstrat că nu el este de vină pentru această adicţie, ci o genă, deci el aşa a fost creat de Dumnezeu. Aşa că are tot dreptul din lume să fie aşa cum poate el. Atâta timp cât n-a omorât pe nimeni, este liber să facă ce vrea.

Care este însă soluţia pentru toată lumea: să caute ajutor, şi să fie abstinent pentru toată viaţa!

Şi când va face aşa, deşi este o luptă până la sânge, va fi un erou, un învingător! Şi cel mai mare Sfânt!  

 


Musafir

#2032 Re: Re: Un om liber

2014-12-07 05:41

#2021: Vizitator - Re: Un om liber 

Carte de vizită: agnostic. Crezi că nu-l putem cunoaşte pe Dumnezeu. dar crezi că El există. Într-un fel sau altul. Doar că mai sunt unii pe Pământ care cică zic ei L-au cunoscut, au avut revelaţii, au scris Biblia şi alte chestii. Au mai venit şi oamenii de ştiinţă care au cercetat, cu toate mijloacele ştiinţei, şi nu L-au găsit pe Dumnezeu: nici în Univers, nici în microcosmos. Quad erat demonstrandum! Deci dacă ştiinţa nu are dovezi, Dumnezeu nu există. Ce, i-a făcut cineva „poză”?

Eu cred, şi ca mine mulţi alţii, că cineva sau mai mulţi, I-au făcut o „poză”, dar a fost greu de postat pe Facebook! Nu exista. Nici el, nici calculatorul, nici curentul electric, nici măcar tiparniţe. Şi mai cred că Dumnezeu ne-a transmis multe, şi şi-a trimis Fiul să ne vindece de neascultare şi să ne ridice la asemănarea cu Sine, aceea pentru care am fost creaţi. Dar pentru că nu vrea să ne impună, CI noi să-L căutăm, să cercetăm, şi să aflăm, nu ne-a dat totul mură-n gură. Numai că nu pot ajunge cu căruţa pe Lună. Îmi trebuie alte mijloace.

Şi ne-a dat LIBERTATEA! Printre care, cea mai importantă, de a alege. Eu aleg dacă vreau să fiu creatura lui Dumnezeu, şi să tind spre dumnezeire, sau aleg să fiu deasupra tuturor, şi să declar că, cercetând, nu există Dumnezeu, iar eu m-am născut din maimuţă, am evoluat, şi graţie ştiinţei şi culturii pe care o am pot să mă ridic cât de sus vreau. (E dreptul meu să Cred, deşi în comunism nu aveam voie.)

Dar mâine poate Însuşi Dumnezeu se va descoperi prin dovezile ştiinţei. Ce veţi face atunci, ce veţi zice? N-am ascultat şi într-o altă direcţie decât am vrut noi?

Să nu cumva să ne asemănăm celor din vechime care nu puteau VEDEA că Pământul este rotund, şi atunci aruncau cu pietre în cei care spuneau altceva. N-avem dovada, n-avem „poza”, nu există!

P.S. Averea dată de Bill Gates pentru caritate îi este dedusă din taxele datorate statului. Adică, este ca la noi cu 2% din impozit pe care îl poţi dona cui vrei tu în loc să-l administreze statul. Deci este o redirecţionare a taxelor, nu o donaţie propriu-zisă. Filantropia nu se suprapune 100% peste caracter şi moralitate, şi nici doar simplu fapt că susţii educaţia nu face un om cult din tine.

Şi uneori nu strică să aflu dacă nu are nişte interese în aceaste donaţii! Să cercetez. Că zice lumea că-n afară de afacerile lui, are mare putere şi influenţează şi alte lucruri. Aşa se zice. Verificăm pe surse. 

 

 


Musafir

#2033 Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 07:41


Musafir

#2034 Re: despre îndoctrinare

2014-12-07 07:49

#2001: opinie - despre îndoctrinare 

 Ora de Religie nu indoctrineaza,ea educa caractere ,ajuta la bunul moral al omului...De aceea ar trebui sa se numeasca Educatie morala sau religioasa ...

Si in legatura cu ,,indoctrinarea,,eu cred ca saracii copiii sunt indoctrinati cu invazia dezastruoasa si haotica de la tv,net...


Musafir

#2035 celor ce gândesc anormal

2014-12-07 09:21

daca bill gates era creștin ce fapte făcea? dovadă că nu este ,se vede că și un ateu simte nevoia să fie considerat un om bun,numai că ateul se iubește pe sine prea mult,pe cei din jur din interes,creștinismul învață să iubești până la jertfă pe oricine dar nu înseamnă că trebuie să accepte toate anomaliile.

privitor la homosexuali Dumnezeu a creat bărbat și femeie nu bărbat și bărbat sau femeie și femeie ,și alt lucru bărbatului i-a creat o singură femeie nu mai multe ,restul se numesc perversiuni adică pervertiri ale funcției și scopului pentru care a fost creat organul unui om. organul sexual masculin nu a fost creat de Dumnezeu să îl bagi în fund la alt bărbat ci funcția lui este de reproducere și de micțiune, homosexualii schimbă întrebuințarea .de reprodus se pot reproduce doar un bărbat cu o femeie . să fim normali la cap.

ce o să zică copilul meu văzând doi bărbați sărutându-se și mângâindu-se în public?


Musafir

#2036

2014-12-07 09:22

iar fundul sau dosul este pentru micțiune nu pentru relații sexuale


Musafir

#2037 referitor la bill

2014-12-07 09:25

nu pot să-l consider bun din motivul că toată omenirea asta este stricată datorită lui tot tineretul toții copiii prin pornografia care se distribuie prin internet el este singurul vinovat și așa că nu văd la ce e bun?!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-12-07 09:42



Musafir

#2039

2014-12-07 09:45

sf Antonie spunea că vor venii vremuri când oamenii vor înnebuni și când vor vedea pe unul că nu este ca ei îl vor socoti pe acela nebun- cred că trăim aceste vremuri


Musafir

#2040 pentru cei ce vor să pozeze deștepți

2014-12-07 09:53

dacă folosim nume ca Albert Einstein, Marie Curie, Niels Bohr și alții ca un paravan nu înseamnă că devenim brusc deștepți și îi rușinăm pe creștini . mai bine să zicem uite ce gândesc eu uite cât mă duce pe mine capul...


Musafir

#2041 celor ce cred că VĂD BINE

2014-12-07 09:57

răul și binele este amestecat oamenii fac amestecat bune cu rele ,oamenii gândesc și bine și rău ,au erori de judecăți dar și reușesc să vadă adevărul creștinul vrea o selecție vrea să facă numai bine . important este dacă facem diferența dintre minciună și adevăr și dacă vedem cine minte și cu ce scop am scăpat de problema manipulării . adevărul ne va face liberi Vorba lui Hristos. și Hristos ne îndeamnă să nu fim manipulabili. criteriul este adevărul. dar oamenii sunt ORBI la ADEVĂR.


Musafir

#2042

2014-12-07 10:37

Daca religia nu se face cunoscuta in scoli, in familie din ce in ce mai putin constiinta va adormi pe veci!

Musafir

#2043

2014-12-07 11:31

Nihil Sine Deo!!!!

Musafir

#2044 inculților care se bagă în seamă

2014-12-07 11:42

constat că pe la începutul acestei petiții și cam pe parcursul ei au comentat mulți imbecili și inculți doamne ferește ca copiii cuiva să jungă pe mâna lor sub aspect educativ  mă refer la cei ce folosesc următoarele cuvinte: căcat, penis,pu..,creiere spălate cei ce iau în râs numele unor oameni ca arsenie boca iustin pârvu sau cuvinte ca icoane moaște Hristos toți cei ce altă placă nu au decât cu banii popilor și corupția din bor. eu îi consider pe aceștia un pericol public mai întâi să prezinte ce au realizat ei în spațiul public cu ce au contribuit ei economic personal la economia româniei la educația româniei la cultura româniei ce invenții au făcut ce cărți au publicat că după cum se exprimă nu știu ce editură ar vrea să le publice imbecilitățile frustrările sexuale și culturale


Musafir

#2045 Re: inculților care se bagă în seamă

2014-12-07 14:04

#2044: - inculților care se bagă în seamă 

 Vorbesti de incultura... uita-te un pic cum scrii!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-12-07 14:44



Musafir

#2047

2014-12-07 14:55

sensul cuvântului pic scris de tine e altul


Musafir

#2048

2014-12-07 15:07

Doamne ajuta.ne

Musafir

#2049

2014-12-07 15:08

Da vreau sa rămâne religie im scoli. Pt ca e foarte inportanata.

Musafir

#2050

2014-12-07 15:11

nu la :666 lui lucifer si tuturor slugilor terestiri ..sa stie copii adevarul ca zdrentele astea sint lucreaza inpotriva intuiri oameilor si sa stie cum sa se apere.doame ajuta