Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!


Musafir

/ #1145 Re:

2013-09-08 19:36

Bine ca sustineti cu atata ardoare eutanasierea cainilor comunitari  si nu aveti probleme cu cei care prin legile lor "eutanasiaza" zilnic vietile miilor de bolnavi de cancer si de alte boli, de saracie, de foame. Cainii sunt animala pana la urma si va asigur ca mor anual mult mai multi oameni, inclusiv copii din cauza hingherilor care conduc tara si care nu deranjaza pe nimeni se pare... romanii pot iesi in strada pentru un meci de fotbal. se pot mobiliza, pentru ei si pentru legile lor, nu... aveti oare impresia ca omorand cainii maidanezi ati scapat tara de pericole?... e foarte dureros incidentul recent, mai ales ca e vorba despre viata unui copil dar refuzati sa vedeti adevarata cauza a problemei. daca fiecare oras s-ar fi ocupat de cand trebuia de castrarea maidanezilor n-am mai vedea acum pe strazi nici macar 20% din nr total al cateilor comunitari.

nu toti cainii sunt turbati, nu toti trebuie omorati, sunt curioasa cum ar reactiona un stapan de caine pierdut care nu l-ar gasi in 30 de zile, cat de mult ar mai sustine initiativa asta... cat de benefica i s-ar mai parea.

pe langa cei de la guvernare, va asigur ca maidanezii sunt cea mai mica problema, de ce nu propuneti o petitie pt eutanasierea nenorocitilor din tara?... si va asigur ca veti scapa si de maidanezi mult mai scurt timp. oamenii cu cap ar sti cum sa gestioneze situatiile actuale, nu e cazul javrelor pe care le rotim la conducerea Romaniei, care musca de oriunde si nu fac victime cu gura, cu coltii, le fac mai discret, din birouri, cu stilouri elegante si cu multa incredere ca romanii vor mai indura multe, iar cand trebuie sa plateasca cineva, ce sa vezi? sa plateasca maidanezii... restul e parfum, lapte si miere in toata Romania...  poate trebuie analizata mai bine situatia actuala si poate trebuie sa pedepsim adevaratii vinovati desi la cat de lasi suntem...

 
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook