Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Diana

/ #1073 Re: Re: Re: Re: Re: No comment

2013-09-06 23:11

#1026: Cetateanul Turmentat - Re: Re: Re: Re: No comment

Domnule Cetatean Turmentat, cand te trezesti din aburii numelui virtual asumat, ia si citeste Practicile de control pentru cainii vagabonzi din Europa si vei vedea ca problema se pune astfel:

- Finlanda – 14 zile de la prindere pana la eutanasiere

- Olanda – 14 zile

- Norvegia – 14 zile

- Suedia – 7 zile

- Marea Britanie – 7 zile

- Irlanda – 5 zile

 

In Romania ce facem? Pai uite ce facem: cadem in cur, cum foarte doct te-ai exprimat, deoarece copiii nostri scumpi s-au transformat in hrana pentru fiarele alea "sarmane". Ionut a fost cea mai recenta victima. Te invit sa devii urmatoarea lor masa. Poate asa se satura, macar temporar, si nu mai mananca alti copii. Macar pentru cateva zile.

Am zis-o si o s-o repet pana imi raspunde vreunul dintre voi, astia "iubitorii", cum pompos va intitulati - cand va hotarati sa va salvati jigodiile de pe strazi? Nici nu trebuie sa actionati toti. 65 de mii dintre voi rezolva problema si salta toti cainii de pe strazi. Eu nu ii vreau in preajma mea. Nu vreau sa respir par de caine, sa calc in rahati si sa ma uit in toate partile cand ies cu copilul la plimbare. Daca nu-i salvati cat mai aveti timp, sa nu va mire ca o sa fie omorati.

VOI, IUBITORII DE CAINI, I-ATI CONDAMNAT LA MOARTE CU FIECARE COLT DE PAINE DAT. DE CE NU I-ATI LUAT ATUNCI IN CASA?

 

In  ce lume traim? Am ajuns sa ma tem sa ies din casa din cauza unor javre? Plangem pe mormintele copiilor sfasiati de vii de haite? Voi nu sunteti sanatosi la cap? Puneti semnul egal intre un caine si un copil? Nu realizati nici in al 12-lea ceas ca Ionut trebuia sa fie acum acasa, langa familie si nu sub pamant, mort, mancat de viu de caini?