Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

dor de civilizatie

/ #1027 Re: Re: Re: Oaie fara minte

2013-09-06 13:31

#1008: Cetateanul Turmentat - Re: Re: Oaie fara minte 

 Aici m-ati prins, imi completez (in)cultura din emisiunile televizate si notez orice cuvant care mi se pare "extravagant" gen zoofil, pedofil, necrofil, imi plac cele cu sufixul elenic "philae", pentru dragostea netarmurita, pasionala, fata de...

Lasand ironia deoparte, dvs propuneti in continuare solutia perpetuarii starii de fapt si considerati normal ca zonele urbane sa fie impartite de oameni cu animale carnivore mari si potential agresive. Pana cand? Pana se vor stinge natural in 15-20 de ani, asta in cazul fericit in care autoritatile si ONG-urile de profil se vor tine de treaba si vor steriliza populatia canina cum ar fi trebuit sa o faca pana acum?!

Iar trasati egalitate intre oameni si animale ca argument de baza in sustinerea teoriilor dvs. Chiar sunt FOARTE curios, cum ar rezolva problema spaniolii sau italienii mentionati daca le-am putea teleporta 100000 de catelusi pe strazile Madridului si Romei? Aveti vreo idee? Si nu, nu sunt de principiul "omorati-i! ardeti-i! macelariti-i!". Sa fie adoptati cat mai multi posibil daca se poate, dar sa nu-i mai vad liberi pe strazi! Asta imi doresc.

 

PS: si nu mai fiti ipocrit cu morala dvs superioara ca deja ma enervati, cainii, cand sunt in haita si nu te cunosc, te ataca fara motiv, de obicei impulsionati de masculul sau de femela lor "alpha", care doreste sa-si demonstreze superioritatea.

Nu vreau sa simtiti ce am simtit eu cand am trecut intr-o seara de iarna prin parcul Herastrau cand am fost inconjurat de o haita de caini, desi am incercat sa-i evit, luand-o pe alta alee... au venit pur si simplu dupa mine,chiar daca n-am fugit, n-am strigat in prealabil la ei, nu le-am facut absolut nimic.

Vreau ca urbea mea sa redevina ce a fost acum 30-40 de ani din punct de vedere al sigurantei pe strazile sale. Cer imposibilul? Nu imi permit sa cred asta!