Sinevizyon Romania INCETEAZA DISCRIMINAREA

Showul matrimonial MPFM devine pe zi ce trece o mascarada staff-ul favorizeaza anumiti concurenti si discrimineaza grav pe altii!Acordati-le sanse egale lui Cristian ,Marian si lui Elyy ! Nu este CORECT DIN PUNCT DE VEDERE MORAL CA DUPA 14 ZILE DE LA INCEPEREA SEZONULUI 4 O concurenta sa nu apuce sa cunoasca baietii in timp ce deja s-au format cupluri !UNDE ESTE CORECTITUDINEA?.Staff-ul schimba regulile dupa bunul plac ar trebuii ca toti sa aiba aceleasi sanse oferite din partea organizatorilor. Se stie ca este o competitie si concurentii lupta pentru ei si apar bisericute ,antipatii si simpatii dar daca lasi pe mana concurentilor acest show nu vom avea corectitudine. Probabil se doreste ca Doamna Nagie membra a minoritatii turce sa fie declarata castigatoare..se fac apele si jocurile in favoarea anumitor concurenti !VREM ECHIDISTANTA SI  CORECTITUDINE DIN PARTEA ORGANIZATORILOR SI A STAFF-ULUI FATA DE FIECARE CONCURENT ,FIE CA SE NUMESTE NICOLAE,MIHAIL,CRISTIAN,MARIAN,ELLY,SIMONA,MADALINA,CARMEN etc...SEMNATI DACA VRETI CA TOTI SA AIBA SANSE EGALE..Sinevizyon nu fi pentru unii muma si pentru altii ciuma . Ne-am saturat de manipulari,cum poate fi numita emisiune corecta cand unul dintre cei mai discutati si apreciati concurenti Cristian nu poate fi votat pe considerentul ca nu are mama in competitie?staff-ul stia ca este orfan cand a fost ales. Atunci nu se presupune ca vor fi reguli egale pentru toti? SEMNATI PENTRU CORECTITUDINE SI SANSE EGALE PENTRU TOTI !

Tocatorul de Vedete    Contactați autorul petiției