Revizuire barem proba romana EN 2012, sesiunea 25 iunie 2012

Quoted post


Musafir

#6575 Re: Subiect

2012-06-28 13:19

#6558: Lovely - Subiect

"Lovely"...mda, nick-ul tau ma face sa pufnesc in ras! Sincer, (pe langa faptul ca esti, cu siguranta, ceva out-sider, lipsit de viata sociala) esti atat de frustrata da acest subiect.  Nu te injosi, draguta! Replicile tale devin clisee "jenante" ale unui mucos de 10 ani.  Nu cataloga lumea, toti stim, ca de fapt, s-a ajuns in aceasta situatie doar fiindca jumatate de tara a gresit... Dar da, subiectul era prea "profund" pentru majoritatea voastra. Puteau sa dea si ei o atributiva, ... era banal, dar pe pariu ca tot v-ati fi trezit s-o intonati cine-stie-cum si s-o faceti... C.C de.. ce vreti voi! :))

Ideea e : Nu inteleg de ce esti atat de "marcata" de evidentul esec, invaluit intr-o victorie "jenanta". Nu ati castigat nimic, precum noi nu am pierdut. :) Sunt sigura ca multi dintre cei care au ales subiectiva "cu cap" vor avea, indiferent, note mult mai mari!:)

P.S.: Ceea ce ma jeneaza este faptul ca, voi, chiar credeti ca suntem "jenati" de cele 6 p. care vi se acorda. "?!=))))" ( ce semne puerile)

Salut! Ne vedem la anu', geniilor!:)

Cu drag, olimpica, sefa de promotie.. ce vreti voi!

Raspunsuri


Musafir

#6576 Re: Re: Subiect

2012-06-28 13:28:39

#6575: - Re: Subiect

Vai vai. Olimpica,sefa de promotie,eleva a unui prestigios Colegiu National,ipocrita si cea care ne suge de pula cu talent:

Outsider,fara viata sociala,serios? Tu vorbesti,tocilaro?

Acum te iei de semne?!! Ai uitat ce limbaj aveai putin mai devreme sofisticata pulii mele :)

Nu noi suntem marcati,tu nu te vezi ca inca vorbesti ca proasta desi am castigat?

Subiectele pulii mele,cum ziceam. Grila si raspunsurile finale! HA HA,POMANA PROSTILOR! Sa se scoata sa vezi ca nu mai ia 75% din toti elevii tari media 5.

Hai pa.

Te las sa mori acum.


Musafir

#6577 Re: Re: Subiect

2012-06-28 13:38:02

#6575: - Re: Subiect 

 Te rog sa citesti argumentele doamnei Ada Iliescu (in comentarii). Iar daca nu esti de acord cu dansa, iti asteptam contra argumentele :http://www.agenda.ro/news/news/56971/evaluare-nationala-2012-baremul-la-romana-se-schimba.html

Lovely

#6578 Re: Re: Subiect

2012-06-28 13:44:24

#6575: - Re: Subiect

Draga, Einstein2, olimpica si sefa de promotie (=)) ), nu cred ca mi-am dat eu cu parerea despre viata ta sociala si nu-mi amintesc sa ma fi legat de vreun aspect al caracterului tau, pentru ca nu te cunosc, si ,sincer nici nu mi-as dori. E clar pentru mine ca nu ai cei 7 ani de acasa' si mai ai "de mancat".

Cat despre numele meu, te asigur ca e prezent pe toate conturile care-mi apartin si era si normal sa-l am si aici.

Tu imi zici mie ca sunt  "marcata"? Asa si? Ai postat ca sa ma anunti? =))
In primul rand, e si normal sa particip la aceasta petitie din moment ce am ales punctul b in evaluarea nationala, si nu e corect ca tu sa pornesti de la 10 si eu de la 9,40, din moment ce avem dreptate amandoua.

Si da, subiectul a fost profund, mai ales ca nu toti sunt intelectuali si sefi de promotie ca tine, dar sincer nu dai dovada !

Postezi si tu ca sa te afli in treaba, la fel ca altii, care sunt revoltati ca va fi punctata predicativa.

Acum te intreb: Daca ambele variante sunt corecte, nu este logic sa fie punctate la fel?

Dar tu, la cat de olimpica si geniala esti, bineinteles ca doar tie ti se cuvin punctele si nimeni altcineva nu le merita.

Sincer, te faci si pe tine si olimpicii de ras...Iti zic, sincer: Nu ai ce cauta intr-un astfel de grup de oameni draguti, pentru ca nu te asemeni ;)

P.S: La BAC, sau la urmatoarea contestatie iti doresc sa devii presedinte, sa ni te prezinti in splendoarea ta si sa-ti dai cu parerea unde nu-i nevoie, iar noi, ca niste oameni care nu se compara cu "Maria sa INTELIGENTA" sa privim uimiti mediocritatea de care dai doavada ;)


Musafir

#6598 Re: Re: Subiect

2012-06-28 15:37:15

#6575: - Re: Subiect

mi-e rau de specinemele din ziua de azi... tu vorbesti de out-sider ?! daca as fi in locul "prietenilor" tai care cred ca nici nu exista, ti-as fi facut inca de mult vant. esti praf frate ! si inca cata modestie. auzi : "cu drag, olimpica, sefa de promotie" . ce pula mea e cu chestia asta ? esti rata tu fata ? mi-e rau deja dupa ce ti-am citit replay-ul . Da-ti foc oricum. Luam si noi 6 puncte pentru ca era un subiect ambiguu, creier prajit.