Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post


Musafir

#558 Re: Tratament moldova

2017-10-07 10:18

#556: Florian - Tratament moldova 

 Multstimate domn...multe farmacii sunt in Chisinau si saituri diferite...dar informatia care o spun este veridica 1000% ....si poate fi verificata ..daca v-ar interesa procurarea acestor produse le geseati cu siguranta in Farmacia APOTEKA , dar spre marele meu regret sunteti mesagerul dezinformarii...de ce limitati accesul la preparat...de ce va jucati cu durerea oamenilor.....NU este inregistrat si NU se elibereaza in farmacii TWINVIR....   

IN farmacie si inregistrat OFICIAL este doar NUCLEOBUVIR(sofosbuvir) +DACLAVIRDIN(daclatasvir) combinatia pentru TOATE GENOTIPURILE , se elibereaza doar in farmaciile APOTEKA ( una dintre ele o puteti gasi linga Ambasada Rusiei Chisinau, alta pe strada Armeneasca ...numere de tel. le gasiti in mesajul de mai sus) sunt si Certificate de INREGISTRARE, ANALIZA , CALITATE, GMP....Pret 16 000 lei.

Raspunsuri

Andreea

#559 Re: Re: Tratament moldova

2017-10-07 16:24:01

#558: - Re: Tratament moldova 

 Au înregistrat și Twinvir daca te uiți pe amed.md , asta nu înseamnă că și găsești. ( Daca tot ai binevoit să ne prezinți site.ul ala::).Bine că ai luat tu de la Apoteka, probabil că e teapa de Moldova. Daca e sa ne luăm după tot ce se scrie pe forumuri ajungem sa înghițim M&M's. Cine vrea să găsească praf de creta găsește praf de creta , cine vrea antivirale originale găsește și așa ceva. Nu are nimeni nevoie de indicații "prețioase".

George

#560 Re: Re: Tratament moldova

2017-10-07 16:31:52

#558: - Re: Tratament moldova 

 Ca să vedeți că asta nu are treabă cu ce se întâmplă în Moldova și va pune pe drumuri ca prostii uitați aici nomenclatorul oficial din republica Moldova. La prima căsuța băgați Twinvir si o să vă apăra că este înregistrat oficial in Moldova. http://nomenclator.amed.md  Partea proasta este că nu se găsește nicăieri la fel cum nici produsele spuse de el nu exista. Ăștia sunt niste dezinformatori sovietici probabil care fac mișto de noi

Aurel

#561 Re: Re: Tratament moldova

2017-10-07 17:39:48

#558: - Re: Tratament moldova 

 Auzi prietene, daca după 6 luni după ce ai înghițit mizeriile astea ai viremia nedetectabila și poți demonstra asta prin analizele pe tot parcursul tratamentului plus medicul care te-a monitorizat si totul este transparent și fără echivoc atunci vorbim de medicamente, GMP și alte chestii tehnice . Până atunci continuă tu experimentul Chișinău și vorbim după 6 luni. Că de vrăjeala din asta ieftina cu cumpărați și preț și GMP și farmacie suntem sătui demult , e plin pe forumuri de deștepți ca tine.