Morometii la subiectul 3 la bac

Quoted post

S.D.A.

#1427 FOARTE IMPORTANT. ADRESAT ORICUI

2016-07-05 14:14

 Draga semnatar al acestei petiții 

   Rog cu stima sa gândești înainte sa mai deschizi vreodată gura. Perioada interbelica este perioada intre Primul Război mondial și cel de al doilea.  Dat fiind ca ți am oferit aceasta informație într o manieră cât mai primitiv posibil,  consider ca ești pregătit pentru un mic test.  

Întrebare: Romanul Moromeții-1 scris de Marin Preda ( sper ca nu te-ai gândit ca este scris de catre regretatul Mircea Eliade)  a apărut în anul 1955. Cărui perioade aparține acest roman: 

A. POSTBELICA, doar nu sunt idiot 

B. INTERBELICA, ASA SCRIE PE NET

C. Ba nu știu,  ma duc sa deschid o carte sa ma interesez 

Dacă răspunsul dumneavoastră este B., va rog foarte frumos sa va gândiți ca poate sunteți prost și nu ati învățat destul. Gândește-te ca poți sa dai cu sapa sau să ajungi muritor de foame. 

Mulțumesc frumos.

P.S. Nu instig la ură,  nu sunt hater, dar când văd că aproape 6 mii de persoane promovează prostia încep sa ma întreb dacă este de vina educația pe care o primim în școli sau suntem noi proști. Am scris 4 pagini din care pot sa nu primesc 10 puncte,  am învățat și citit la o materie care probabil nu îmi va oferi niciun beneficiu în România iar voi aveți o pretenție mult prea înaltă. Sunteți penibili. 

Raspunsuri


Musafir

#1428 Re: FOARTE IMPORTANT. ADRESAT ORICUI

2016-07-05 14:23:13