ROMÂNII NU ACCEPTA AMESTECUL ALTOR STATE ÎN TREBURILE ROMÂNIEI

Quoted post


Musafir

#54

2016-06-06 20:34

Fac parte dintre persoanele care vorbesc, arar sau niciodata, despre activitatea lor, preferand faptele in locul vorbelor. Subiectul petitiei initiata de dumneavoastra m-a impresionat in mod deosebit pentru ca...am reprezentat Romania ca ambasador si am asteptat o reactie publica a institutiilor statului roman, dar si a cetatenilor sai, fata de interventii publice care nu au nimic comun cu misiunea unui ambasador exercitata cu buna-credinta, intr-o tara si fata de un popor pe care le respecti, nu numai pentru ca ti-o cer tratatele internationale. Ma refer, deci, la credinta in Dumnezeu si buna-credinta in exercitarea unei misiuni, pe de o parte, si la afirmarea demnitatii unui popor, pe de alta. Eu am cunoscut un astfel de popor demn, pe care il respect si astazi, in primul rand pentru aceasta, si imi doresc acelasi lucru si pentru poporul meu, si de aceea semnez petitia dumneavoastra. Florica Ionea

Raspunsuri

Monica Petruţ
Autorul acestei petitii

#56 Re:

2016-06-07 11:00:47

#54: -  

 Nu ştiu dacă aţi văzut textul petiţiei pe care o s-o trimit la MAE, ca să solicit să -l declare pe ambasadorul Klemm persona non grata. Chiar dacă nu o să o facă, măcar să trag un semnal de alarmă.

Îmi pare rău că s-au adunat puţine semnături la petiţie, fiindcă lista de semnături o să o anexez fiecărei petiţii pe care o s-o trimit personal pe această temă.

La acest link găsiţi petiţia pentru MAE şi plângerea penală făcută de către o judecătoare împotriva lui Zgonea şi a ambasadorului Klemm, chiar dacă nu va avea efecte acea plângere, fiindcă ambasadorii altor state nu pot fi cercetaţi penal în România:

http://www.petitieonline.com/a/145575




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...