OPRITI LEGEA DARII IN PLATA ! TOT CONSUMATORUL VA PIERDE

Quoted post


Musafir

#1

2016-02-02 09:03

Nu este normal sa omoram industria constructiilor de locuinte si nici sa se desfiinteze zecii de mii de locuri de munca in domeniul constructiilor!!!

Raspunsuri

Informeaza-te si dupa aia comenteaza

#16 Re:

2016-02-02 12:03:06

#1:  Adică tu asta consideri ca se va intampla daca este promulgată legea.... ia si mai informeaza-te . In Spania aceasta lege functioneaza si totusi români merg la munca acolo ..... surpriză in constructii.


Musafir

#372 Re: raz van

2016-02-05 07:15:01

#1: -  

 esti un dobitoc


Musafir

#373 Re: sunteti manipulati

2016-02-05 07:20:55

#1: -  

 

Cititi adevarul despre ce poti pati daca contractezi acum un credit in Romania si nu va lasati manipulati de acest ticalos autor al acestei petitii. Este un bancher imputit - un hot ortodox care ia bani si la inmormantari si la cununii si la spovedit si la .. si la... Va manipuleaza!

http://contrabanci.com/clienti-contra-banci/pana-moartea-ne-va-desparti/


Musafir

#394 Re:

2016-02-05 08:36:24

#1: -  

 Da,spune, și câți oameni nu mai pot plăti ratele deoarece rata a crescut cu 120 la sută iar cămătarii nu vor să negocieze cu clienții. 


Musafir

#405 Re:

2016-02-05 09:03:40

#1: -  

 Bai postacilor "care este" in potriva acestei legi, cu exceptia celor care sunt platiti sa fie impotriva acesteia (ca pana la urma, cine-i prost sa muste mana care-l hraneste?), voi sunteti intregi la cap?!!! Voi ganditi putin, va folositi putin creierul ala cat un bob de mazare?!!! Va ganditi putin inainte sa va iasa pe "mufa" ceea ce va iese?!!! Cum dracu aceasta lege face numai rau: sectorului imobiliar, banci, creditare, populatie, recesiune, oameni dati afara, samd? Sa-mi explice cineva... Daca nu v-ati documentat inainte, aflati ca o astfel de lege, exista de ani buni in SUA. DA, SUA, aia de  la care ati preluat voi postacilor halloween-ul, valentine's day, ziua independentei (sau a dependentei pt unii) si mai stiu eu cate alte zile, pentru ca "D", este "cool", insa o astfel de lege care la ei functioneaza si este ok, la noi o considerati ca ar face mult rau. Dintre voi, postacilor, este unul care are curaj sa bage mana in foc ca peste un an, 2, 3 va avea tot acelasi serviciu, sau chiar unul mai bun? Sau ca va avea tot acelasi salariu? Sau ca va avea tot aceleasi cheltuieli? Sau ca poate intr-un an, 2, 3 poate sa apara un copil... Da un copil care are toate sansele sa gandeasca tot ca voi (adica deloc), iar atunci ghici ce? Un copil "mananca" bani. Ce veti face atunci domnilor postaci? Ce veti face daca nu va veti mai putea plati ratele la cocina pe care v-ati dorit-o cu atata ardoare? Pac, vine "camatarul" si va i-a casa si v-o vinde la pret de nimic, ca "D" apoi daca nu isi scoate banii, va pune poprire pe salariu. Si are drept sa va puna pana la 33% din venituri pentru o creanta. Ce faceti atunci postacilor? Veti avea de platit eventual chirie, de crescut un copil.... si de dat la banca bani pentru o casa care nu mai este a ta. HA HA HA!!! Super!!! Si pentru ce? Ca va spun dezvoltatorii ca vor da faliment, ca vor da oameni afara, ca nu vor mai da bancile credite, ca vom intra din nou in criza, samd? Pai spuneti-mi si mie, desteptilor, de cand a aparut pentru prima data acest program "Prima Casa", in anul 2009, preturile la apartamente, cum au fost?  A mai existat concurenta intre dezvoltatori, sau cumva toti cam au aceleasi preturi la cocioabe (+, - 1000 E)? Si de ce asta? Pentru ca stiu ca statul, daca nu ma insel a impus un plafon de 60000 E. Cu o astfel de lege, este posibil ca preturile cocioabelor sa scada si mai mult si este foarte posibil ca bancile, in cca 1 an sa se roage de voi sa va dea credite. In afara de Raiffesen, BCR, BRD, si plus inca doua - trei banci, care lucreaza cu statul si il imprumuta in mod constant, celelalte ce vor face? Va spun eu... vor da credite, sau vor da faliment, ca "D" asta este economia de piata. Sau va pare rau de banci?

client bancar

#473 Re:

2016-02-05 17:19:19

#1: -  

Ce treaba are "coada vacii cu stampila primariei?"

Vorbiti aiurea. Habar n-aveti despre ce este vorba! Doar un angajat - pe pozitie dstul de mare - in banca poate sa scrie asemenea aberatii.

Cititi legea si nu va mai uitati la banci de parca ar fi foarte corecte! 

De ce in restul Europei bancile au profit cu credite avand dobanzi 2-3%, iar in RO, dobanzile sunt de la 5% in sus? Oare un angajat in banca in RO are salariu cat unul din Germania sau Franta? Chiar trebuie sa fie profiturile imense la noi in tara?

Sa elimine toate bancile clauzele abuzive, sa reduca dobanzile la valori normale si cred ca nici nu va mai fi nimeni care sa vrea sa dea casa bancii, mai ales dupa ce a platit 7-8-9-10 ani rata si au ajuns acum la un sold mai mare decat creditul initial.


Musafir

#532 Re: Da

2016-02-06 13:28:43

#1: -  

 Esti un bou...

1

#710 Re:

2016-02-16 13:32:22

#1: -  

 Bineinteles ca nu e normal, daca traiesti de pe urma imprumutatilor! Care industrie a constructiilor de locuinte?

Unroman

#744 Re: esti un mizerabil..

2016-02-20 08:48:16

#1: -  

 Sper ca Romania sa urmeze trendul european si sa revina la ideologia unui stat puternic implicat in economie. Avem probleme grave cu tinerii care si au pierdut casele si pe langa ele raman datori vanduti la banci. Este imperativ necesara o astfel de lege cumulata cu aparitia unei banci de stat care sa ofere un concurent real cartelului privat. Economia libera nu aduce nimic bun si provoace decalaje uriase intre clasele sociale si abuzuri economice dd neimaginat. Tot ce facem in sanul unei societatii facem pt membrii ei...economia, politica apartin oamenilor si sunt facute pt oameni si nu pt cateva grupuri de interes privat. Sper sa iti bagi dumneata teoria asta capitalisto liberala in fund si sa pleci cu ea catre alte tari din lumea a 3 a.


Musafir

#900 Re: Nu va mai chinuiți.

2016-04-18 16:04:56

#1: -  

 A-ți pierdut. Ha ha