Cerem aplicarea legii in cazul REX

Quoted post


Musafir

#201

2015-09-05 20:48

Un psihopat este liber !
Se afla printre noi,alături de copiii și părinții nostri!
Suntem cu toți conștienți ca nu se v-a opri aici;următoarea lui victima poate fi un copilul,un bătrân ,ființe fără apărare! Vrem legi mai aspre pentru asemenea fapte și puse în aplicare!
România se vrea a fi o tara civilizata ,de aceea statul de drept trebuie sa ne ofere protecție noua și animalelor,pe lângă îndatoriri avem și treptei și trebuie sa ne fie RESPECTATE.
ACEASTA FAPTA ABOMINABILĂ,NU AR FI TOLERATĂ NICI ÎNT-O ȚARA DIN LUMEA A TREIA!Am văzut în tari africane ,cum populația este obligată sa ofere condiții de viață decente animalelor!Atunci când cumpăra un animal viu pt.a-l cosuma sunt obligați ca pana la sacrificiu sa-l transporte în condiții normale (,ex:găinile sa nu fie îngrămădite în cuști, iar când duse în mana sa nu fie ținute de picioare cu capul în jos ,etc)
ÎN ROMANIA este permisă maltratarea ,chinuirea si omararea câinilor ,ba chiar se promovează cu mare fala și mândria lucrul ăsta în mas media!!!!
Vreau ca un simplu cetățean al unei tari europene sa fie luate masuri urgente împotrivă acestor fapte ,comise de oameni sadici și de așa zisa Asociatie de supraveghere și protecție a animalelor(ASPA)care omoară zilnic sute de căței.
DORESC DE ASEMENEA SCHIMBAREA DENUMIRI, ASPA,DEOARECE ESTE IRONIC ȘI BATJOCORITOR, SA AIBA DENUMIREA ASTA (PROTECTIA ANIMALELOR )CÂND DE FAPTA EI SE OCUPĂ CU UCIDEREA LOR!

Raspunsuri


Musafir

#210 Re:

2015-09-05 21:14:44

#201: -  

 Cat mai multe sesizari catre politie si DSV sunt de mare folos. Trimise in scris, online cu solicitarea expresa de a  primi inapoi un raspuns in scris in termen legal, privind modul in care au instrumentat acest caz. Sunt deja persoane care au facut si fac acest lucru, insa e nevoie de cat mai multe voci. Nu mai vrem sa fim ignorati. Ne-a ajuns!