SA STOPAM REABILITAREA FORTATA CU POLISTIREN

Quoted post


Musafir

#25 Re: Re: NU SEMNATI PETITIA

2015-03-04 22:34

#4: - Re: NU SEMNATI PETITIA 

 De ce nu va apucati de politica, ca vorbiti numai prostii. Ce capilaritate, ce tevi sparte pe exteriorul cladirii, pai daca nu s-ar izola ar fi la vedere.

Cititi ce a spus persoana cu NU SEMNATI. SUNT EXPLICATII PENTRU TOATA LUMEA.

Of, unde esti GICA CONTRA!!! Ai ce citi!!!

Raspunsuri


Musafir

#26 Re: Re: Re: NU SEMNATI PETITIA

2015-03-05 17:21:54

#25: - Re: Re: NU SEMNATI PETITIA 

 Despre capilaritate se invata in primele clase, la orele de fizica. Pt cine a lipsit la acele ore propun o experienta extrem de simpla: Se ia un vas cu putina apa in care se scufunda aprox 5 mm o caramida. Partea de sus trebuie sa fie uscata iar in vas suficienta apa. Se va observa ca relativ in scurt timp se uda toata caramida. Capilaritatea este un fenomen natural, pe care nu-l putem opri lipind polisitren pe un zid care nu are hidroizolatie dar vine in contact cu solul (indiferent ca este la soclu in exteriorul casei sau spre interior acolo  unde nu se poate umbla la constructie existenta cu placi din BA.

Umezeala din capilaritate este o problema veche, nu a fost inventata acum de nimeni, numai ca in timpurile noastre moderne, prin materialele impermeabile la vapori o simtim mai mult. Generatia urmatoare va simti si mai mult efectele ei prin alergii, astm, migrene boli care nu au vindecare decat atunci cand persoana schimba mediul, adica casa. Ne mai auzim noi!