COLEGIUL „COANDĂ”: NU FUZIUNII!

Quoted post

Parinte

#8

2015-02-01 17:49

Vorbim de certificare de nivel III - cred ca asta au toate liceele tehnice.

Scoala de succes! Trebuiesc vazuti, de aceea atat elevii cat si profesorii. 

Elevii si parintii, cei care sunteti la Coanda, ganditi-va - pentru aceeasi specializare preferati sa mergeti in centru sau la capatul liniei de tramvai?

Profesorii, cei care sunteti la Coanda - daca s-ar face o rocada in ceea ce priveste adresa, ar mai veni atatia elevi la dumneavoastra care vor sa invete ca cei deja existenti? Puteti fi o scoala de acelasi succes la periferie?

Toti avem copii, toti putem fi parinti sau unii am putea fi profesori - credeti ca este corect, cinstit, onest sa se vorbeasca de rezultate egale in conditii initiale discriminatorii?

Probabil ca am uitat cu totii ce inseamna solidaritatea!

Poate ca ar trebui sa vedeti plusurile si, impreuna dumneavoastra sa cautati solutii la probleme!

Despre comunicare, ce spuneti domnilor profesori?

Am copil in clasa a VIIIa si acum nu stiu daca mi-as dori sa-l trimit la o scoala atat de inchistata si lipsita de toleranta!

Raspunsuri

Daniela Victoria Groze

#10 Re:

2015-02-01 18:35:49

#8: Parinte -  

Stimate părinte anonim,

Sunt absolventă a Colegiului "Coandă", promoţia 2014. Acum sunt studentă.

Am făcut 4 ani naveta, la fel ca mulţi dintre colegii mei. M-am trezit în fiecare dimineaţă la 5,30 (sunt din Iecea Mică) şi am mâncat de prânz după ora 5. Am o soră care acum este elevă în clasa a XI-a la "Coandă". S-a străduit să ajungă aici PENTRU CĂ ESTE O ŞCOALĂ FOARTE BUNĂ CU PROFESORI ADEVĂRAŢI!

Am avut profesori care ei înşişi fac naveta şi prin asta nu înţeleg că străbat oraşul.

Nu înţeleg ce vă este neclar cu privire la comunicare.

Dacă într-adevăr aveţi un copil în clasa a VIII-a şi "Coandă" rămâne "Coadă", trimiteti-l linistit acolo! Nu o să vă pară rau, cum nici părinţilor mei nu le pare...

P.S. Am ajuns la Coandă prin repartiţie computerizată, nu am fost distribuită din naştere aici. Nu cred că avem de a face cu cazuri sociale sau medicale la "Leonida". Sunt tineri ca şi noi, dar trăim într-o lume a concurenţei, a competiţiei şi, sper, a valorii! Deci, să mai punem mâna pe câte o carte, zic!

Daniela Victoria Groze

absolventă a clasei a XII-a E (şi mă mândresc cu asta!)